Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zacla bych tim ze jak jsem zacla menstruovat tak od zacatku sem mela problemy(8mesicu nic a jeden jo apod.) kdyz mi bylo 15 dali mi HA a vse se spravilo. Zacatkem srpna 2013 sem HA vysadila( s pritelem se od te doby nechranime) a od te doby MS bez vVolavacky nedostanu. Sestricka uz me vita z dalky a chysta injekci kdyz me kazdy mesic vidii
vzdycky to probiha tak ze udelaji ultrazvuk na pripadne tehu a pak me pichnou a ms dojde max do 3dnu
ale ted zadny ultrazvuk jen test ktery sem si hned ten den udelala a byl negativ ale od injekce to bude uz skoro 9 dni a nic ani se necitim na ms coz je u me zvlastni
bylo na test brzy nebo proste se mi telo zblaznilo?
podotykam ze doktori mi rikaji ze mam slabe vajecniky a velmi tenkou delozni stenu tak by se mi pry mimco neudrzelo
tak nevim
dekuji za prispevky s podobnymi zkusenostmi nebo radami ![]()
Ahoj můžu se jen zeptat proč chodíš na vyvolávačky a raději nedáš tělu šanci aby se srovnalo samo?
Mě přišla jednou až 14 dní po vyvolávačce…ale dostala sem jí za život jen jednou…
nevím proč tě to píchají každý měsíc?
změnila bych gyndu!
@Katerina3068 myslím, že ms by měla po Agolutinu přijít do 14 dnů, takže máš ještě relativně čas ![]()
Uz jsem zmenila 2 doktory a vsichni mi delaji to same
a co se tyce toho ze to ma prijit do 14ti dnu to sice vim ale u me to bylo vzdy tak do max. 3 dnu tak me to udivuje… Na injekce jsem chodila uz jak mi bylo 13 a ted zas no :/
@geilens
Nedam telu sanci ptz je plno pripadu kdy se krev v tele tadrzuje a je problem a po me mladiske zkusenosti kdy sem nemela ms 7nebo 8 mesicu neverim ze ted by to bylo jine
@Katerina3068 jen doufam ze si uvedomujes co si tim zpusobujes…
@Katerina3068 Každý měsíc do sebe rvát hormony asi nebude to pravé
A v těch 15 antikoncepce nic „nespravila“, ale patrně jen zakryla a prohloubila jiný problém. Změnila bych doktorku.
@AliTad co se tyce te antikoncepce tak to neni pravda, taky mi ji dal doktor na srovnani, mela jsem ji po 2 mesicich pravidelne a od doby co ji neberu mam menstruaci kazdy mesic.
@Katerina3068 a co prasky na srovnani cyklu, treba duphaston nebo jine leky na stejny zpusob. svagrova mela taky jednu dobu problem s menstruaci a po 2 mesicich co je brala uz je zase v normalu.