Cesta do Prahy-bude to vadit?

5549
4.12.10 19:26

cesta do Prahy-bude to vadit?

Ahoj holky,
před 8 dnima jsem byla hospitalizována z důvodu bolesti břicha a zánětu.Boužel jsem musela podepsat reverz(i když mám pokroč.nález),protože nemám,kdo by se mi postaral o 2,5 letého syna.Samozdřejmě jsem to ořvala-že jsem malou odsoudila k smrti atd…Mám nařízený klid.režim,ale nemohu celej den ležet tak spíše podesávám.V pondělí musím jed do Prah(55km) za gynekologem a pak nějaké neodkladné vyřizování(prostě si celej den nelehnu).Mám hroozný starch,že mi to vyvolá stahy a tím malou"zabiju".Vím je to blbé slovo,ale díky tomu,že jsem ve 22tt není žádná šance,že by se malinká zachránila :zed:
Doufám,že mě za tento dotaz neodsoudíte :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lindikyyy
4.12.10 19:29

promin ale to nemáš manžela nebo přítele který by se o dítě postaral, nebo třeba babičku? Na těch pár dní by si mohli vzít dovolenou než tě dají v nemocnici do kupy a budeš moct zas fungovat

• Citovat
  • Upravit
5549
4.12.10 19:31

Přitele mám,ale musí pracovat.Jezdí od pondělí do pátku pryč a pokud nebude mít předepsaný výdělky tak ho vyhodí :-( A ono to boužel nebylo na pár dnů,ale spíše na pár týdnů.A babičky pracujou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.12.10 19:33

Moc mě mrzí co tě potkalo :-( :hug:

babička by si mohla vzít OČR,kdyby byla ochotná :wink: Určitě to nějak vyřeš a neriskuj jízdu autem,když se může stát cokoliv!!Obzvlášť v tomhle počasí.

Nemůže ti dr. napsat sanitku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
4.12.10 19:35

Pochybuju :-? To mi boužel nenapíše :-( Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
4.12.10 19:43

to je mi moc líto, ale asi nemáš moc na výběr co? Zkus co nejvíc odpočívat a tu prahu zkrátit jen na nejnutnější. Nebo si zkus aspoň domluvit odvoz (kamarádku, babičku apod) ať můžeš aspoň cestou odpočívat, v této době je řízení velkej stres

• Citovat
  • Upravit
5549
4.12.10 19:49

Já pojedu autem,vlakem bych asi nejela a kočárek bych fakt tahat nemohla,ale stejně se bojim,protože u prvního těhu mi cesta autobudem(cca 30minut)vyvolal porod.Štve mě že jsem ten reverz musela podepsatkdyby jste slyšeli co mi všechno dr řekla.Kdybych byl plod aspoň o 8 týdnu starší,ale takhle :roll:.Bylo by to jako bych jí zabila a z tim pocitem vinny bych asi žít nedokázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
4.12.10 19:53

Ten návrh Vereniky by byl šance, jak to všechno zvládnout. Pokud máš zánět a bolesti, tak je asi opravdu lepší se dát do kupy i za cenu toho, že budeš v nemocnici. Babička by na paragraf měla nárok. Byla jsem ve stejné situaci, taky zánět v 17. týdnu, doma tříleták. Byla jsem v nemocnici ale u mě to bohužel dopadlo špatně. Mimi se nepodařilo zachránit. Ale kdyby jo, měla jsem v té nemocnici stávit hodně dlouhou dobu. Hlavně se co nejvíce šetři, když už si podepsala ten revers a co není nezbytně nutné, nedělěj, nebo odsun na později. Držím palce, at ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
4.12.10 19:54

Zakladatelko, nezlob se na mě, ale zdraví je to nejdůležitější a takhle riskovat, tak to bych nedala. Já být v tvojí situaci, tak bych prostě řekla přítelovi, že si musí vzít volno a musel by mi pomoct. A autem!!!!! V tomhle počasí a v tvém stavu, NEBLBNI. Ani se nedivím, že máš výčitky, já bych ani neusnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.12.10 19:58

A ptala jsi se babiček nebo někoho přítele zda zůstanou doma??opravdu neriskuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
4.12.10 20:06

Taky si myslím že bys neměla zbytečně riskovat.určitě to jde aby se tatínek a babička postarali.zkus si víc ‚dupnout‘.hlavně nedělaj nic co počká!ať se daří a držím pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.12.10 20:07

Nic není důležitější, než zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
4.12.10 20:15
maminka189 píše:
Bylo by to jako bych jí zabila a z tim pocitem vinny bych asi žít nedokázala

A to ma znamenat co ? :roll:

Promin, ale myslela jsem nejdriv, ze jsi nekde na uplnym zacatku teh., coz by se SNAD dala nejak pochopit, ze pujdes do risku, ale ve 22t t?? 8-o
A ta nemocnice, kde jsi lezela, je v Praze ? Takze tech 55km? Snad po Tobe nemuze nikdo chtit, ze budes na rizikovym teh. dojizdet za doktorem 55 km ne? Tak ho zmen, jdi nekam u Vas, a na Prahu se vykasli.
Nevim no, mela by sis to nejak zaridit, prijit o to ve 22tt je asi dost hroznej zazitek, a o vlastni vine ani nemluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
4.12.10 20:23

V této situaci bych rozhodně necestovala a raději si zkusila domluvit návštěvy u gynekologa v místě bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.10 20:46

no to vubec neriskuj tohle… :cert: prostě bych se domluvila z babičkama…když to s přítelem nejde ale i kdyby šlo o cokoliv tvoje zdraví a život toho miminka je přednějši než cokoliv…muj manžel by mi tohle cestovaní určitě nedovolil a dokonce ani máma ne a přijela by hlidat prostě by si třeba vzala volno nebo tak…a to bydlí 400km daleko…ale rozhodně by mě nenenchala jet v tomhle stavu a něco zařizovat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty