Zpožděná menstruace - po jaké době jít k lékaři?

emerka
26.9.11 17:16

po jaké době jít k lékaři

Ahoj,
hledala jsem podobné diskuze, ale na téma opožděná menstruace jich je mraky, tak se raději zeptám znovu.
Je mi 22 let a v únoru jsem vysadila antikoncepci (brala jsem jí necelých 5 let). Od té doby menstruace přicházela v itervalu plus mínus 35 dnů. Teď mám již 46. den cyklu, mám nepříjemné pocity v podbríšku, které jsou ale trochu jiné než běžně před menstruací. Před dvěma týdny jsem dělala státnice na VŠ, takže jsem o stres neměla nouzi a četla jsem, že stres na to může mít také vliv? Dnes jsem si dělala TT, s přítelem se o mimčo nesnažíme, ale pro jistotu, a byl negativní.
Moje otázka zní, jestli to už mám začít řešit (jít ke gynekologovi), nebo mám ještě počkat?

Moc děkuji za odovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
26.9.11 17:21

Jestli máš za sebou ještě takový stres, počkala bych dva tři cykly. Jestli se to nesrovná samo. Resp. bych to doporučila, páč já bych tam byla asi už včera!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emerka
26.9.11 17:28

děkuji za odpověď…gynekologa mám 100 kilometrů daleko, takže by to byl výlet na půl dne (studuji v praze), ale na druhou stranu bych nerada něco zameškala…vůbec nevím co všechno může zmeškaná menstruace signalizovat, kromě těhotenství…

• Citovat
  • Upravit
15074
26.9.11 17:30

Když jsem řešila nepravidelnou menstruaci a otěhotnění, myslím, že mi doktorka říkala přijít po 40 dnech.

Ale stres a asi i to vysazení má na tohle dost vliv. Ostatně, za telefonickou poradu s doktorem nic nedáš, pokud tě to trápí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
26.9.11 21:22

Ahojky,ja ted tohle taky resim,antiko jsem vysadila pred mesicem a mrcha stale nedorazila…tehotna nejsem,delala jsem si test.
Za 14 dni jdu na preventivku,tak premyslim,jestli pockat,nebo zavolat ted a zeptat se co a jak.
I kdyz,ja jsem ted brala skoro 2 roky antiko nepretrzite,takze telo se s tim asi jeste srovnava :think:
No pokud zavolas a domluvis se se svym dr.za to nic nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emerka
26.9.11 21:55

tak děkuji…ještě si dám týden (stejně mám povinností nad hlavu) a pak zavolám…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa