Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj muzete mi poradit co s tim? poti se snad kazdy v tomto počasí i ja. je to normalni to vim. ale ze me normalne leje. z cela mi tecou curky potu. co s tim?
@Mar80 píše:
Ahoj muzete mi poradit co s tim? poti se snad kazdy v tomto počasí i ja. je to normalni to vim. ale ze me normalne leje. z cela mi tecou curky potu. co s tim?
Já to mám taky. Nikdy jsem se nepotila, ale rok po porodu, děs. Celé dny mám vlasy na zátylku mokré, čelo děs. Mám štítnou žlázu, možná je to i tím.
Prestehovat se na sever… ![]()
myslim, ze s pocenim v obliceji nic moc nenadelas. kdyby ses to snazila nejak potlacit matujicimi pudry, kremy atd. tak si akorat ucpes pory a nadela to neplechu.
nos sebou vlhcene ubrousky (na oblicej) a otirej, osvezuj, ovivej.
Jsem taky rok po porodu. v tehu jsem brala letrox ale po porodu jsem to mela ok. tak asi budu muset na kontrolu.
Tak stehovani neprojde skoda ![]()
no to delam ale je to des. zacala jsem pracovat hodne jezdim autem a nedelam nic jineho nez ze mam vedle sebe ručnícek a utiram.
Sousedka je 7 měsíců po porodu a žlázu nemá. Ale říkala, že se taky hodně potí i dost zapáchají nohy a používá deodoranty a nic
. Musíme vydržet.
Já to mám celej život i bez porodu. Do podpaží pomohl Driclor, napadlo mě to mazat i na obličej, ale to bych se asi bolestí po…l, ono i v podpaží to pálí docela dost a dlouho, ale pak se člověk fakt nepotí.
Slyšela jsem, že botox zabraňuje pocení
![]()
Jinak, pokud nemám make-up tak ten pot normálně někam utřu
, pokud mám make-up, tak se obličeje vůbec nedotýkám (kdybych se otřela kapesníkem, tak bych setřela i ten make-up) a ovívám se vějířem (pomáhá to udržet obličej v rámci možností suchý), používám dobrý make-up, který drží i po zpocení na svém místě, dobře kryje a nevypadá jak maska
Špatná taky není pleťová voda ve spreji od Saloos, pro osvěžení ![]()
@napresdrzku píše:
Já to mám celej život i bez porodu. Do podpaží pomohl Driclor, napadlo mě to mazat i na obličej, ale to bych se asi bolestí po…l, ono i v podpaží to pálí docela dost a dlouho, ale pak se člověk fakt nepotí.
Driclor je super, podpaží mám po něm vždy suché
![]()
Teď mi stačí ho použít tak jednou za dva týdny, to balení mi vydrží rok, možná i více ![]()
Používám ho jen do podpaží ![]()
A co nějakej ten Driclor nebo Excipial Deo Forte? Jestli jde použít i na obličej teda?
Podpazdi je v pohode. to nemam nejak velky problem. jsem se s nechala ostihat a mam vlasy nad ramena. make up nepouzivam. nevydržela bych se neotrit ![]()
Já to mám taky šílený, mně nevadí si utírat obličej pořád, v létě nepoužívám krémy ani pudr…, ale mně vadí, že mám pořád mokré vlasy!!!
zkoušela jsem si na hlavu plácat ten driclor, jenže se to mezi vlasama nerozetře pořádně do kůže…mokré vlasy na zátylku by mi ani nevadili, ale já mám mokré vepředu
na příští léto šetřim na botox ![]()
@alien21
Roztok, který se podobně jako deodorant nanese večer před spaním do podpaží (nedoporučuje se na čerstvě oholené).
Ze začátku častěji, a časem stačí fakt už jen občas.
http://www.lekarna.cz/…0ml-roll-on/
Ohledně zdravotní škodlivosti
si udělej na netu průzkum, pročti si diskuze, názory, zkušenosti a udělej si vlastní obrázek/názor ![]()
Já ho používám už hodně let a neměnila bych ![]()
Jen dodám, že za cenu 20ml Dricloru se dá v ČR sehnat snad 50 nebo 100ml balení (dovoz z venku) no a venku ještě o něco levněji a snad i s poštovným, co jsem tenkrát koukal.