Přijímačky Olomouc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
přijímačky Olomouc
Přišel už někomu dopis o přijímací zkoušce z Olomouce? Z Ostravy už mám dávno doma a Olomouc pořád nic, obávám se, jestli jsem správně vyplnila přihlášku a byla jsem tedy registrovaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne, taky mi ještě nic nedošlo. A na co se hlásíš?
Ale na jejich stránkách píšou, že pozvánky pošlou během května, takže klid. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Segra se taky hlasi do olomouce a zatim ji nic neprislo. Pritom prijimacky do Brna delala vcera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No do Ostravy mam za 2 tydny a uz mi to davno prislo, tak nevim jestli nestresuju ![]()
@Aladinka ja jen nasla ze by mely byt prijmacky 17.-22.6. o kvetnu jsem nic nezahledla
hlasim se na pedagogickou (prirodopis a vychova ke zdravi)
Příspěvek upraven 21.06.13 v 22:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky
Mě taky ještě nic nedošlo, hlasim se na pedagogickou - přírodopis a vychova ke zdraví.
Tak možná budeme chodit na výchovu spolu.
Od kamarádky vím, že loni se přímačky nedělaly. Došel rovnou dopis o přijetí. ![]()
Tak snad to bude i tento rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helena01 @alsem Holky, tak to bych vám moc přála, abyste se tam dostaly bez přijímaček!
![]()
To já se hlásím na učitelství pro 1.st.a speciální pedagogiku a tam se dělá test studijních předpokladů a to je teda masakrál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aladinka no na netu tam taky mame napsany test stud. predpokladu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PdF osvědčení
Ahoj, chci se Vás zeptat ohledně vkládání osvědčení/mat. vysvědčení na příslušný server. Vložila jsem tam soubor, který jsem si v pc uložila pod svým univerzitním číslem(jak je to psané na web stránkách), ale když jsem si ho z té stránky opět stáhla, byl nazván jako vysvědčení a číslo. Poznají pak pod čím jsem to měla originálně uložené nebo je chyba u mě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, toto je můj dotaz z diskuze na lide
tak ti na něj rovnou i odpovím
Už jsem si ověřila přímo na UP že to tak má být ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky vy někam vystavujete maturitní vysvědčení? To se snad přikládá až při zápisu ne? Teda doufám, že to tak je aspoň je to tak napsaně v pozvánce na zápis
na jaký obor a fakutu se hlásíte? Třeba to je na každé fakultě jinak, já jdu buď na přírodovědeckou nebo lékařskou (tam ještě nevím výsledky příjmaček) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janka22 píše:
To vkládání mat. vysvědčení je jen na Pedagogické
uff už jsem se lekla, že zas něco nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kk94 no ono to je letos asi novinka, že se tam pro musí něco vkládat
ale to má jen tato fakulta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit