Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli máš za sebou ještě takový stres, počkala bych dva tři cykly. Jestli se to nesrovná samo. Resp. bych to doporučila, páč já bych tam byla asi už včera!
děkuji za odpověď…gynekologa mám 100 kilometrů daleko, takže by to byl výlet na půl dne (studuji v praze), ale na druhou stranu bych nerada něco zameškala…vůbec nevím co všechno může zmeškaná menstruace signalizovat, kromě těhotenství…
Když jsem řešila nepravidelnou menstruaci a otěhotnění, myslím, že mi doktorka říkala přijít po 40 dnech.
Ale stres a asi i to vysazení má na tohle dost vliv. Ostatně, za telefonickou poradu s doktorem nic nedáš, pokud tě to trápí ![]()
Ahojky,ja ted tohle taky resim,antiko jsem vysadila pred mesicem a mrcha stale nedorazila…tehotna nejsem,delala jsem si test.
Za 14 dni jdu na preventivku,tak premyslim,jestli pockat,nebo zavolat ted a zeptat se co a jak.
I kdyz,ja jsem ted brala skoro 2 roky antiko nepretrzite,takze telo se s tim asi jeste srovnava ![]()
No pokud zavolas a domluvis se se svym dr.za to nic nedas.
tak děkuji…ještě si dám týden (stejně mám povinností nad hlavu) a pak zavolám…
Ahoj,
hledala jsem podobné diskuze, ale na téma opožděná menstruace jich je mraky, tak se raději zeptám znovu.
Je mi 22 let a v únoru jsem vysadila antikoncepci (brala jsem jí necelých 5 let). Od té doby menstruace přicházela v itervalu plus mínus 35 dnů. Teď mám již 46. den cyklu, mám nepříjemné pocity v podbríšku, které jsou ale trochu jiné než běžně před menstruací. Před dvěma týdny jsem dělala státnice na VŠ, takže jsem o stres neměla nouzi a četla jsem, že stres na to může mít také vliv? Dnes jsem si dělala TT, s přítelem se o mimčo nesnažíme, ale pro jistotu, a byl negativní.
Moje otázka zní, jestli to už mám začít řešit (jít ke gynekologovi), nebo mám ještě počkat?
Moc děkuji za odovědi