Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Testuje se až po vynechání menzes, máš to v návodu. Testy se nerozebírají a neodečítají po limitu, to je v návodu taky. Test byl a je negativní.
Clerablue ma nizsi citlivost, ten ti 10dpo neukaze nic. Vyhozené penize, s tim testuj az po vynechani ms nejdriv.
@Janli děkuji, jsem proste jedna z těch co to nemohou vydržet a modlím se aby se zadarilo
jen mi to bylo divné ![]()
Test je prostě negativní. A nemá cenu tento test rozkládat a skládat, to není rubikova kostka ![]()
@Kriss Tina děkuji, jen jsem to nemohla vydržet, dělala jsem si dneska ještě predchvili i mamatest 10 a přijde mi že sněhobílo, jen já vím kde se ta čárka má objevit tak bych ji tam i našla ale to mám asi vsugerované ![]()
@Anonymní píše:
@Janli děkuji, jsem proste jedna z těch co to nemohou vydržet a modlím se aby se zadarilojen mi to bylo divné
Jestli chceš vyhlížet duchy, tak si kup normální testy ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se za ten anonym, ale chtěla bych to udržet v tajnosti prozatím,chtěla bych se zeptat, vím že se to nemá ale dneska jsem si delala TT clearblue digital a ukázal mi negativní mínus ale já test rozebrala
Nemohla jsem to za ty prachy vydržet a byla tam druhá čárka
nevím co si mám myslet, jsem zřejmě 10 DPO a miminko bychom chtěli děkuji moc
Digitální test má po rozebrání na proužkách VŽDYCKY dvě čárky. I když těhotná zaručeně nejsi. Je tu na toto téma spousta diskuzí, pročti si je.
@kavenka to jsem udělala jak jsem psala mamatest 10 sněhobílo ale já bych ho tam i našla ale myslím že vsugerované ![]()
@Čičorečka aha tak to jsem nevěděla, asi je hodně brzy co?
chtěla bych aby se zadarilo
@Anonymní píše:
@Čičorečka aha tak to jsem nevěděla, asi je hodně brzy co?chtěla bych aby se zadarilo
Já ti sice rozumím, že se těšíte.. Ale nerozumím tomu rozebírání.. Není dobré se upínat na to, že to určitě bude.. Navíc, i po pozitivním testu se může cokoliv stát a víš kolik žen to tady pocítilo.. I já jsem jednou z nich.. Obrovská radost zničená špatným koncem.. Člověk se potom naučí to nebrat tak „vážně“.. Trošku se od toho odprosti a neupínej se na to ![]()
Já teda nemám tušení, jak vypadá rozkuchaný digitální Clearblue test, ale ani test na fotce mi nepřijde jako 2 čárky. Jedna čárka a možná ryska nebo jen nějaká otlačenina od toho plastu? A jak už bylo psáno, je zbytečně brzy. Chápu tě, taky jsem byla docela šílený tester, ale tohle brzké testování jsou opravdu jen vyhozené peníze. Minimálně 2 dny ještě počkej, ideálně do termínu ms, jestli nedorazí sama. Může se stát, že bys i mohla najít slabě slabý test a potom vajíčko může odejít s menstruací. Stálo by ti to za to zklamání? Raději nevědět. ![]()
@Andrea.Tom máš naprostou pravdu ale po roce a půl snažení teď, a předtím miminko umřelo v 7 měsíci těhotenství už bych strašně chtěla ale vše má asi svůj čas ![]()
Dobrý den, omlouvám se za ten anonym, ale chtěla bych to udržet v tajnosti prozatím
,chtěla bych se zeptat, vím že se to nemá ale dneska jsem si delala TT clearblue digital a ukázal mi negativní mínus ale já test rozebrala
Nemohla jsem to za ty prachy vydržet a byla tam druhá čárka
nevím co si mám myslet, jsem zřejmě 10 DPO a miminko bychom chtěli děkuji moc