Vysokoškolačky 2013
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Dellynka ty vajdo max koleje zkus obvolat ja bych te nechala klido prespat u me doma ale budu taky jezdit na vs a muzou to byt schodny tydny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi tak ja jsem kousek od LIberce a taky letos zacinam studovat na TUL ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dellynka nooo tak ja uz mam za sebou stredni skolu zdravotku, pak i VOS zdravotku tak uz mi chybi jen ta VS zdravotka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, můžu se přidat? Teď od září budu studovat Vš obor zdr. sestra ve Zlíně, a mám malé miminko. Měla bych dotaz na Lojzičku -jestli se to dá zvládnout a co praxe.?,četla jsem že studuješ taky ve Zl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak co dámy, už jste začaly? My jsme měli první přednášky minulý pátek, tento taky. Zatím to byla taková příjemná změna. Ale už se na mě sypou seminárky a 23.11. máme první předtermín.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yustýna no snažím se začít a le ještě sem se to toho nezakousla, tak jak bych potřebovala
zatim furt řešim nějaký organizační věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
4.10mame prvni den prednasek a pak jeste 5.10 uz mam doucovani z chemie pac je to sito v prvaku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm tak já kvůli těm organizačním věcem si dneska neplánovaně zajela i s malym hezky vlakem 130 km tam a 130 km zpátky. ten předržel spaní a ted´když bych potřebovala, aby šel spát, abych mohla začít dělat věci do školy, tak mi tady straší
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka jo to znam kdyz je malej pretazenej tak se pak kolikrat divim co staci vymyslet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky obnovuji opet tema jak zvladate zkousky a zapocty? Ja se momentalne pripravuju na zk z chemie a je to docela fuska se skoro rocnim prckem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi no žádná sláva…sem přihlášená na Mikroekonomii na 6.1., ale asi si napíšu o nějakej sobotní termín, když 7.1.nastupuju do nový práce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka jaj tak to je blby no ja jdu delat zk 13.1 a mame tam 46okruhu a co studujes za obor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit