Jak vyčistit poblinkaný gauč?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1247
6.10.15 12:15

Poblinkaný gauč

Ahoj všem,

nemáte někdo nějaký tip, jak pořádně vyčistit poblinkaný gauč? Jde mi hlavně o ten charakteristický zápach, který zatím všem mým pokusům odolává :think: Moc děkuji za jakékoliv nápady a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6819
6.10.15 12:27

Já neporadím ale mám stejnej problém. Jde mi spíš o ten flek jak odstranit zkoušela sem jarovou vodou, žlučové mýdlo ale pořád tam je…:( snad někdo poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.15 12:28

Já mám strašně dobré zkušenosti s čistícími prostředky na čalounění z Lidlu. Jinak na zápach je prý super jedlá soda. Kamarádka jí na zápach z čalounění používá :) Sama o sobě nijak nezapáchá ale dobře absorbuje jiné pachy. Já takový problém nemám, používám jen osvěžovače textilií :mavam:

Edit: Ty prostředky z Lidlu, je to ta řada W5. Sama jsem vzhledem k nízké ceně byla na pochybách ale jsou fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
6.10.15 12:51

Já jsem smíchala jedlou sodu s vonným olejem, nasypala jsem to přes noc na gauč a ráno vysála. Opravdu to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
6.10.15 13:01

Já nedávno řešila to samé na koberci. Šlo to sprejem na čalounění z DM, nastříkáš, necháš a vysaješ. Stál myslím stovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.10.15 13:10

Také doporučuji sprej na čalounění a koberce. Konkrétně mám vyzkoušený od Xanto Pěnový odstraňovač skvrn a zápachu po zvířecích mazlíčcích, cena okolo 80 Kč. Skvrny po batoleti likviduje úžasně, navíc příjemně voní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
6.10.15 13:16

Moc vam vsem dekuju za tipy. Pocitam, ze zitra se cela rodina zmatorime (po prozvracene noci :roll: ),takze vyrazim na nakupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.10.15 13:19
@felbloud píše:
Také doporučuji sprej na čalounění a koberce. Konkrétně mám vyzkoušený od Xanto Pěnový odstraňovač skvrn a zápachu po zvířecích mazlíčcích, cena okolo 80 Kč. Skvrny po batoleti likviduje úžasně, navíc příjemně voní :lol:

Kde se to da prosim koupit? Poridili jsme si stendo, ted uz vyrostlo, ale nadelalo docela paseku na novym gauci, takze ted tam jsou skvrny a vypada to strasne… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.10.15 13:26

Kupovala jsem cca 14 dní zpět v Albertu, u nás bývalá Hypernova. A zrovna byl i v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
6.10.15 13:28

Také se připojuji k použití sody. Není to žádná parfemovaná chemie jako spreje a výborně likviduje zápach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
6.10.15 15:26

Tak jsem zjistila, ze sodu uz doma nemam :cert: takze zitra budu muset do kramu tak jako tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný