Vysokoškolačky 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7201
5.1.14 22:39
@mimma.on píše:
@Aletheia ty jo tak to mas docela drsny.Ja bych s tou skupinou suhlasila :palec:

tak skupina založena, můžete se holky přidat ;)

https://www.emimino.cz/…olacky-2013/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
5.1.14 22:41
@Aletheia píše:
Holky, nechcete založit uzavřenou skupinu? :) Myslím že by to bylo fajn.Já studuju speciální pedagogiku a zítra mi začíná drsný týden - zkoušky pondělí, úterý, středa, čtvrte, neděle a další týden už jen dvě.
Naštěstí jsem si tři udělala v předtermínu tak mám pokoj :)

Jo souhlasim ale jak se to dela ja pisu pres mobil a jsem rada ze vyjadrim co mam na jazyku teda to mas dost zkousek ja jsem zatim v prvaku a mame jen 5zk nastesti a docela dost zapoctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
5.1.14 22:42
@aspagi píše:
Jo souhlasim ale jak se to dela ja pisu pres mobil a jsem rada ze vyjadrim co mam na jazyku teda to mas dost zkousek ja jsem zatim v prvaku a mame jen 5zk nastesti a docela dost zapoctu

klikni na odkaz co jsem dala a dej přidat do skupiny a budeš tam ;)

my máme zkoušek 12 :zed: ale je fakt že mě to baví takže mi nedělá takový problém se naučit, kdybych k tomu měla odpor tak to asi fakt nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
5.1.14 22:45

@Aletheia ja jsem si klikla na odkaz a tys me zrusila :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
@Aletheia píše:
klikni na odkaz co jsem dala a dej přidat do skupiny a budeš tam ;)my máme zkoušek 12 :zed: ale je fakt že mě to baví takže mi nedělá takový problém se naučit, kdybych k tomu měla odpor tak to asi fakt nedám

At klikam jak klikam hce to po me najit skupinu a nikde nevidim vysokoskolacky 2013a zajel jsen az k v

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
@mimma.on píše:
@Aletheia ja jsem si klikla na odkaz a tys me zrusila :mrgreen: :think:

cože? :D o tom nic nevím :D zkus znova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
5.1.14 22:46
@mimma.on píše:
@aspagi mam dve holky 4 a 2 roky tak přes den toho uceni moc není, musim se im věnovat. Ucim se akorát po obede když je zavru do pokojicku, pustim pohádky a reknu ze je poledni klid ( cca 1 hodku ) :lol: a vecer od 21- 24 hod. když spi

Teda nezavidim s dvema bych to asi nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
5.1.14 22:47

@aspagi @mimma.on tak jsem vám poslala pozvánky, měli by jste je mít na profilu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.2.14 14:04

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu, zda se dá na TSP připravit ze stud. mat. z netu, příp. odkud čerpáte, nebo jste si pořídily všechny knížky doporučené PF? Mám zájem studovat na UPOL-PF. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze