Zamlklé těhotenství - prosinec 2010

5
2.1.11 22:31

zamlklé těhotenství prosinec 2010

Ahoj, vím, že je tady už více těchto témat. Nechci do toho moc vstupovat, protože je to vše již starší a už se asi většina nově snaží a tak už má znovu krásné nové starosti radosti. O tom, že srdíčko už netluče, jsem se dozvěděla 23.12.2010,v 10tt. Den před tím, než jsem to chtěla oznámit rodině a dát jim to jako vánoční dárek. Bylo to trašné, vše najednou pryč. Prázdo. 27.12. jsem byla na revizi dělohy. Mám skvělého přítele a kamarády, se kterými jsem o tom mohla mluvit a to mi hodně pomohlo. Prostě vím, že na to nejsem sama a můžu mluvit o všem co mě napadne. Díky netu jsem zkistila, že je i normální trochu krvácet, což se mi přihodilo 6. den po zákroku. Bohužel mě o tom moje doktorka nějak zapoměla informovat, tak ještě, žee existuje internet. V úterý jdu k doktorce a doufám, že je vše v pořádku. Už se nemůžu dočkat, až se budeme znovu snažit. Je fajn, že existují takové diskuze, hodně pomůže, když si čtu názory ostatních, aspon vim co mě čeká a co se dělo. Jen už moc chci, aby už byl ten první měsíc za mnou a taky aby už se dostavila první MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2481
2.1.11 22:35

přeji mooc ale moooc štěstí při dalším snažením. Chtěla bych se zeptat (jen tak mě to zajímá) kdy se může začít zkoušet o další těhotenství když je zamlklé těhotenství a podstoupíš revizi, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
2.1.11 22:48

Ahoj, vím jak se cítíš, já jsem byla na revizi 7. 12. Teď období vánoc bylo pro mě hrozný, každý se ptal jestli náhodou nejsem těhu, už jsem chtěla odpovídat jedovatě, už ne.
Co se bude dít dál zatím nevím, MS jsem ještě nedostala a k Dr. na kontrolu taky až v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
2.1.11 22:49
Vergis píše:
přeji mooc ale moooc štěstí při dalším snažením. Chtěla bych se zeptat (jen tak mě to zajímá) kdy se může začít zkoušet o další těhotenství když je zamlklé těhotenství a podstoupíš revizi, děkuji

Vergis, každý říká něco jiného, od 1 MS až po půl roku. Je to podle doktora. Mě řekli v nemocnici půl roku, pak jiná Dr. 3 měsíce a moje Dr. taky tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
2.1.11 22:59

Ahojky mela jsem tske zamlkle tehu (18.8.) jsem byla na revizi-prislo to fakt necekane:-( snazit jsme se zacali cca po prvni ms.v nemocnici rekli 6mes-ale to pry rikaji schvalne. A dr mi po kontrole po prvni ms kdy vse bylo v poradku tak mi rekl ze se muzeme snazit.zatim se tedy nedari coz me mrzi.prvni ms dostanes za 4az 6 tydnu od zakroku.drzim palecky a at mas vse ok.a budeme doufat ze priste(doufam ze bude)to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.1.11 23:18

drzim moc palce at to na priste vyjde…Sestricka u dotkora rikala ze byla na nejaky prednasce a tam rikali ze delali testy potracenych deti a vyslo ze vic jak 70% by bylo psotizenych a ze to to telo pozna..Moje segra potratila v kvetnu, cekali 4 mesice a za 3 se jim to povedlo…V nemocnici ji rekli ze ma cekat 3 mesi, u Dr zase ze 6 mesicu..pry starsi doktori rikaji delsi dobu a ve svete mladsi doktori rikaji ze po sestinedeli klidne zas…Kamaradka potratila v cervnu a ted bohuzel znova :-( rikala ze pocka po sestinedeli a zkusi to znova…
tak hodne stesti a sil…neboj ono to prijde a pak budou vsechny slzy zapomenuty jak rika moje segra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.1.11 07:23
Aspera píše:
Vergis píše:
přeji mooc ale moooc štěstí při dalším snažením. Chtěla bych se zeptat (jen tak mě to zajímá) kdy se může začít zkoušet o další těhotenství když je zamlklé těhotenství a podstoupíš revizi, děkuji
Vergis, každý říká něco jiného, od 1 MS až po půl roku. Je to podle doktora. Mě řekli v nemocnici půl roku, pak jiná Dr. 3 měsíce a moje Dr. taky tři měsíce.

Ahoj. Taky jsem si tímhle v prosinci prošla,dokonce jsem musela na revizi 2×,protože nastala menší komplikace(musím dodat,že ne vinou doktorů) a podle mých informací je nejlépe snažit se znovu co nejdříve. Pokud bude tělo připravené na další těhu,tak se to povede a pokud ne,tak to přijde až bude čas.Všem hodně štěstíčka při dalším snažení :palec: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.1.11 10:46

Ahoj, můj příběh je velice podobný tvému. Po 2. IVF (a 6 letech léčby a pokusech) se najednou objevili //. Radost, štěstí.....
V 8 tt mi potvrdili zamlklé těhu. Prý v 6tt přestalo tlouct srdíčko. Je pravda,že jsem po celou dobu měla strašně divný pocit, intuitivně jsem věděla, že něco není v pořádku. 21.12.2010 jsem šla na revizi. Jsem úplně zhnusena z českého zdravotnictví, chování doktorů, sestřiček a zřícenců bylo opravdu více než překvapující. 23.12. jsem opět skončila v nemocnici s komplikacema, 24.12. opět v nemocnici. Takže jsem si letošní vánoce oprvdu „užila“ Byly nešťastné a neveselé.
Manžel se opravdu choval báječně, ale viděla jsem, že toho je někdy i na něj moc. Chápu.
Je to u mne zatím vše moc čerstvé, ale řekla jsem si, že zatím doktory kvůli IVF nevyhledám. Potřebuji si odpočinout od „bílých plášťů“. Chci se trošku věnovat sobě a toto téma nechám osudu. Třeba to chce jen čas a já tuto myšlenku vyměním za přímou cestu do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.1.11 10:51

Ahoj, posílám moře síly :hug: , taky jsem si zamlklým těhotenstvím prošla v květnu 2009, tak vím, jak se cítíš. Miminko bylo staré 9 týdnů bohužel bez srdeční akce a tak hned druhý den mě čekala revize. Nejhorší zákrok v životě, ale věř, že čas to zahojí a hlavně plyne strašně rychle, takže za chvilku se budeš těšit zase ze dvou čárek na testíku a následně zdravého miminka. :palec: Mě v nemocnici říkali se snažením počkat půl roku, nakonec jsme čekali téměř rok, protože jsem si našla novou práci a zkrátka se věnovala osobnímu životu, což mě strašně pomohlo. MS jsem dostala asi 4 týden po revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.1.11 15:36

Jsem zvědavá co mi zítra doktorka řekne. snad je vše v pořádku. Bolesti břicha nemám, teplotu taky ne, jen to slabé krvácení, ale to je prý normální. Myslela jsem, že už jsem to trochu zkousla, ale dneska první den v práci to na mě hrozně dolehlo. Pracuji jako učitelka, někteří v práci to vedeli a já si vzpoměla jak jsme před vánoci štěstně odvházela a těšila jsem se jak to všem v novém roce řeknu. Bohužel. Ráno jsem nemohla ani mluvit, ale práce pomáhá… Tak zítra dám vedet co u doktorky a děkuji vám všem. Jinak, mě doktorka taky říkala, že mám čekat tak 3 měsíce, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
3.1.11 16:07

ahoj, mě se to samé stalo 6.12., byla jsem ve 12tt a šla na screening, ale vývoj se zastavil na 8tt, hned jsem jela do nemocnice a rovnou na revizi, vím jak ti je, ale věř, bude lépe, já teď čekám na MS… měla dorazit dnes a zatím nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.1.11 15:42

Tak jsem byla včera u doktorky. Děloha je stále dost rostažená a nenjsem ani dost pročištěná. Dostala jsem dvě injekce, jednu na dělohu a jednu na pročištění. Co se týče toho pročištění, neděje se vůbec nic. Doktroka říkala, že to mělo přijít ten den, ale nic dodnes. Zítra jedu k doktorce na kontrolu a docela se bojim dalšího průběhu. Jen doufám, že na zákrok nebudu muset znovu. U ž chci aby to bylo za mnou. Samotný zážitek je hrozný a k tomu ještě tohle protáhlé létání po doktorech.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.1.11 18:40

Ahoj,

ještě ráno jsem se těšila o kolik nám vyrostlo děťátko a jaký to byl šok, když mi doktorka sdělila, že nemůže nalézt srdeční akci a že je konec. Hrozný, celý den jsem probrečela. Jsem v 9tt a mimčo se zastvilo zhruba týden zpátky. Teď mě čeká to čím jste si zde všechny prošly a mám z toho strach, ale to je asi normální. Hodně mi pomohly příspěvky od vás všech. Že nejsem sama komu se to přihodilo (ne že bych to někomu přála - je to hrozný pocit)a hlavně vaše pocity a následné zdařilé pokusy mě trochu uklidnily. Díky za vaše příspěvky. Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.1.11 19:13
veryM píše:
Ahoj,ještě ráno jsem se těšila o kolik nám vyrostlo děťátko a jaký to byl šok, když mi doktorka sdělila, že nemůže nalézt srdeční akci a že je konec. Hrozný, celý den jsem probrečela. Jsem v 9tt a mimčo se zastvilo zhruba týden zpátky. Teď mě čeká to čím jste si zde všechny prošly a mám z toho strach, ale to je asi normální. Hodně mi pomohly příspěvky od vás všech. Že nejsem sama komu se to přihodilo (ne že bych to někomu přála - je to hrozný pocit)a hlavně vaše pocity a následné zdařilé pokusy mě trochu uklidnily. Díky za vaše příspěvky. Veronika

:-( to je hrozne…jak jsme psala nahore, tak to telo poznalo ze miminko bylo spatne. Ted te ceka neprijemny obdobi a ja ti budu drzet moc palce aby to vsechno prebolelo a povedlo se nove, uspesne tehu…mnoho sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
5.1.11 19:31

Ahoj, přečetla jsem tu na toto smutné téma kde co ale to co mě zajímá o tom nikde nic moc zmínka.
Bohužel i v lednu se děje že miminka to vzdávají. :cry: Nebudeme mít vytoužené srpňátko. Zítra jdu na zákrok a mám strach z narkozy, reakce na ni po probuzení, jak je člověku, jak to bude porbíhat,co mě čeká. JAk ste to měly vy. Pokud se vám o tom chce psát. Díky Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty