Zamlklé těhotenství - prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrysecek
3.2.11 08:11

pro ivkaa

Ja mam onemocneni stitne zlazy zjistene uz tretim rokem prvni tehotenstvi jsme mela uplne bezproblemove mohla jsem delat vse a ted jsem potratila ptala jsem se doktora a rikal ze to nebude stitnou zlazou ale genetickou poruchou ze asi bylo spatne vajicko tak se s tim nestresuj pricinu stejne nejspis ani nezjisti

• Citovat
  • Upravit
2328
3.2.11 08:42

Dobre rano holky,
tak ja stresuju jak vyjdou dnska ty vysledky krve na ten slepak…budu tam tak za 2hod volat…bojim bojim… :-? snad bude vse ok!!!drzte pesticky

andrysecek - jj ono je to asi jedno k druhymu…ale doufam, ze ta unava aspon prejde…vcera jsem usla v 8 a spala skoro 10hod a kdyby nezvonil budik spim dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.2.11 10:28

Ahoj holky, Ivkaa, myslím na Tebe a držím pěstičky!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.2.11 10:30

Andrýseček…Tobě přišla tak brzo 1MS??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.2.11 10:41

dobre dopoledne, holky :)
ivkaaa neni vubec za co :) hlavne, ze uz ti na to prisli!! u me mamy poradne nevedeli co s ni je asi 5 let, nez nekoho napadla stitna :(
drzim palecky se slepakem!!!

kiki50 to me moc mrzi :( ja doufam, ze se z toho vyhrabu driv, ale jsem rada (ac to muze znit ted blbe, pac to samozrejme nikomu nepreju prozivat!), ze vim, ze nejsem jedina, ktera se tim trapi… asi by to proste bylo i divne, kdybychom nad tim mavly rukou… ono to jen tak nejde :( jsem moc rada za tuhle diskuzi!! :) pac jsem uz vazne mela pocit, ze to sama nezvladnu.

andrysecek a kdy jsi byla na te revizi? ja uz bych taky chtela tu mrchu cervenou, abch se ji pak zas mohla brzo zbavit :-D (aneb stejna otazka jako sasas :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
3.2.11 11:03

Holky,
tak jsem volala na krev a ze hodnoty jsou v norme, ze je videt, ze v brise zadnej zanet neni, tak snad ok :-)
Jen ted cim to je??? Tou stitnou, ze muzu trpet nadymanim, zacpou jak rikala doktorka a nebo, ze mam zrovna ovulku??Tezko rict…snad to bude dobry a vse ok :-)

sasas dekujiii :hug:

lizinka28 - taky mooc dekuji!! Jj clovek nad tim nemavne jen tak rukou, ale ja jsem se s tim uz jakz takz nejak vyrovnala, ale nekdy me to taky jeste prepadne…Hlavne kdyz vidim jak jsou kamosky tehulky a nebo maji zrovna malinky…Ale verim, ze to bude OK.Musi!!! Jsme prece silny holky :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.2.11 11:30

ivkaaa no k nasim sousedum dneska prijela navsteva s miminkem, tak me to zas nejak rozhodilo :( ale taky snad budem znovu cekat a dotahnem to uspesne do konce…
Je dobre, ze to neni slepak, to by fakt bylo uz moc :( mne se vcera to pichani taky zas vratilo, ale dneska je to opet o neco lepsi. No a zda se mi, ze zacinam trochu spinit!! Tak to by bylo supeer :-D jen doufam, ze to neni predzvest neceho jineho nez MS, ale ted to pocitam, ze od potratu uz to je 21.den, tak ze by? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dopemis
3.2.11 11:35

Lizinka28,já mám 28dnů po revizi a taky jsem dostala MS,ale jakousi slabou taky se mě zdá že je to spíš špinění.Mě řekla doktorka,že MS může být v rozmezí 2-8týdnů tak asi už ti taky začíná.Ale čekala jsem že bude silná po revizi :-D

• Citovat
  • Upravit
2328
3.2.11 11:47

Holky,
ja spinila tentokrat 2 dny pred MS nez se to rozjelo a bolelo me vic bricho nez jindy…Ten prvni den jsme teda prolezela (jeste ze byl vikend) jak mne nebylo nejlip, ale pak uz to bylo ok!Nejak moooc silny jsem to nemela a byla tak 5 dni…Kamaradka co byla na revizi den po me, tak rikala, ze MS mela teda dost silnou…Ale kazda jsme jina, takze uvidite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucaM
3.2.11 11:48

Jojo, díky moc i za ten odkaz. Já chodím na kontroly po 6 měsících. Byla jsem teď v lednu. To už jsem byla těhu, ale ještě to nevěděla. Příští týden hned po UTZ se tam vydám. Jestli teda bude důvod :-(.

• Citovat
  • Upravit
dopemis
3.2.11 11:51

Ivkaa,taky špiním dva dny tak snad se to rozjede!Ale asi ano,každý to má jinak jeden mín druhý víc :-D

• Citovat
  • Upravit
1330
3.2.11 12:18

Čauky holčiny :mavam:

Tak já se vám vetřu malinko do diskuse,ju? :wink: Já měla teda první porevizní MS nehorázně silnou a bolestivou a trvala nějakých 5-6dní.Nikdy jsem si nemusela brát prášky proti bolesti,ale tentokrát jsem prostě musela po nich šáhnout a celkově mi bylo tak nějak divně-blbě :poblion: No a teď mám už za sebou tu druhou,přišla přesně 28dní po té první,2dny před ní jsem malinko špinila,trvala jen 4dny,byla míň bolestivá a o hodně slabší,takže to jsem chtěla jen napsat k té MS po revizi… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucaM
3.2.11 12:19

Holčiny, já jsem po prvním ZP byla na revizi 13.ledna a 26. dubna jsem měla // a 20.prosince jsme jeli do porodnice :-) Tak hlavně optimismus, i když vím jak to nejde hlavně ze začátku:-( Moc se na to nesoustředit a zkusit se orientovat na něco jinýho. Já už jsem se rozhodla, že když to teď nevyjde začnu shazovat nějaký ty kilča. Po každým potratu jsem začala pravidelně běhat a endorfiny zabraly :-)
Tak ať Vám všem tady tenhle rok skončí jako mně ten před 6 lety :-)

Lízinka - já měla po každé revizi MS přesně za 28 dní a ta první byla vždycky spíš slabší.

Ivkaa - s tou únavou jsem to měla úplně stejný. Ono je totiž při hypothyreóze v těle všechno spomalený. Já měla i delší cyklus a pomalejší tepovou frekvenci. Taky mi nešlo zhubnout- pomalejší metabolismus. Uvidíš jak se budeš cítit líp až se ti ty hodnoty srovnají.

• Citovat
  • Upravit
8254
3.2.11 12:21

andrysecek-toje nesmysl- :think: dle mého to po týdnu a něco bohužel není MS a rychle si zajdi ke gyn.jsi asi nedočištěná. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucaM
3.2.11 12:31

Andrysecek - taky bych běžela radši k doktorovi. Mohlo ti tam něco zůstat :think: . Týden po revizi, to nemůže být MS.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty