Přijímačky Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11522
4.5.13 21:52

přijímačky Olomouc

Přišel už někomu dopis o přijímací zkoušce z Olomouce? Z Ostravy už mám dávno doma a Olomouc pořád nic, obávám se, jestli jsem správně vyplnila přihlášku a byla jsem tedy registrovaná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2352
4.5.13 21:56

Ne, taky mi ještě nic nedošlo. A na co se hlásíš?
Ale na jejich stránkách píšou, že pozvánky pošlou během května, takže klid. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
5.5.13 06:07

Segra se taky hlasi do olomouce a zatim ji nic neprislo. Pritom prijimacky do Brna delala vcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
5.5.13 13:02

No do Ostravy mam za 2 tydny a uz mi to davno prislo, tak nevim jestli nestresuju :mrgreen:
@Aladinka ja jen nasla ze by mely byt prijmacky 17.-22.6. o kvetnu jsem nic nezahledla :palec: hlasim se na pedagogickou (prirodopis a vychova ke zdravi)

Příspěvek upraven 21.06.13 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.5.13 13:58

ahojky

Mě taky ještě nic nedošlo, hlasim se na pedagogickou - přírodopis a vychova ke zdraví.
Tak možná budeme chodit na výchovu spolu.
Od kamarádky vím, že loni se přímačky nedělaly. Došel rovnou dopis o přijetí. :dance:
Tak snad to bude i tento rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
5.5.13 13:59

@helena01 zeby :think: to by bylo super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.5.13 14:02

Jo jó doufám nijak zvláště se nepřipravuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.5.13 14:20

@helena01 @alsem Holky, tak to bych vám moc přála, abyste se tam dostaly bez přijímaček! :palec: :pankac:
To já se hlásím na učitelství pro 1.st.a speciální pedagogiku a tam se dělá test studijních předpokladů a to je teda masakrál. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
5.5.13 20:10

@Aladinka no na netu tam taky mame napsany test stud. predpokladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.13 19:19

PdF osvědčení

Ahoj, chci se Vás zeptat ohledně vkládání osvědčení/mat. vysvědčení na příslušný server. Vložila jsem tam soubor, který jsem si v pc uložila pod svým univerzitním číslem(jak je to psané na web stránkách), ale když jsem si ho z té stránky opět stáhla, byl nazván jako vysvědčení a číslo. Poznají pak pod čím jsem to měla originálně uložené nebo je chyba u mě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.6.13 20:28

Ahoj, toto je můj dotaz z diskuze na lide :D tak ti na něj rovnou i odpovím :D Už jsem si ověřila přímo na UP že to tak má být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
21.6.13 20:36

Ahoj holky vy někam vystavujete maturitní vysvědčení? To se snad přikládá až při zápisu ne? Teda doufám, že to tak je aspoň je to tak napsaně v pozvánce na zápis :think: na jaký obor a fakutu se hlásíte? Třeba to je na každé fakultě jinak, já jdu buď na přírodovědeckou nebo lékařskou (tam ještě nevím výsledky příjmaček) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.6.13 20:41

To vkládání mat. vysvědčení je jen na Pedagogické :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
21.6.13 20:42
@Janka22 píše:
To vkládání mat. vysvědčení je jen na Pedagogické :)

uff už jsem se lekla, že zas něco nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.6.13 20:50

@kk94 no ono to je letos asi novinka, že se tam pro musí něco vkládat :D ale to má jen tato fakulta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze