Po každé procházce teploty 17 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
MoxAlex
12.4.22 09:47

Po každé procházce teploty 17 měsíců

Zdravím maminky. 😊
Potřebovala bych si přečíst Vaše zkušenosti a názory, abych se trochu vnitřně uklidnila, protože už jsem z toho unavená a zoufalá.

Nechodíme na dlouho, maximálně na hřiště u domu nebo kolem sídliště jen když bylo hezky nebo přijatelně. Malá má hned druhý den zvýšené teploty a já jsem jako přejetá kombajnem. Trvá to tak 2 - 3 dny, u mě déle.

Nikdy jsme netrpěly nemocemi, nemáme alergie, prostě nic, ani s dětmi se tu venku většinou nepotkáváme. Jediné co, tak jsme si prošli v únoru covidem. :roll: :nevim:

Je to tím jarem? Máte podobné zážitky?
Moc děkuji všem za odpovědi a snad povzbuzení. Přeji krásné jarní dny. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30643
12.4.22 10:02

Jak dlouho to trva, jak vysoke teploty? Muze se o vas proste pokouset nejaka viroza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MoxAlex
12.4.22 10:04

@Hobitka Teploty do 38, 4, víc ne. Trvá to 2 měsíce. Napadla mě i alergie, ale to by asi teplota nebyla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30643
12.4.22 10:12

2 mesice uz je dost :think:. Co na to Dr.? Delala nejake odbery? Syn podobne dopadal po streptokokove infekci - vysli jsme ven a hned zvysena… Jsou deti, ktere maji streptokoka bez vetsich priznaku, ale tohle by delat mohl :think:. Coz me tak napada z vlastni zkusenosti. Ja mela uz v dospelosti infekcni mononukleozu a taky se zpocatku projevovala teplotami okolo 38 hlavne vecer, kdyz jsem byla fakt v klidu, tak ta teplota nebyla…

Normalni mi to nepripada ani nahodou, zvlast, pokud stejne priznaky trapi i Tebe. U ditete by se to jeste treba dalo svest na stolicky (aspon mym detem rostly okolo 18m), ale to neni nakazlive. Na alergii mi to neprijde :think:, ale s tou nemame zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MoxAlex
12.4.22 10:23

@Hobitka S doktorem to budeme dnes řešit. Děkuji, to by mě nenapadlo. Dceři teď delší dobu rostou zuby a já myslela, že to mám z únavy, ale už je mi to podezřelé, obzvlášť, když je to po té procházce vždy :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA