Vysokoškolačky 2013
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@orminka ja mam taky kluka peknej raubir to je jmenuje se mikuláš a mas uz tip na jmeno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
ahoj, náhodou mi to nedalo a koukla jsem sem. Jestli mohu poradit, tak pokud je to v rámci CŽV, tak Ti to bude naprd. Mám vysokou a chtěla jsem si udělat ještě navíc něco, taky CŽV a výsledek nejistý.
neboj nebude, já už mám vysokou bakalářský ekonomku na ZČU taky v rámci CŽV při zaměstnání..tam se pak přechází na klasický kombinovaný…jen se nedělaj příjmačky a platí se to, ale pak se to čistí v prváku na makro a mikroekonomii, operačním výzkumu, statistice a podobných předmětech
..z 300 přihlášených lidí nás ke státnicím dolezlo 30 včetně mě…ted´budu dělat vpodstatě to samý jen magisterský, jen už je to v Plzni a né v Chebu…konkrétně jde o toto: http://fek.zcu.cz/blob.php?… + si k tomu dodělám na UJEPU pedagogický minimum pro učitele středních škol http://www.pf.ujep.cz/index.php?… …abych se mohla vrátit do školství a znova učit ![]()
a možná znova zkusim příjmačky na to učitelství matika/informatika jak sem dělala letos a uteklo mi to o kousek (nedala sem ústní)
jinak TSP je test studijních předpokladů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
@orminka ja mam taky kluka peknej raubir to je jmenuje se mikuláš a mas uz tip na jmeno
Bude to Šimonek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@orminka píše:
Holky musím se pochlubit, dneska jsem udělala státnice
jéé tak super velká gratulace
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, muzu se pridat
?
Dostala jsem se do Liberce na spec. pedagogiku pro MŠ-kombinovane studium. A nějak mám potrebu to s někým sdílet ![]()
- Citovat
- Upravit
@Dellynka no to je super, dobrej obor
jinak mě přišla pozvánka na inženýrský na ekonomku do Plzně..začíná se 21.9.
jen to ještě musí někdo zaplatit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka díky uvidim jak budu spokojena
..Jinak jeste jednou gratuluju ![]()
- Citovat
- Upravit
@Dellynka jee gratuluju ja jsem z lbc a tul je vyborna skola akorat ze ja jsem si na ni nic nevybrala tak budu dojizdet usti/praha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi Ja budu taky dojizdet z Trutnova
.Nemas tam nějaky tip na levny ubytovani
?Budu delat kombinovanou formu a jde mi o prespani z patka na sobotu
.
- Citovat
- Upravit