Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nejlépe funguje navštívit kožního lékaře, nechat si stanovit diagnózu a nasadit odpovídající léčbu.
@Anonymní píše:
Holky, potřebuju už nutně poradit.
S přítelem jsme spolu 3 roky. 2 roky spolu bydlíme na bytě. Je cistostny opravdu hodně - koupe se 2× denně, hygienu dodržuje. Problém je, že má nejspíše nějaký kožní problém. Vždycky když se při něčem zapoti. Např. Běh, nebo cokoliv jiného objeví se mu červené fleky na místě, kde se zapotil. (např. V podpaží) samy fleky nezmizí po umytí ani po pár dnech. Zjistili jsme, že tedy zabírá dětský krém na opruzeniny. To stačí namazat a druhý den není. Jenže člověk se potí furt - takže musí se to mazat každý den.
Co mě zaclo trápit ale podstatně více je to, že se to začíná rozšířovat. Objevuje se to už i v daleko menší míře na přirození nebo krku, nebo když sedí tak na zahybech na břichu, či kdekoliv jinde, kde se zapoti. Nevíte co na toto funguje? Nějaké krémy? Masti?
Nejspíš kvasinka. Ale šla bych s tím k lékaři. Jak se stravuje? Nemá na něco alergii? A v čem cvičí?
@Russet
Stravuje se většinou naprosto normálně. Co je navařeno to sní
a běhat chodí v tričku a kratesech takže ani to si nemyslím, že by bylo příčinou
Příčina se nejspíš musí léčit zevnitř. S tím pomůže jedině lékař.
Třeba má agresivní pot a ten mu dráždí kůži. Tam hodně záleží co sní. Na mě třeba česnek působí takhle dráždivě při pocení, nebo cibule.
Ale jinak bude opravdu nejlepší jít na kožní a tam ti stanoví diagnózu, radit takhle přes PC je v tomhle fakt na prd.
Koupat se 2× denně je trochu přehnaný, kór jestli je ekzematik. ![]()
Měl jsem totéž, zabírá na to 3× denně orální sex, alespoň 15 minut
@Anonymní píše:
@Russet
Stravuje se většinou naprosto normálně. Co je navařeno to snía běhat chodí v tričku a kratesech takže ani to si nemyslím, že by bylo příčinou
Ono jde spíš o materiál. Ne o délku nohavic. A strava ma vliv i na složení potu. Takže je možné, že ho něco ze stravy dráždí. Kůže je odrazem střev.
Holky, potřebuju už nutně poradit.
S přítelem jsme spolu 3 roky. 2 roky spolu bydlíme na bytě. Je cistostny opravdu hodně - koupe se 2× denně, hygienu dodržuje. Problém je, že má nejspíše nějaký kožní problém. Vždycky když se při něčem zapoti. Např. Běh, nebo cokoliv jiného objeví se mu červené fleky na místě, kde se zapotil. (např. V podpaží) samy fleky nezmizí po umytí ani po pár dnech. Zjistili jsme, že tedy zabírá dětský krém na opruzeniny. To stačí namazat a druhý den není. Jenže člověk se potí furt - takže musí se to mazat každý den.
Co mě zaclo trápit ale podstatně více je to, že se to začíná rozšířovat. Objevuje se to už i v daleko menší míře na přirození nebo krku, nebo když sedí tak na zahybech na břichu, či kdekoliv jinde, kde se zapoti. Nevíte co na toto funguje? Nějaké krémy? Masti?