Po kyretáži

Anonymní
4.1.11 17:28

Po kyretáži

Ahoj, chtěla bych se zeptat, co se děje s plodem po kyretáži? Myslím to, při zamlklém těhotenství ve vším stádiu . Jde do biologického odpadu? Není možnost , aby mi ho ukázali? Asi se to nedělá , že :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1474
4.1.11 18:34

Ahojík...

… no mě při zamlklém těhu ten plod vzali na hystologii. Byla jsem teda v 10 tt.
Každopádně :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
4.1.11 18:54

Ahojky ja fakt nevim co s tim delaji,ja mela zamlk potrat v 9tt-vyvoj zastaven v 7tt.bylo to v srpnu a doted nic:-( jak jste na tom vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
4.1.11 19:50

Já měla ZT ve 12 tt,mimi šlo na hystolku,neviděla jsem „ho“ a ani bych nechtěla.V prosinci to byl přesně rok,co jsem musela na revizi,ale to už jsem stihla před Štědrým dnem porodit naše druhé zlatíčko.Přeju at se brzy taky můžeš radovat s miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.11 21:50

Dnes mi jsem byla na UZ , a Dr mi řekl , že mimi nebije srdíčko. Jsem v 16tt :cry: :cry: :cry: Byl to pro mě velký šok.

• Citovat
  • Upravit
14546
5.1.11 07:13
Chillinka píše:
Já měla ZT ve 12 tt,mimi šlo na hystolku,neviděla jsem „ho“ a ani bych nechtěla.V prosinci to byl přesně rok,co jsem musela na revizi,ale to už jsem stihla před Štědrým dnem porodit naše druhé zlatíčko.Přeju at se brzy taky můžeš radovat s miminka :srdce:
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
5.1.11 07:14
Anonymní píše:
Dnes mi jsem byla na UZ , a Dr mi řekl , že mimi nebije srdíčko. Jsem v 16tt :cry: :cry: :cry: Byl to pro mě velký šok.
:cry: :cry: to je příšerný :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
28.3.13 13:24

Kdy jste to dostali po kyretazi? ja stale cekam je to deset tydnu a stale MS nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
28.3.13 13:26

Tak pokud by MS nepřišla do šesti týdnů, měla jsem z nemocnice doporučeno zajít k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hrana
28.3.13 13:26

Bere se to jako biologický odpad (po právní stránce), na histo jít nemusí…

když tochceš vidět, najdeš videa na webu… moc toho nepoznáš. Ukázat by ti to mohli.

• Citovat
  • Upravit
901
28.3.13 13:28

@Ukulina
ja byla na ko po 6ti nedeli, rikala ze tam vidi nejakou dutinku a kdyz mi ms neprijde do velikonoc tak si mam jit na vyvolavacku :-(
A po te vyvolavacce do kdy by se mela Ms dostavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolacuteness
27.6.13 17:11

=´( včera mi vzali miminko nebilo mu srdíčko také sme byla v 10 týdnu vidět sem ho chtěla ale dr před zákrokem mi řekla že ne…že bude na kousky =´((…kam že to male vyhazujou??? To spalujou spíše ne?=( a CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT :?: :?: :?:Kam mi z histologie prijdou vysledky co s miminkem bylo…ja hlavne doufam ze mi ho nevzali a nebylo zive =´( měl už ručičky i nožičky a v desátem týdnu už maličko vlásky a nehtíčky strašně pláču =´( furt na něj myslím a nejhorší myšlenka je bůh ví kam ho pohodily…=´( =´(

• Citovat
  • Upravit
2
17.7.13 10:26

Ahojky, tvé ztráty je mi moc líto :,(,vím jak ti je, také jsem o mimi přišla v 10tt :,( Už mám za sebou i 6-ti nedělí, ale stále mě to bolí :,( O miminko jsme se snažili rok a půl, podstoupila jsem po roce snažení laparoskopické vyšetření zda mám průchodné vejcovody, hormonální profil-zjistili mi jedině, že nemám ovulaci, na obnovení jsem dostala clostilbegyt a po druhé dávce ani nevím jak, když mi doktor na folikumetrii řekl, že to vypadá, že ovulace opět neproběhne ani za pomoci clostilu se zadařilo, to štěstíčko bylo nepopsatelné v tu chvíli, jenomže já onemocněla, měla jsem horečky 38 a víc a v 10tt mi doktor dle UTZ oznámil, že srdíčko netluče, musela jsem jít na revizi :,( teď začínám 7.týden po revizi, první menstruace zatím stále nepřišla :( jindy jsem si říkala ať nepřijde, ale zrovna teď bych ji potřebovala jako sůl ať můžeme znovu začít se snažením:-) to je moje jediná útěcha :roll: a vy se můžete začít snažit kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolacuteness
14.11.13 16:52

Je mi dvacet rozhodla jsem s eže zatím žádný miminko nechci. Bojim se že by to přišlo znova. Zatím si buduju lepší podmínky pro rodinu a s přítelem o tom často mluvíme jemu je 28 takže by chtěl…ještě aspon třičtvrtě roku počkám… :think: :think:..Dneska už bych byla na začátku šestého měs. těh. toto utíká…Také jsem dnes byla na kontrole další a na cytologii a po té špiním tak mi zas něco říká že asi nejsem v pořádku nebo já už nevím. Za 14dní příjdou výsledky tak můžu jen doufat že mě nečeká třeba rakovina… :! :nevim: Jak jste na tom vy??

• Citovat
  • Upravit
2
15.11.13 09:46

Ahojík Nikolacuteness,
neplaš s diagnózou, třeba to je jen nerovnováha, vše bude dobré uvidíš.
Taky jsem občas špinila aniž by byl důvod, teď prozměnu se mi prodloužil cyklus na 40dní…už mi z toho hrabe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty