Vysokoškolačky 2013
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj já dělala ted v neděli TSP, mám z toho dobrý poict, stíhala jsem dobře (měla jsem ale prodloužený čas, psala jsem to v centru Teiresias)…akorát mě mrzí že jsem si potipovala kulturní přehed, to sjem prostě nevěděla…Hlásím se na religionistiku v kombi formě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tužtička Religionistika je krásný obor, i když asi náročný (sanskrt?). Já mám dojmy rozpačité, právě že jsem to moc nestíhala. A u kulturního přehledu jako jediného jsem si jistá
Nestihla jsem matiku, kterou jsem si nechala nakonec.
@alsem A kam bys šla nejraději?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi na tu obcanku
materskou urcine ne, ale zkusit to muzu, nahodou se dostanu jen tam a budu i za to rada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale tak ja se nad tim nejak,,nevzrusuju" kdyz vyjde, tak vyjde, kdyz ne, tak snad pristi rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se taky hlásím…TSP nemám, budu mít oborovou zkoušku a upřímně radši bych TSP ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem učitelství matematika/informatika pro Sš…před MD jsem to učila na jednom gymnaziu (ale měla sem matiku nižšího gymplu)…bohužel vrátit se tam nemůžu a vzdělání mám jen bakalářský ekonomku + pár kurzů ohledně informatiky..a chtěla bych se tomu věnovat, je to fakt práce, která stojí za to a neskutečně mě bavila ![]()
jen jsem chtěla spíš pro 2.stupeň Zš, což ale dálkově nejde..našla jsem kombinovaně jen toto a tam jsou těžší příjmačky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka to tě obdivuju
když si představím, že bych měla učit něco jako byla moje třída, tak bych asi musela mít svatozář a nebo by mě zavřeli ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojte
taky hlásím tsp v neděli, byla to haluz. Teď pracuji, ale potřebuju si rozšířit vzdělání, protože mi práce moc nevyhovuje, hlavně teda po psych. stránce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterrezzkaa jéé dík, no vidíš to a mě se po nich stejská…přemlouvali mě, abych nechodila na mateřskou…že sem jedna z mála učitelek u který ví na čem jsou a že prej si na nic nehraju
bohužel smlouvu sem měla na rok a ta mi skončila prvních pár měsíců MD a ředitelka mi psala, že momentálně místo nemaji, s tim, že kdyby se něco změnilo dá mi vědět…předělávali se uplně jinak úvazky..ale dojížděla sem tam 80 km..tak by to chtělo něco blíž a hlavně to chce udělat ty příjmačky..tak já se jdu chvilku učit ![]()
já už to zkoušela loni, ale byla sem moc nervní kvůli malýmu, jak to doma s tat´kou zvládaj kvůli kojení atd…tak to nevyšlo… ted´už je větší a už ho nekojim (kojila sem ho do 2 let) a vim, že i když tu přes noc nebudu, jelikož musim před příjmačkama v Praze přespat, tak to všichni moji kluci zmáknou, ted´jen abych to zmákla i já ![]()
Příspěvek upraven 06.05.13 v 18:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka Páni a já si myslela, jak to nemám blbý, když dojíždím nějakých 40
Taky učit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yustýna jo a to sem dojížděla vlakem i s tim pupíkem…do poslední chvíle co to šlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právo, už mám jeden ročník za sebou, ale právě kvuli práci jsem to ukončila ( teď vím, že jsem to měla aspoň zkusit ), ale ze vzduchu žít neumím, tak se nedalo nic dělat.
Budu se muset sakra snažit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit