Granitový dřez Franke

8042
6.10.15 11:29

Granitový dřez Franke

Zdravím :)
Vybíráme dřez a v předvýběru jsou tyto dva:

http://www. stolarsky-eshop. cz/franke-efg-682-e/#1

http://www. stolarsky-eshop. cz/franke-efg-682-e/#1

Ale protože nemám kde na ně kouknout, chci se zeptat, jestli někdo nemáte (nebo i podobný). Jde mi o to, jak je tam ta odkapávací vanička, zda se dá vyndat, jaká je údržba a tak podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
776
6.10.15 11:33

@Medova ahoj, nejde mi to otevřít tak nevím přesně jaký chceš ale já mám černý granit a nevyndavaci vaničku a jediné co schledávám za vadu je, že jsou na něm furt bílé mapy od vody a nejdou skoro dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
6.10.15 11:40

@Míša2014

první. stolarsky-eshop. cz/franke-efg-682-e/#1

druhý. stolarsky-eshop. cz/franke-cog-651-e/#1

zkusím znovu vložit odkaz

Příspěvek upraven 06.10.15 v 11:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
6.10.15 11:43

Furt to nejde je to :
http://www. stolarsky-eshop. cz/franke-efg-682-e/#2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
6.10.15 11:46

Grrrr..
prostě si smaž mezery za tečkama :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.10.15 11:52

@Medova máme ten druhý… vanička se dá vyjmout, kupuje se zvlášť, nemusíš ji mít, jinak je tam normální malý dřez… jen bez zavírání, nedá se napustit vodou… mám tmavohnědý, jsem spokojená… vodní kámen odstraním lehce octem, barevné skvrny na tom tmavém se nedělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.10.15 11:53

Úžasné vylepšení… abychom náhodou nedělali reklamu, nejde to vložit ani tak, ani onak…

Příspěvek upraven 06.10.15 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
6.10.15 11:55

My máme granitový dřez a už bych ho nechtěla, možná nějaký tmavý, ale jak máme takový do béžova, strašně se zabarvuje (kafem, čajem, omačkama…) při mytí a můžeme ho porad drhnout. Raději nějaký hladký povrch, na tomto se prostě vše zachytává a zbarvuje se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
6.10.15 12:04

@Regina Hero super, díky, to ráda slyším :) Ty tu vaničku máš? Na co ji používáš?

@bubulina chci grafit, ten by se snad nezabarvil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30829
6.10.15 12:10

Já mám tmavě šedý, měnila jsem ho před půl rokem, měla jsem nerez franke a byla jsem nespokojená, jak jsou na něm pořád mapy a je špinavý, máme tvrdou vodu, tak se pořád usazoval vodní kaámen. Ten granitový je snad ještě horší, jak píšě @bubulina hrozně se to zabarvuje čajem, kávou, pořád jsou na něm mapy a mě přijde, že jde mnohem hůř čistit než nerezový :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.10.15 12:11

@Medova vaničku mám, ale moc ji nepoužívám… respektive je tam pořád v tom vložená, někdy v ní oplachuji hrozny nebo něco malého, co osprchuji a nechám tam na ní okapat… jednou za čas ji naleštím a dávám do ní odkapat třeba tácky nebo tak nějak… ale přiznám se, že bych si klidně dovedla představit dřez i bez té malé vaničky, prostě jen jeden velký, ne s tím malým vedle… asi by mi to úplně stejně stačilo… nějak extra praktický význam jsem v tom neobjevila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
6.10.15 12:14
@acimedaca píše:
Já mám tmavě šedý, měnila jsem ho před půl rokem, měla jsem nerez franke a byla jsem nespokojená, jak jsou na něm pořád mapy a je špinavý, máme tvrdou vodu, tak se pořád usazoval vodní kaámen. Ten granitový je snad ještě horší, jak píšě @bubulina hrozně se to zabarvuje čajem, kávou, pořád jsou na něm mapy a mě přijde, že jde mnohem hůř čistit než nerezový :-(

jo, čistí se těžko, chce to sílu, už jsem to přehrála na chlapa, jednou měsíčně vyfasuje houbičku a drhne a drhne. Určitě jdi do tmavšího. (a to kávu, čaje lijeme teď už jen do výlevky, stejně to hnědne :cert:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
6.10.15 12:17

@acimedaca tvrdá voda je prevít, naštěstí ji nemáme. Nerez mám teď a nějak s tím problém nemám, ale budem se stěhovat, proto chci nový a ten granit se mi libí víc. V novým bydlišti taky tvrdá voda není, tak snad nebude problém.
@Regina Hero díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
6.10.15 12:21

http://www.dobracena.cz/…-bila-517160

Takže světlý nebrat? :think:

• Citovat
  • Upravit
1280
6.10.15 12:41

@ivik21 já mám světlý a super, žádné skvrny nic, už ho mám 5 let a za nerez bych zpátky neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný