Vysokoškolačky 2013
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mimma.on píše:
@Aletheia ty jo tak to mas docela drsny.Ja bych s tou skupinou suhlasila
tak skupina založena, můžete se holky přidat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše:
Holky, nechcete založit uzavřenou skupinu?Myslím že by to bylo fajn.Já studuju speciální pedagogiku a zítra mi začíná drsný týden - zkoušky pondělí, úterý, středa, čtvrte, neděle a další týden už jen dvě.
Naštěstí jsem si tři udělala v předtermínu tak mám pokoj
Jo souhlasim ale jak se to dela ja pisu pres mobil a jsem rada ze vyjadrim co mam na jazyku teda to mas dost zkousek ja jsem zatim v prvaku a mame jen 5zk nastesti a docela dost zapoctu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
Jo souhlasim ale jak se to dela ja pisu pres mobil a jsem rada ze vyjadrim co mam na jazyku teda to mas dost zkousek ja jsem zatim v prvaku a mame jen 5zk nastesti a docela dost zapoctu
klikni na odkaz co jsem dala a dej přidat do skupiny a budeš tam ![]()
my máme zkoušek 12
ale je fakt že mě to baví takže mi nedělá takový problém se naučit, kdybych k tomu měla odpor tak to asi fakt nedám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše:
klikni na odkaz co jsem dala a dej přidat do skupiny a budeš tammy máme zkoušek 12
ale je fakt že mě to baví takže mi nedělá takový problém se naučit, kdybych k tomu měla odpor tak to asi fakt nedám
At klikam jak klikam hce to po me najit skupinu a nikde nevidim vysokoskolacky 2013a zajel jsen az k v
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimma.on píše:
@Aletheia ja jsem si klikla na odkaz a tys me zrusila![]()
cože?
o tom nic nevím
zkus znova ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimma.on píše:
@aspagi mam dve holky 4 a 2 roky tak přes den toho uceni moc není, musim se im věnovat. Ucim se akorát po obede když je zavru do pokojicku, pustim pohádky a reknu ze je poledni klid ( cca 1 hodku )a vecer od 21- 24 hod. když spi
Teda nezavidim s dvema bych to asi nedala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu, zda se dá na TSP připravit ze stud. mat. z netu, příp. odkud čerpáte, nebo jste si pořídily všechny knížky doporučené PF? Mám zájem studovat na UPOL-PF. Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit