Po vyvolávačce není MS

26.2.14 23:06

Po vyvolavacce neni MS

Ahoj holky, zacla bych tim ze jak jsem zacla menstruovat tak od zacatku sem mela problemy(8mesicu nic a jeden jo apod.) kdyz mi bylo 15 dali mi HA a vse se spravilo. Zacatkem srpna 2013 sem HA vysadila( s pritelem se od te doby nechranime) a od te doby MS bez vVolavacky nedostanu. Sestricka uz me vita z dalky a chysta injekci kdyz me kazdy mesic vidii :think: vzdycky to probiha tak ze udelaji ultrazvuk na pripadne tehu a pak me pichnou a ms dojde max do 3dnu :) ale ted zadny ultrazvuk jen test ktery sem si hned ten den udelala a byl negativ ale od injekce to bude uz skoro 9 dni a nic ani se necitim na ms coz je u me zvlastni :think: bylo na test brzy nebo proste se mi telo zblaznilo? :lol: podotykam ze doktori mi rikaji ze mam slabe vajecniky a velmi tenkou delozni stenu tak by se mi pry mimco neudrzelo :think: tak nevim :) dekuji za prispevky s podobnymi zkusenostmi nebo radami :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
26.2.14 23:32

Ahoj můžu se jen zeptat proč chodíš na vyvolávačky a raději nedáš tělu šanci aby se srovnalo samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
26.2.14 23:46

Mě přišla jednou až 14 dní po vyvolávačce…ale dostala sem jí za život jen jednou… :think: nevím proč tě to píchají každý měsíc? :think: změnila bych gyndu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
26.2.14 23:49

@Katerina3068 myslím, že ms by měla po Agolutinu přijít do 14 dnů, takže máš ještě relativně čas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 23:57

Uz jsem zmenila 2 doktory a vsichni mi delaji to same :D a co se tyce toho ze to ma prijit do 14ti dnu to sice vim ale u me to bylo vzdy tak do max. 3 dnu tak me to udivuje… Na injekce jsem chodila uz jak mi bylo 13 a ted zas no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 23:59

@geilens
Nedam telu sanci ptz je plno pripadu kdy se krev v tele tadrzuje a je problem a po me mladiske zkusenosti kdy sem nemela ms 7nebo 8 mesicu neverim ze ted by to bylo jine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
27.2.14 06:10

@Katerina3068 jen doufam ze si uvedomujes co si tim zpusobujes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
27.2.14 06:57

@Katerina3068 Každý měsíc do sebe rvát hormony asi nebude to pravé :think: A v těch 15 antikoncepce nic „nespravila“, ale patrně jen zakryla a prohloubila jiný problém. Změnila bych doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
27.2.14 07:22

@AliTad co se tyce te antikoncepce tak to neni pravda, taky mi ji dal doktor na srovnani, mela jsem ji po 2 mesicich pravidelne a od doby co ji neberu mam menstruaci kazdy mesic.
@Katerina3068 a co prasky na srovnani cyklu, treba duphaston nebo jine leky na stejny zpusob. svagrova mela taky jednu dobu problem s menstruaci a po 2 mesicich co je brala uz je zase v normalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.14 07:30

Brala jsem na srovnani proveru ale nepomohlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat