Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nějak mám chuť se opít
doléhá to na mě a ptám se tedy… může se pít alkohol?
já vím, nic se tím neřeším, ale mám chuť tu bolest spláchnout ![]()
Jak dlouho jsi po revizi. Myslím, že se napít můžeš, nepřežeň to ale. Otázkou je, zda ti to pomůže, neb ti bude hůř.
Posílám pohlazení a přeju hodně sil.
dej si,pokud nebereš antidepresiva, jednorázový úlet tě určitě nezabije. Ale zvaž to aby ti pak nebylo ještě hůř ![]()
Tak já jsem si po revizi taky dala pár skleniček, ale moc mi to nepomohlo, protože jsem pak měla ještě větší depku z toho, že už můžu pít… Ale jestli nějak moc nekrvácíš nebo nebereš nějaké prášky proti bolestem, tak si klidně dej. Taky způsob, jak se na chvíli odpoutat… Přeju, ať se dáš co nejrychleji do pořádku po všech stránkách! ![]()
Nainuva píše:
Jak dlouho jsi po revizi. Myslím, že se napít můžeš, nepřežeň to ale. Otázkou je, zda ti to pomůže, neb ti bude hůř.Posílám pohlazení a přeju hodně sil.
v úterý mě pustili, v pondělí byl zákrok
neni mi moc do zpěvu ,tak bych si chtěla dát pár skleniček 1-2 max 3, vína, ale bojím se, abych třeba nekrvácela nebo tak, jinak mi nic neni, pobolívá mě tochu břicho, ale většinou ráno když vstanu, pak ne, nešpinim, nekrvácim
lacenka píše:
dej si,pokud nebereš antidepresiva, jednorázový úlet tě určitě nezabije. Ale zvaž to aby ti pak nebylo ještě hůř
neberu nic, hůř mi nebude, já se snažim brát to tak jak to je, tělo si poradilo
ale bojim se, abych nekrvácela, či tak něco, spíš aby mi nebylo něco fyzicky
jancab píše:
Tak já jsem si po revizi taky dala pár skleniček, ale moc mi to nepomohlo, protože jsem pak měla ještě větší depku z toho, že už můžu pít… Ale jestli nějak moc nekrvácíš nebo nebereš nějaké prášky proti bolestem, tak si klidně dej. Taky způsob, jak se na chvíli odpoutat… Přeju, ať se dáš co nejrychleji do pořádku po všech stránkách!
neberu a nekrvácím, jen mám chuť, čekám kamarádku, tak jestli si můžem dát víno
díky moc
jadviga píše:jancab píše:neberu a nekrvácím, jen mám chuť, čekám kamarádku, tak jestli si můžem dát víno
Tak já jsem si po revizi taky dala pár skleniček, ale moc mi to nepomohlo, protože jsem pak měla ještě větší depku z toho, že už můžu pít… Ale jestli nějak moc nekrvácíš nebo nebereš nějaké prášky proti bolestem, tak si klidně dej. Taky způsob, jak se na chvíli odpoutat… Přeju, ať se dáš co nejrychleji do pořádku po všech stránkách!
díky moc
Určitě můžeš. Sedni si s kamarádkou a udělejte si hezký den, s vínkem a něčím na zub, to ti určitě neuškodí ![]()
Já jsem si taky dala a fyzicky mi nic nebylo, myslím, že můžeš ![]()
Ahoj.
Mně doktor připropuštění řekl, že mám dodržet šestinedělí, neměla bych jezdit na kole a na koni, takže všechno ostatní se smí
.
Ať je brzy líp
.
díky holky, kamarádka něco má, takže dneska si nedám, ale zejtra s manželem jo ![]()
Mně ji dělali včera, večer jsem šla dom a teď se láduju vaječňákem
Smutek nezapíjím, ten už jsem si užila, jenom mě honila mlsná ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.