Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lizbeth píše:
Mě se dnes povedl segedýn.
a mě koprová omáčka
jsme to ale holky šikovný ![]()
Dneska se mi povedla výborná domácí pizza, za pár dní se dozvíme jestli se zadařilo a dnes byla potvrzena zpráva, že fena šla s progrsteronem nahoru a ve středu ke mě přijede z Německa fena na krytí, zítra opět do práce, den jako každý jiný, nic světoborného k chlubení opravdu nemám
.
Příspěvek upraven 24.03.13 v 16:58
Ja jsem nic neuvarila, ale chlubim se, ze se mi podarilo vystrnadit manzela i s detma za zabavou a jsem sama doma a mam svaty klid, jupiii!
![]()
Hm, mně se dneska vlastně nic moc nepovedlo (vařil manžel
), na druhou stranu jsem ani nic nezkazila, tím se můžu pochlubit. Nezdá se vám, že tahle diskuse nemá smysl??? Nezdá…
Já se chci pochlubit, že jsem včera dala ve škole tři zkoušky, ač jsem týden ležela s virózou (nebo se spíš o to snažila, s batoletem za zadkem to fakt nejde) a na to učení jsem se skoro nepodívala.
A dneska jsem upekla výborný kuře, vyprala tři pračky prádla a vyhnala manžela s malým na mráz. ![]()
Zato mě se asi snad zdá to mé dítě. Dneska už vyhrabala dekorační písek ze svícnu a všechny dostupné šuplíky a skříňky. Byt je jak po výbuchu supervulkánu minimálně
. Zato spaní - jí se nemohlo nic zdát, bo ani neusnula
. Takže já fakt nevím, čím bych se mohla pochlubit ani známému, natož anonymu
…
Mě se povedlo ulovit si dvě hodiny jen pro sebe…a celý ty dvě hodiny jsem klikala bublinky na facebooku a děsně mne to mentálně obohatilo ![]()
Praaadlo, kurnik pradlo, na to jsem zapomnela. Hlavne ze tu krafu.
@teredes píše:
No vidíš prádlo!!!
![]()
@teredes píše:
To počká, neuteče. ![]()
A mě se ted povedlo uspat malýho a můžu kecat tady s váma
no to je zase dobré téma ![]()