Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem,
nemáte někdo nějaký tip, jak pořádně vyčistit poblinkaný gauč? Jde mi hlavně o ten charakteristický zápach, který zatím všem mým pokusům odolává
Moc děkuji za jakékoliv nápady a rady.
Já neporadím ale mám stejnej problém. Jde mi spíš o ten flek jak odstranit zkoušela sem jarovou vodou, žlučové mýdlo ale pořád tam je…:( snad někdo poradí
Já mám strašně dobré zkušenosti s čistícími prostředky na čalounění z Lidlu. Jinak na zápach je prý super jedlá soda. Kamarádka jí na zápach z čalounění používá
Sama o sobě nijak nezapáchá ale dobře absorbuje jiné pachy. Já takový problém nemám, používám jen osvěžovače textilií ![]()
Edit: Ty prostředky z Lidlu, je to ta řada W5. Sama jsem vzhledem k nízké ceně byla na pochybách ale jsou fakt super
Já jsem smíchala jedlou sodu s vonným olejem, nasypala jsem to přes noc na gauč a ráno vysála. Opravdu to pomohlo.
Já nedávno řešila to samé na koberci. Šlo to sprejem na čalounění z DM, nastříkáš, necháš a vysaješ. Stál myslím stovku.
Také doporučuji sprej na čalounění a koberce. Konkrétně mám vyzkoušený od Xanto Pěnový odstraňovač skvrn a zápachu po zvířecích mazlíčcích, cena okolo 80 Kč. Skvrny po batoleti likviduje úžasně, navíc příjemně voní ![]()
Moc vam vsem dekuju za tipy. Pocitam, ze zitra se cela rodina zmatorime (po prozvracene noci
),takze vyrazim na nakupy.
@felbloud píše:
Také doporučuji sprej na čalounění a koberce. Konkrétně mám vyzkoušený od Xanto Pěnový odstraňovač skvrn a zápachu po zvířecích mazlíčcích, cena okolo 80 Kč. Skvrny po batoleti likviduje úžasně, navíc příjemně voní
Kde se to da prosim koupit? Poridili jsme si stendo, ted uz vyrostlo, ale nadelalo docela paseku na novym gauci, takze ted tam jsou skvrny a vypada to strasne… ![]()
Kupovala jsem cca 14 dní zpět v Albertu, u nás bývalá Hypernova. A zrovna byl i v akci.
Také se připojuji k použití sody. Není to žádná parfemovaná chemie jako spreje a výborně likviduje zápach ![]()
Tak jsem zjistila, ze sodu uz doma nemam
takze zitra budu muset do kramu tak jako tak ![]()