Počet přihlášek 2.kolo SŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Počet přihlášek 2.kolo SŠ
Kolik přihlášek si dítě může dát do druhého kola přijímaček na střední školu? Sestře výchovná poradkyně tvrdí 2 a na internetu jsem našla, že počet není omezen. Víte někdo, jak to tedy je??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@micelinka píše:
Kolik přihlášek si dítě může dát do druhého kola přijímaček na střední školu? Sestře výchovná poradkyně tvrdí 2 a na internetu jsem našla, že počet není omezen. Víte někdo, jak to tedy je??
U nás na střední se přihlášky nedávaly..jenom se zavolalo jestli je místo, v kanceláři řekli, že je a přihláška se vypsala potom.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V prvním kole jsou povolené pouze 2, ve druhém kole by měli být neomezené, takže klidně 10
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peggy.sl my jsme dávali školy jen v Plzni a tam přihlášky chtěli, koukala jsem, že druhá kola vypisují i Rokycany a taky je chtějí. To jste měli štěstí!
@Gituš dík. Tak dáme na všechny školy, co vypíší druhá kola ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micelinka píše:
@peggy.sl my jsme dávali školy jen v Plzni a tam přihlášky chtěli, koukala jsem, že druhá kola vypisují i Rokycany a taky je chtějí. To jste měli štěstí!
@Gituš dík. Tak dáme na všechny školy, co vypíší druhá kola
Já jsem právě v té Rokycanské škole pracovala..a nikdy je nechtěli..asi nějaká nová,,móda,, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit