Přijímačky Olomouc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Janka22 : tak třeba tam hranice není, já se hlásím na molekulární a buněčnou biologii a když mrknu na net na výsledky řízení tak kolonka limit pro splnění: zatím neuvedeno a rozhodnutí: podmínečně přijata (musím doložit to maturitní vysvědčení při zápisu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kk94 zalezi obor od oboru
ja se koukala a ten nas tam limit ma a letos se hlasilo min nez je predpokladany pocet prijeti, takze si myslim, ten kdo da limit, tak se dostal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem : tak to přeju, ať ho splníte všechny tři, když už jste se tu tak sešly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kk94 My jsme museli mat. vysvědčení už nahrát k nim na server a teď čekáme na hranici pro přijetí, takže tam bohužel hranice je.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem a kolik tam mají psaný ten předpokládaný počet přijetí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janka22 : jj jak řekla alsem, záleží obor od oboru, já se tam ještě hlásím na všeobecné lékařství a tam je limit 20 bodů, ale tam ještě nevím jak jsem dopadla, psali, že výsledky dají na net po 26. tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se zdá, že jsem četla někde 43,ale ruku do ohně za to nedám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janka22 píše:
@kk94 jojo, tak držím palce ať ti to na tu lékařskou vyjde
děkuji, ale já na doktora zas až tak moc jít nehci, chtěla jsem na veterinu, ale tam jsem se nedostala a já radši tu molekulární biologii, já su takový nadšenec do genetiky ![]()
Příspěvek upraven 21.06.13 v 22:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kk94 Jo to já bych šla na medinu hned, ale víc mě baví ta příroda. Na PřF jsem 2roky studovala geologii, ale tu jsem ukončila kvůli těhotenství a dálkově se dělat nedá, tak jsem musela přesedlat na peďák na přírodopis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janka22 50 jich berou a prihlasilo se neco pres 40, ted nevim presne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem tak to jsem čekala, že jich bude míň
Tak snad se tam vlezu i já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janka22 : no geologie je jedna z věcí, kterou jsem na střední nenáviděla a nás profesor na zeměpis nás z teho strašně drtil… no jako já bych na medinu šla taky, ale na patologa což se nelíbí rodičům, ale ještě uvidím jestli mě vůbec vezmou tam se hlásí 1200 lidí a berou něco kolem 600 myslím a ta genetika by mě asi bavila víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit