Počet přihlášek 2.kolo SŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13837
7.5.13 18:17

Počet přihlášek 2.kolo SŠ

Kolik přihlášek si dítě může dát do druhého kola přijímaček na střední školu? Sestře výchovná poradkyně tvrdí 2 a na internetu jsem našla, že počet není omezen. Víte někdo, jak to tedy je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
7.5.13 18:29
@micelinka píše:
Kolik přihlášek si dítě může dát do druhého kola přijímaček na střední školu? Sestře výchovná poradkyně tvrdí 2 a na internetu jsem našla, že počet není omezen. Víte někdo, jak to tedy je??

U nás na střední se přihlášky nedávaly..jenom se zavolalo jestli je místo, v kanceláři řekli, že je a přihláška se vypsala potom.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
7.5.13 18:57

V prvním kole jsou povolené pouze 2, ve druhém kole by měli být neomezené, takže klidně 10 :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.5.13 19:38

@peggy.sl my jsme dávali školy jen v Plzni a tam přihlášky chtěli, koukala jsem, že druhá kola vypisují i Rokycany a taky je chtějí. To jste měli štěstí!
@Gituš dík. Tak dáme na všechny školy, co vypíší druhá kola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.5.13 00:14
@micelinka píše:
@peggy.sl my jsme dávali školy jen v Plzni a tam přihlášky chtěli, koukala jsem, že druhá kola vypisují i Rokycany a taky je chtějí. To jste měli štěstí!
@Gituš dík. Tak dáme na všechny školy, co vypíší druhá kola :D

Já jsem právě v té Rokycanské škole pracovala..a nikdy je nechtěli..asi nějaká nová,,móda,, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze