Vysokoškolačky 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
25.8.13 09:44

@aspagi Studuju Socioeconomic and Environmental Development of Regions na Mendelu v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.8.13 09:50

@Ditkaa ty jo a to koukam studujes cely v angline tak to si teda fakt dobra a to prednaseji rodily mluvci? A mas v planu pokracovat na navazujici magisterske studium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
25.8.13 11:29

@Ditkaa teda tak to klobouk dolů…

@aspagi takže dáš obě ju :palec: no já vpodstatě od září taky začínám dvě…tj. dodělat magisterský ekonomku ZČU v Plzni + k tomu v Mostě na UJEPu pedag. minimum, abych mohla učit :) - obojí je dáklkově v podstatě v rámci celoživotního studia :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
25.8.13 17:09

Holky není to tak těžký, pár rodilych mluvčích jsme měli, ale převažují češi.. A na navazující asi nepůjdu, zatím mám v plánu jít jinam, ale uvidím až to bude aktuální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.8.13 19:44

@brumdinka no jestli je dam to se casem uvidi kazdopadne 1 vs je podminka kterou chci udelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
25.8.13 19:53

Holky já v úterý ke státnicím a mám školy po 4 letech dost. Doufám, že je udělám, jinak opravný termín je v lednu a to mě to bude kolidovat s termínem porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.8.13 19:58

@orminka drzim palce urcite to zvladnes vsak oni te u statnic nepotopej naopak ver ze budou zlaty pak napis jak ti to dopadlo a z ceho delas statnice a jakou studejes vs a asi bc. Ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
25.8.13 21:28

@aspagi
Dělám vysokou školu podnikání a státníce mám z ekonomie a podnikání. Jj a je to bc.Ale všechno jsem nestihla projít, ale asi tím těhotenstvím je mě to jedno a beru to jako zkoušku takže to jdu zkusit, všichni už stresují a la jsem kupodivu v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
26.8.13 07:34

@orminka tak to je dulzite a uz vis jestli budes mit kluka nebo holku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.8.13 09:34

@orminka tak držim palec na státnice (taky sem dělala z ekonomie) a nepřestávej být v klidu 8) mmch ti co nejvíc stresují maj vždycky nejlepší výsledky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.8.13 12:33

@aspagi
Vypadá to na kluka :)
@brumdinka
No takže mám začít stresovat, abych měla poloviční záruku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.8.13 12:34

@orminka no to právě ne, jen se nesmíš nechat rozhodit od těch co stresujou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.8.13 12:38
@brumdinka píše:
@Ditkaa teda tak to klobouk dolů…@aspagi takže dáš obě ju :palec: no já vpodstatě od září taky začínám dvě…tj. dodělat magisterský ekonomku ZČU v Plzni + k tomu v Mostě na UJEPu pedag. minimum, abych mohla učit :) - obojí je dáklkově v podstatě v rámci celoživotního studia :)

ahoj, náhodou mi to nedalo a koukla jsem sem. Jestli mohu poradit, tak pokud je to v rámci CŽV, tak Ti to bude naprd. Mám vysokou a chtěla jsem si udělat ještě navíc něco, taky CŽV a výsledek nejistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.8.13 12:40
@Yustýna píše:
Na speciální pedagogiku kombinovanou do Brna. Jsem učitelka, první školu jsem si dělala při práci a nedodělala :zed: A ty?

specka-to mě zajímá. jaký obor? je to po pediích nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.8.13 12:42
A co je to TSP? asi jsem pitomá, ale fakt to nevím.
@brumdinka píše:
jéé to se někdo má :pankac:, tak gratulka :kytka: ostatním držím palce, to zmáknem holky

jinak v sobotu pojede do Prahy na TSP můj muž na speciální pedagogiku :)

jo a já sem taky expert na zbytečný komplikace…aneb proč to dělat jednoduše, když to jde složitě že :mrgreen:

@Yustýna ale jo právě tim vlakem to bylo v pohodě..vešla sem se všude :lol:, tim busem bych asi tak nejásala :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze