Vysokoškolačky 2013
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vysokoškolačky 2013
Kdo se hlásí na vysokou? Nedělali jste někdo teď o víkendu TSP?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já se snažím otěhotnět a zároveň musím na VŠ, jinak přijdu o práci…tak uvidíme. Je možné, že se mi tenhle víkend převrátil život o 180 st, ptž. byla asi i OVU!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na speciální pedagogiku kombinovanou do Brna. Jsem učitelka, první školu jsem si dělala při práci a nedodělala
A ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky pedagogika (přírodopis, výchova ke zdraví) do Olomouce a pak na 2 obory Ostrava (MŠ a občanka s čj), ted mam rok pauzu kvuli male, jeste nikde jsem nepracovala, maturitu jsem delala v sestinedeli, ale mam stredni ped. lyceum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem Samozřejmě jdu na kombinované… musím uvažovat už dopředu
po mateřské se nemám kam vrátit do práce, tak musím doplňovat vzdělaní
nešlo by to ale, kdyby tchyně nebyla doma a nepomohla s hlídáním.
- Citovat
- Upravit
@tterrezzkaa tak to mas super, ze se muzes obratit na tchyni…ja jdu taky na kombinovane, jak jinak
a jak budes resit s kojenim? odstrikavat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokuď budu ještě kojit, tak budu odstříkávat…jinak to nevidím…ale chci se poradit s doktorkou, jestli by šlo nasadit UM na těch pár hodin.
- Citovat
- Upravit
@tterrezzkaa tak kazdopadne to pujde, ale myslim, ze doktorka ti to nedoporuci..ja mela to,,stesti" ze kdyz jsem maturovala (v sestinedeli) tak mala byla castecne na UM, to ji naucili v porodnici (byla jsem cisarem, takze jsem ji dostala az po nekolika dnech) a nechteli mi ji dat ani na to kojeni, tak to byla jedina vyhoda co jsem si z porodnice prinesla, teda krome nasi dcerky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit