Vysokoškolačky 2013
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojte, tak všem co maj jak příjmačky, tak semestr či rovnou školu úspěšně za sebou moc gratuluju
těm ostatním at´ neklesají na mysli a vyjde to příště nebo jiným způsobem … to platí i o mě ![]()
takže mám to za sebou, práce nevyšla a příjmačky - sem uplně blbá
zas sem skončila těsně před vrcholem..resp.sem neudělala ústní … tím pádem mi řekli, at´to zkusim za rok znova, ale kvůli takový trivialitě..prostě sem si nervozitou nevzpomněla na rovnici přímky a kolik má řešení soustava dvou algebraických rovnic -středoškolský učivo
… kdyby to bylo něco co patří do vysokoškolský matiky, což v tom písemným taky bylo.. tak mě to tak ne*ere jako tohle.. ořvala sem to …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
P. s. - no takže to zkusim za rok znova a mezitim od září půjdu na placený magisterský celoživotní studium na ZČU a UJEP, at´mám aspoň něco, kdyby to příští rok zas nevyšlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emto7 budu chodit do Liberce na Osetrovatelstvi. A ty? My mame zapis az v zari, tak aspon napis co vam tam rikali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka tak to je mi líto, že ti to nemohli prominout
ty jo, ústní přijímačky, to by se mi nechtělo
a kolik si za to studium budeš platit? tak je fajn, že máš náhradní variantu ![]()
@mimma.on až v září jo? tak to máš super školu
kombinovaně?
já se dostala na filologii - česká literatura, kombinovaná forma ![]()
na zápise nic moc, jen formality, něco s indexem, počty kreditů, co zapisovat, kolik se platí za studim v případě překročení limitu, dostali jsme takovou velkou knihu, kde jsou všechny plány pro všechny obory, nevím na co mi to jako bude
stačí mi jen můj obor…no a jak funguje portál, jak se do něho dostat atd. takové základní věci, nic nového jsem se tam asi nedozvěděla
ale jsem zapsaná!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emto7 no naštěstí mám super tatínka, kterej mi ty peníze půjčí…budu potřebovat cca 30 tisíc…a pak později ještě dvanáct…něco bude stát i dojíždění, ubytko atpod…takže ono se to nasčítá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emto7 zapis je az v zari, ale mozno preto ze v srpnu je este 2. kolo prijimaciek.Idem naozaj na kombinovanu formu. A ty ked skoncis to budes ako ucitelka cestiny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka to asi bude drahé, ale vyplatí se to ![]()
@mimma.on máš pravdu, to bude tím, u nás druhé kolo nebylo…po bc učitelka být nemůžu, ale po specializaci na učitelství v mrg ano
po bc můžu být korektorka (oprava textů), redaktorka, knihovnice, práce v nakladatelství atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emto7 no to doufám ještě to všechno udělat a sehnat tu práci ve školství… a asi stejně ještě příští rok zkusim ty příjmačky znova ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emto7 Já Bc. češtinu mám, brněnskou, tak kdybys něco potřebovala, tak dej vědět
Mám i nějaké materiály ještě, ptž. jsem si ještě nedávno myslela, že je budu potřebovat k magisterským státnicím.
Já mám zápis na specku ve středu příští týden, ale hodlám dát někomu plnou moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lojzička ahoj,prosim te, jak ste to mali ve skole kdyz byl nekdo na rodicaku? Kamaratka mi psala, ze bud budu muset se vratit do prace na pul uvazku, nebo musim plnit celou prax, co je za prvni semestr 4 tydny a za druhy 7 tydnu +souvisla prax 6 tydnu. Jinak bych do prace mela nastoupit az v kvetnu 2014.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky jsem prijata na 2vs bc studium a to do prahy zemedelka suchdol fakulta lesnicka a drevarska a obor hospodarska a spravni sluzba v lh a na druhou do usti n labem na ujep fakulta zivotniho prostredi obor ekologie a ochrana zivotniho prostredi obe studia jsou kombinovane a schanim nekoho kdo nekterou z techto skol dela delal kvuli cennym radam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka jsem zapsana na obe mam dve hlidaci babicky a 1 dedu 1 babi a deda podnikaji takze cas maji a 2 babi je ucitelka tak ma spoustu prazdnin tak uvidime jestli to zvladnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, doufám že nevadí že se připojím do diskuze.
V září nastupuju do 3 ročníku VŠ a mám doma 7mi měsíční holčičku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ditkaa ahoj mam taky 7 mesicniho ale kluka ale nastupuju teprv do 1.rocniku jakej budes dodelavat obor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit