Po operaci a bez peněz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@PM94 To nevadí, že je její, příspěvek na bydlení se dá brát i ně něj, jen je tam menší limit, než u nájemního, ale i tak myslím, že něco dostane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PM94 mému tátovi řekli, že ho mají živit děti
Počkal ještě pár měsíců a vyřídil si předčasný důchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@PM94 Jo a o ten příspěvek na bydlení se dá žádat 3 měsíce zpětně, takže tím by získala i něco „navíc“
o ten musí žádat pokud chce HN
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka když je někdo v reprezentaci, tak nemusí dostavat nic, jak psala zakladatelka jen startovné, cestu na závody, kor když je ještě nezletilý a studuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka píše:
o ten musí žádat pokud chce HN
Nevím, pokud teď vychází tak, že ji nemocenská pokryje bydlení, tak by to možná zvládla bez HN… přijde mi rozumné se ji vyhnout, pokud to jde. Pokud to vezmu tak, že si požádá o aktuální plus zpětně, tak vlastně bude mít následující 3 měsíce ten příspěvek jakoby 2× a za tuto dobu by se mohla dát dohromady, aby mohla do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mojmira píše:
@S.Ivanka když je někdo v reprezentaci, tak nemusí dostavat nic, jak psala zakladatelka jen startovné, cestu na závody, kor když je ještě nezletilý a studuje.
Neříkám že ne, ale není to standard, nenapsala ani kolik mu je a nenapsala v čem reprezentuje, mám známé kde klukovi 17 platí měsíčně i 300tis…hraje hokej…takže se nedivím paní na socce že ji to zvedlo ze židle, v každém případě bude muset předložit i synovu smlouvu, asi tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:nebude jej mít zpětně každý měsíc, lze žádat jen 3 měsíce zpětně, takže vlastně ani ne, podle toho jak dlouho asi marodí tak jí ten příjem před 6ti měsíci asi náklady pokryl, tam nárok nevznikne, ale pokud teď 3 měsíce marodí na další čtvrtletí nárok mít bude, navíc pak se asi do HN nevejde jak říkám, my máme cca 2 tis nad veškeré platby spojené s bydlení, nesmí se do toho počítat pojištění a pod platby, stejně jako např půjčky, to nikoho nezajímá a váživné které nedostává také, budou jí odečítat určitou částku, nevím jak přesdně jí počítají ale podle mě na studenta min 2 tis určitě
Nevím, pokud teď vychází tak, že ji nemocenská pokryje bydlení, tak by to možná zvládla bez HN… přijde mi rozumné se ji vyhnout, pokud to jde. Pokud to vezmu tak, že si požádá o aktuální plus zpětně, tak vlastně bude mít následující 3 měsíce ten příspěvek jakoby 2× a za tuto dobu by se mohla dát dohromady, aby mohla do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka Psala jsem že bratr měl před měsícem 17, a dělá karate, už asi 8 let… a v reprezentaci je přibližně třetím rokem. Reprezentace jim platí jen ubytování, cestu a startovné a někdy ani to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka píše:
Neříkám že ne, ale není to standard, nenapsala ani kolik mu je a nenapsala v čem reprezentuje, mám známé kde klukovi 17 platí měsíčně i 300tis…hraje hokej…takže se nedivím paní na socce že ji to zvedlo ze židle, v každém případě bude muset předložit i synovu smlouvu, asi tak
synovec reprezebtoval v cyklistice a nedostával nic, něco málo na stravu a ubytování měl zdarma, ale jednalo se o juniora a je to nějaký rok zpět, ale ne zas tak dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PM94 píše:
@S.Ivanka Psala jsem že bratr měl před měsícem 17, a dělá karate, už asi 8 let… a v reprezentaci je přibližně třetím rokem. Reprezentace jim platí jen ubytování, cestu a startovné a někdy ani to…
karate ne no..to jsem přehlédla omlouvám se, zeť je reprezentační trenér karate a dostává 400 Kč za měsíc, tak to pak ne, ale smlouvu budou chtít vidět určitě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka Jo to paní na sociálce chtěla, tak jí mamka řekla že to bude trvat déle jelikož bude muset volat do Budějovic aby jí to všechno poslali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele vyplnila jsem toho takovou hromadu - no u mě to bylo jednodušší že marodím bez nemocenské a bylo jasné že jsem asi z něčeho být živa musela být, auto na sebe nikdo napsáno nemáme a byt je v nájmu, syn studuje a alimenty má od otce, navíc i syn je nemocný, mě osobně úřednice pomohla vše vyplnit a rozhodnutí vč. peněz jsem měla do týdne od podání na účtu…ale já v té době byla mezi dvěma operacemi a vypadala jsem že brzy bude stát platit pohřeb…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka No paní u nás na sociálce moc příjemná nebyla. A mamka po opraci měla nějakou infekci a brala asi 4 antibiotika a dobrala je nedávno, a teď jí do toho zjistila tetanii. V nemocnici jí řekli, že je to důsledek toho veškerého stresu, a momentálně je hořčík její nejlepší kamarád
No a do toho se jí přidalo brnění končetin a někdy jí i ochrnou, nedávno jsem jí měla na návštěvě a zkroutila se jí jedna ruka. A jelikož pracovala odjakživa jako servírka, tak s takovým to problémem neví jak to v práci bude dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PM94 kéž bych měla jen tyto problémy
ale každý má nějaké nemoci, v našem věku nic neobvyklého, mě po utržení ruky v rameni už také ruka jen brní a bolí, nedám ji výš než do výše ramen - pravá ruka u praváka - je to mých 10% zdravotních problémů
držím palce, já po operaci krku měla také sepsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit