Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
… no mě při zamlklém těhu ten plod vzali na hystologii. Byla jsem teda v 10 tt.
Každopádně
![]()
Ahojky ja fakt nevim co s tim delaji,ja mela zamlk potrat v 9tt-vyvoj zastaven v 7tt.bylo to v srpnu a doted nic:-( jak jste na tom vy??
Já měla ZT ve 12 tt,mimi šlo na hystolku,neviděla jsem „ho“ a ani bych nechtěla.V prosinci to byl přesně rok,co jsem musela na revizi,ale to už jsem stihla před Štědrým dnem porodit naše druhé zlatíčko.Přeju at se brzy taky můžeš radovat s miminka ![]()
Dnes mi jsem byla na UZ , a Dr mi řekl , že mimi nebije srdíčko. Jsem v 16tt
Byl to pro mě velký šok.
Chillinka píše:
Já měla ZT ve 12 tt,mimi šlo na hystolku,neviděla jsem „ho“ a ani bych nechtěla.V prosinci to byl přesně rok,co jsem musela na revizi,ale to už jsem stihla před Štědrým dnem porodit naše druhé zlatíčko.Přeju at se brzy taky můžeš radovat s miminka
Anonymní píše:
Dnes mi jsem byla na UZ , a Dr mi řekl , že mimi nebije srdíčko. Jsem v 16tt![]()
![]()
Byl to pro mě velký šok.
Kdy jste to dostali po kyretazi? ja stale cekam je to deset tydnu a stale MS nikde
Tak pokud by MS nepřišla do šesti týdnů, měla jsem z nemocnice doporučeno zajít k doktorovi.
Bere se to jako biologický odpad (po právní stránce), na histo jít nemusí…
když tochceš vidět, najdeš videa na webu… moc toho nepoznáš. Ukázat by ti to mohli.
@Ukulina
ja byla na ko po 6ti nedeli, rikala ze tam vidi nejakou dutinku a kdyz mi ms neprijde do velikonoc tak si mam jit na vyvolavacku ![]()
A po te vyvolavacce do kdy by se mela Ms dostavit?
=´( včera mi vzali miminko nebilo mu srdíčko také sme byla v 10 týdnu vidět sem ho chtěla ale dr před zákrokem mi řekla že ne…že bude na kousky =´((…kam že to male vyhazujou??? To spalujou spíše ne?=( a CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT
Kam mi z histologie prijdou vysledky co s miminkem bylo…ja hlavne doufam ze mi ho nevzali a nebylo zive =´( měl už ručičky i nožičky a v desátem týdnu už maličko vlásky a nehtíčky strašně pláču =´( furt na něj myslím a nejhorší myšlenka je bůh ví kam ho pohodily…=´( =´(
Ahojky, tvé ztráty je mi moc líto
,vím jak ti je, také jsem o mimi přišla v 10tt
Už mám za sebou i 6-ti nedělí, ale stále mě to bolí
O miminko jsme se snažili rok a půl, podstoupila jsem po roce snažení laparoskopické vyšetření zda mám průchodné vejcovody, hormonální profil-zjistili mi jedině, že nemám ovulaci, na obnovení jsem dostala clostilbegyt a po druhé dávce ani nevím jak, když mi doktor na folikumetrii řekl, že to vypadá, že ovulace opět neproběhne ani za pomoci clostilu se zadařilo, to štěstíčko bylo nepopsatelné v tu chvíli, jenomže já onemocněla, měla jsem horečky 38 a víc a v 10tt mi doktor dle UTZ oznámil, že srdíčko netluče, musela jsem jít na revizi
teď začínám 7.týden po revizi, první menstruace zatím stále nepřišla
jindy jsem si říkala ať nepřijde, ale zrovna teď bych ji potřebovala jako sůl ať můžeme znovu začít se snažením:-) to je moje jediná útěcha
a vy se můžete začít snažit kdy?
Je mi dvacet rozhodla jsem s eže zatím žádný miminko nechci. Bojim se že by to přišlo znova. Zatím si buduju lepší podmínky pro rodinu a s přítelem o tom často mluvíme jemu je 28 takže by chtěl…ještě aspon třičtvrtě roku počkám…
..Dneska už bych byla na začátku šestého měs. těh. toto utíká…Také jsem dnes byla na kontrole další a na cytologii a po té špiním tak mi zas něco říká že asi nejsem v pořádku nebo já už nevím. Za 14dní příjdou výsledky tak můžu jen doufat že mě nečeká třeba rakovina…
Jak jste na tom vy??
Ahojík Nikolacuteness,
neplaš s diagnózou, třeba to je jen nerovnováha, vše bude dobré uvidíš.
Taky jsem občas špinila aniž by byl důvod, teď prozměnu se mi prodloužil cyklus na 40dní…už mi z toho hrabe
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, co se děje s plodem po kyretáži? Myslím to, při zamlklém těhotenství ve vším stádiu . Jde do biologického odpadu? Není možnost , aby mi ho ukázali? Asi se to nedělá , že