VOŠES Podskalská obor Účetnictví a finance - zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
tterrezzkaa
1.5.13 13:30

Vošes Podskalská

Ahoj, podala jsem si přihlášku na VOŠ v Podskalské obor Účetnictví a finance, nemáte někdo se školou případně i s tímto oborem zkušenost? Nevíte jak probíhá studium podle individuálního studijního plánu? Sice jsem si podala přihlášku na dálkové studium, ale ještě nevím, jak to bude s hlídáním :-) moc děkuji za každou zkušenost…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13473
1.5.13 21:44

Ahoj, na této škole jsem přesně tento obor studovala, ale byla jsem na denním studiu a absolutorium bylo už v roce 2006, tak nevím, jestli ti dokážu poradit. S výukou jsem byla opravdu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
3.5.13 09:09
@Marfuška píše:
Ahoj, na této škole jsem přesně tento obor studovala, ale byla jsem na denním studiu a absolutorium bylo už v roce 2006, tak nevím, jestli ti dokážu poradit. S výukou jsem byla opravdu spokojená.

A prosím tě, nevíš jak probíhá studium podle individuálu?

• Citovat
  • Upravit
1035
3.5.13 09:18

@tterrezzkaa ahoj, já byla na dálkovém a individuální plán, obor VES. Prostě jsed chodila víceméně jen na zkoušky, na přednášky občas. Pochopitelně to kantoři úplně rádi neviděli… Ale dostudovala jsem v pohodě. Jen musíš každý rok o individuální plán žádat a pokaždé strašili, že nám ho nedají. Ale nakonec vždy ok. Výuka byla taky dobrá, záleží vždy na kantorovi. Rozhodně je dobré alespoň na začátku chodit, potřebuješ někoho, kdo ti půjčí poznámky. Skripta na všechno nebyla, někteří jedou podle toho, co přednášejí. Klidně písni SZ, pokud budeš chtít názor na konkrétní kantory. Končila jsem 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
13.8.13 16:59

Ahoj, nevíte, z čeho se na Podskalské učí jazyky (angličtina, němčina)? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
2.4.14 21:34

Zdravím. Zvazuji podání přihlášky na tuto školu. Přijímají dle studijních výsledků, které ale nebudou žádná sláva. Je tu nekdo, kdo tam studuje? Mám asi hloupý dotaz…zajímá mě, jestli má smysl, čisté teoreticky, se tam hlásit s trojkami? A pak taky jestli je i na dálkovém možnost individualu? Na gymplu to šlo. Jde to i na vos?

• Citovat
  • Upravit
2418
3.4.14 07:21

@zrzana2 Ahoj, myslím, že dostat se s 3 určitě jde :-) A individuál na dálkovém jde taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 15:54

Ahoj, podala jsem přihlášku na Voš Podskalská dálkové studium a nevíte jestli mám šanci na přijetí s koeficientem 260?? Díky

• Citovat
  • Upravit
12
9.6.15 09:27

Ahoj, minulý měsíc jsem si podala přihlášku na dálkové studium účetnictví a finance. Nevíte jestli jde pořád dostat individuální plán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.6.15 09:28
@tterrezzkaa píše:
Ahoj, podala jsem si přihlášku na VOŠ v Podskalské obor Účetnictví a finance, nemáte někdo se školou případně i s tímto oborem zkušenost? Nevíte jak probíhá studium podle individuálního studijního plánu? Sice jsem si podala přihlášku na dálkové studium, ale ještě nevím, jak to bude s hlídáním :-) moc děkuji za každou zkušenost…

Ahoj, tak jaké to na škole je? Já bych měla na obor účetnictví a finance nastoupit dálkově od září. Děkuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.12.15 01:13

Ahoj má cenu se tam hlásit s průměrem 2,5?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.6.16 13:51

Zdravím studujete tu školu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.6.16 16:29

Zdravím… studujete tu školu vošes podskalska - účetnictví a finance, děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.9.16 08:56

Ja studuji ted druhym rokem dalkove ucetnictvi a finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
1.5.17 19:43

Ahoj, mam dotaz na ty co studuji dalkove obor ucetnictvi a finance. Zvazuji podani prihlasky, ale puvodne jsem uplne z jineho oboru, myslite ze to lze zvladnout? Dekuii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze