VOŠES Podskalská obor Účetnictví a finance - zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, taky mě zajímají reference na tuto školu, dálkové studium, veřejná správa nechodí někdo? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky budu studovat verejnu spravu, dalkově, ale přemyšlim ještě nad Personalnim řízením. Je tady někto kdo by mi poradil co je lepši? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@viktorie1504 Ahoj, studovala jsem dálkově Personální řízení a známá rok přede mnou veřejnou správu. Klidně se ptej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Děkuji za reakci, bojím se, že s VES si nenajdu práci, která by byla aspoň trošku dobře placena, personální řízení má asi větší uplatnění že? Nebo se mýlim? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@viktorie1504 No z veřejky si nemyslím, že pokud budeš chtít dělat v oboru tak si najdeš dobře placenou práci. Z personálního je mnohem větší možnost uplatnění. Já jsem s tím oborem byla spokojená až na pár předmětů, které jsem nesnášela
ale to je tak všude. Je to určitě mnohem zajímavější obor než VES a mnohem jednodušší na učení, aspoň já si to myslím. Plus pak máš nástavbu na bc na rok max rok a půl. Což máš sice z veřejky taky, ale tam mi to přijde naprd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, to jsem chtěla slyšet, zkúsim tam napsát, či je možnost změnit obor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
a můžu se zeptat, kde je pak možnost dodělání si Bc.? Která VŠ to umožňuje to mají smluvené? Dík za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě by mě zajímalo jak často jsou prednašky prosíM?
Na netu je zatim uvedeno že se rozvrhy připravuji. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andyV je to na jejich stránkách jako partneři školy. Já měla přednášky v úterý od cca 10:30 do 17:30, jak kdy, veřejka je měla prý ve čtvrtek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makkkyna píše:
@andyV je to na jejich stránkách jako partneři školy. Já měla přednášky v úterý od cca 10:30 do 17:30, jak kdy, veřejka je měla prý ve čtvrtek.
Díky moc, už jsem to našla, vůbec jsem si toho na stránkách nevšimla, že tam něco takového je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dotaz
Dobrý den, přijali mě na obor personální řízení, ale furt mě od toho okolí zrazuje, že VOŠ je ztráta času, ale o co mi spíše jde, jak je tam pro dálkaře složitá angličtina. Jsem přes deset od střední, tam jsem měl němčinu, angličtinu mám A1, takže věčný začátečník, myslíte si, že se to dá, nebo tam akorát budu zabírat místo někomu a beztak mě u zkoušek vylejou? Děkuji za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makkkyna mohu mít dotaz ohledně studia personálního řízení? jak je výuka pro dálkaře složitá a jak je to tam s tou angličtinou. Studijní jsem upozornil, že jsem věčný začátečník v ajině, samozřejmě na sobě hodlám pracovat, ted namísto dovolené jdu na 14 denní intenzivní kurz, ale ten mě beztak posune max na nějakou A1/A2, myslíte si, že se to dá, nebo je to opravdu už vyšší level a člověk tam s těmito znalostmi bude ztracen? Jinak s tou dodělávkou Bc. mají nějaké spolupráce? děkuji moc za info…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubikkovi Ahoj, chci se te zeptat, jak se ti dari na skole? Studuji take od prvniho rocniku Ucetnictvi a jsem zacatecnik v aj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit