Vysokoškolačky 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
688
6.5.13 18:44

@Kloistr Tak to držím palce, ať to vyjde! Taky jse expert na to, jak si zkomplikovat život…
@brumdinka To je mazec! Já jezdím busem a mám toho občas plný kecky i bez pupku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.5.13 18:54
@Yustýna píše:
@Kloistr Tak to držím palce, ať to vyjde! Taky jse expert na to, jak si zkomplikovat život…
@brumdinka To je mazec! Já jezdím busem a mám toho občas plný kecky i bez pupku :-(

Já si občas říkám, že kdyby mi šlo něco normálně a jednoduše, tak by to snad ani nebylo možný. :) Jinak děkuji, taky držím palce, kdepak jsi dělala tsp? Já na inform, fakultě, třeba jsme se potkaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
6.5.13 19:17

@Kloistr Já na FF :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
6.5.13 19:40

Držím vám palce :-) já jsem dnes dostala rozhodnutí o přijetí, takže jsem v klidu :-)

• Citovat
  • Upravit
11522
6.5.13 19:50
@tterrezzkaa píše:
Držím vám palce :-) já jsem dnes dostala rozhodnutí o přijetí, takže jsem v klidu :-)

to je nadhera, snad nam to v cervnu taky dojde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
6.5.13 19:53

@alsem věřím, že určitě ano :-)

• Citovat
  • Upravit
146
6.5.13 20:03
@tterrezzkaa píše:
Držím vám palce :-) já jsem dnes dostala rozhodnutí o přijetí, takže jsem v klidu :-)

Gratuluji moc :) Snad se zadaří stejně i nám ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.5.13 20:04

@Yustýna

Tak nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.5.13 14:12
@tterrezzkaa píše:

jéé to se někdo má :pankac:, tak gratulka :kytka: ostatním držím palce, to zmáknem holky

jinak v sobotu pojede do Prahy na TSP můj muž na speciální pedagogiku :)

jo a já sem taky expert na zbytečný komplikace…aneb proč to dělat jednoduše, když to jde složitě že :mrgreen:

@Yustýna ale jo právě tim vlakem to bylo v pohodě..vešla sem se všude :lol:, tim busem bych asi tak nejásala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
7.5.13 16:20

Děkuju, ale bojím se, že na ČVUT má to síto hooodně velký díry :-)

• Citovat
  • Upravit
25123
8.5.13 09:15

@tterrezzkaa a jakej máš obor, asi sem to v diskuzi přehlídla, nevim jestli si psala :) jinak jak už seš tam tak to pude neboj…

ono velký síto se dělá hlavně u oborů, kam jdeš bez příjmaček…to sem měla já u bakalářskýho ekonomky..tam sme si zaplatili prvák tzv. distančně a pak se přestupovalo dál na kombinovaný st. a ten prvák hlavně mikro a makroekonomie + operační výzkum a finanční a pojistná matematika to bylo sakra síto…z njakejch 3OO lidí co si to zaplatili se mnou nás dolezlo ke státnicím něco málo přes dvacet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
8.5.13 12:06

@brumdinka taky jsem šla bez přijímaček, jenom na základě maturity z matematiky :-) obor Výroba a ekonomika ve strojírenství na strojní fakultě.

• Citovat
  • Upravit
tterrezzkaa
18.5.13 19:26

Tak co holky, už něco víte? 8)

• Citovat
  • Upravit
688
19.5.13 10:53

Já budu vědět zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
19.5.13 17:20

Já budu vědět asi v pátek, ale výsledky přijímaček spíš špatný…neměla jsem tipovat to byla chyba, měla bych o dost vyšší percentil…jinak loni bych se dostala na denní ale na dálkové už ne, rok předtím ano…tak uvidíme je to tak na hraně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze