Vysokoškolačky 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
29.12.13 15:28

@aspagi já si dodělávám inženýrský na ekonomce ZČU v Plzni obor Podniková ekonomika a management + k tomu doplňující pedagogický studium v Mostě pod UJEP Ustí/Labem, abych mohla učit, jelikoiž Bc. co mám je dle novýho zákona o pedagogických pracovnících málo :zed: a ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
29.12.13 16:21

@brumdinka studuju taky na ujepu ale fakultu ziv prostredi a teprv 1rokem bc. Tak to jsi dobra ze vse takhle zvladas omluv mi chyby pisu pres mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.12.13 10:47

@aspagi no snažim se :) na tom DPS je to v pohodě, tam mám úspěšně za sebou první semestr…ta ekonomka je horší…mám tam docela skluz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
30.12.13 14:04

Ahoj holky, tak ja už mam jeden započet ( test ) za sebou, další mame iba za učast :dance:, další za seminárku. Ale 3.1., 4.1., 10.1 mam započty (testy ), pak mam 17.1 mam ustni zkousku a započet ( testik ), 18.1. taky započet a ustni zkouska, 24.1. další testik a to este neviem terminy pre dalsie 3 predmety. Nejhorsi je zkuska z Anatomie ( 100 otázok :| ) a Fyziologie ( 40 otázok :| )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
30.12.13 17:05
@brumdinka píše:
@aspagi no snažim se :) na tom DPS je to v pohodě, tam mám úspěšně za sebou první semestr…ta ekonomka je horší…mám tam docela skluz…

Dneska jsem uplne vycerpana sprtala jsem celej den 2otazky u toho se starala o malyho a mam pocit ze mi hlava bouchne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
30.12.13 17:08
@mimma.on píše:
Ahoj holky, tak ja už mam jeden započet ( test ) za sebou, další mame iba za učast :dance:, další za seminárku. Ale 3.1., 4.1., 10.1 mam započty (testy ), pak mam 17.1 mam ustni zkousku a započet ( testik ), 18.1. taky započet a ustni zkouska, 24.1. další testik a to este neviem terminy pre dalsie 3 predmety. Nejhorsi je zkuska z Anatomie ( 100 otázok :| ) a Fyziologie ( 40 otázok :| )

Tak ja uz mam zk z mikrobiologie za 3 zk ze zoologie za 2 oba zapocty zapocet z geografie z technickeho kreslebi zapocet z chemie mimo jine nas to na poprve vsechny 3testy udelalo ze 116 jen 6pak mam zk z uvodu do studia a 7.1mam posledni zapocet z aj a uz mi chybi jen zk z chemie 46otazek a z matiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
5.1.14 20:11

Tak já byla už v prosinci na 2 předtermínech, dva testy jsem psala teď v pátek a sobotu a další zk mám ve středu a pak hned v pátek…a hlava nějak už neberea urputně se brání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
5.1.14 21:59
@Yustýna píše:
Tak já byla už v prosinci na 2 předtermínech, dva testy jsem psala teď v pátek a sobotu a další zk mám ve středu a pak hned v pátek…a hlava nějak už neberea urputně se brání.

Jo to taky znam mam hlavu plnou molekul atomu a chlap mi rika az ti malej misto mami rekne molekulo tak se budes divit :mrgreen: a co delas za skolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
5.1.14 22:03

No holky mě ve čtvrtek ceka ustni zkouska, ze které loni z 50 holek ju udelalo na 1 pokus jenom jedna holka. Takze to bude asi tak- otvorim dveře, povim dobry den- nashledanou a pujdu pryc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
5.1.14 22:21
@mimma.on píše:
No holky mě ve čtvrtek ceka ustni zkouska, ze které loni z 50 holek ju udelalo na 1 pokus jenom jedna holka. Takze to bude asi tak- otvorim dveře, povim dobry den- nashledanou a pujdu pryc :?

No a me pristi utery ceka zk z chemie kde musi byt splnen zapocet ve forma 3 testu no a ze 116 lidi to udelalo 6 a prej tento zkousejici pry udajne kazdeho na 1 pokus vyhodi chjo. :roll: a co te ceka za zkousku a co studujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
5.1.14 22:26

@aspagi bude to zkouska z Anatomie. Studuji Komb. formu Ošetrovatelstvi. Mozna kdybych byla hezka, vysoka, hubena blondýnka tak bych to dala na poprve :mrgreen:.Tak ti drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
5.1.14 22:32
@mimma.on píše:
@aspagi bude to zkouska z Anatomie. Studuji Komb. formu Ošetrovatelstvi. Mozna kdybych byla hezka, vysoka, hubena blondýnka tak bych to dala na poprve :mrgreen:.Tak ti drzim palce :palec:

Ja taky studuju dalkove bc je ochrana zivotniho prostredi a pak lze pokracovat na odpadove hospodarstvi kuli tomu jsem tam sla a jak dlouho se asi denne ucis ja fakt i treba 6hodin kazdej den jinak bych to nedala kdyz malej spi a pak kdyz uz umim tak si o zkousim kdyz je vzhuru pred nim :D aspon bude chytrej no a pak vecer urco zase 3hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7200
5.1.14 22:35

Holky, nechcete založit uzavřenou skupinu? :) Myslím že by to bylo fajn.

Já studuju speciální pedagogiku a zítra mi začíná drsný týden - zkoušky pondělí, úterý, středa, čtvrte, neděle a další týden už jen dvě.
Naštěstí jsem si tři udělala v předtermínu tak mám pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
5.1.14 22:35

@aspagi mam dve holky 4 a 2 roky tak přes den toho uceni moc není, musim se im věnovat. Ucim se akorát po obede když je zavru do pokojicku, pustim pohádky a reknu ze je poledni klid ( cca 1 hodku ) :lol: a vecer od 21- 24 hod. když spi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
5.1.14 22:36

@Aletheia ty jo tak to mas docela drsny.Ja bych s tou skupinou suhlasila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze