Pochod Praha - Prčice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
29.4.12 10:38
@Betula píše:
Ahoj, já patřím k organizátorům pochodu. Tak se na Vás těším. Jen tedy trasy nejsou plánované pro kočárky, takže je třeba počítat s tím, že je občas třeba poponést, může být bahno a tak. Tady jsou webovky pochodu .

Chci se zeptat, zda bych ,mohla jít s přítelem dětskou trasu. Budu tou dobou končit 19 tt a nevím, zda bych ušla33 km jako loni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
14.5.12 09:57

Ahojky tak bohužel jak moc jsme se těšili na pořádný výlet,tak máme smůlu,taťka si pořídil sádru na nohu a já bych to s holkama sama nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
16.5.12 11:17
@monina25 píše:
Chci se zeptat, zda bych ,mohla jít s přítelem dětskou trasu. Budu tou dobou končit 19 tt a nevím, zda bych ušla33 km jako loni :)

Ahoj, můžu se tě zeptat, jak dlouho jsi šla loni těch 33 km? Je to hodně náročné? Já půjdu letos poprvé, mám vybranou právě tuhle trasu, ale bojím se, abych to zvládla, přece jenom nejsem nijak trénovaná…

• Citovat
  • Upravit
31
16.5.12 16:36
@noren píše:
Ahoj, můžu se tě zeptat, jak dlouho jsi šla loni těch 33 km? Je to hodně náročné? Já půjdu letos poprvé, mám vybranou právě tuhle trasu, ale bojím se, abych to zvládla, přece jenom nejsem nijak trénovaná…

Hele, šli jsme to asi od devíti a kolem šesté jsme byli v Prčicích :) šli jsme dost zostra, žádný courání. Nohy mě dost bolely, ale asi to bylo botama, stačí prošlápnuté pohorky a RUM a jde to samo :) Určitě to zvládneš :) My nakonec sehnali dítě, takže půjdem dětskou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
17.5.12 10:39

Děkuju za info :) Tak snad tu cestu přežiju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1386
17.5.12 17:14

Ahoj, chystáte se někdo v sobotu na pochod? Na dětskou trasu? možná bychom se přidali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.15 17:20

23 km - "Dětská trasa Votice"

Ahojky, nemate prosim nektera maminka zkusenost s pochodem Praha - Prcice… cast pro deti - 23 km - „Dětská trasa Votice“… mam deti 7 a 10 let… chodime max. tech 13 km… tak z tech 23 km mam trosku obavy, zda to pro ne nebude moc… ono mozna i pro mne :D

dekuji za odepsani… popripade zda jste tuto trasu take sly? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24400
12.5.15 18:52

@Pavlína12, nemám zkušenost s dětskou trasou, ale na poprvé jsme šli se známými 26 km a musím říci, že to byl pro mě masakr. Byla jsem ráda, že jsem to došla.

Jinak neporadím, zda to děti ujdou. Píšeš, že chodíte cca 13 km. Jak často? Pokud často, tak třeba jednorázově by to dali, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.5.15 19:43

@Pavlína12 neumim si představit, že mi kluk uje 23 km, i když je celkem zvyklý.. :nevim: sama jsem chodila 40 km a měla jsem co dělat - a to jsem opravdu zvyklá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.15 21:28

Dekuji moc za nazory… napadlo mne to jak jsem cetla - Detska trasa ( tak jsem si rikala, ze to asi nejake deti chodi)… ale kdyz sama nad tim premyslim, tak je to moc… tech 10-13km chodime tak 1× za 14 dni a v lete casteji, kdyz neni skola… asi si udelame vlastni trasu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2192
15.5.23 13:55

Ahojte, trochu oživuji diskusi. Tuto sobotou to mám v plánu jít, ale musím se taky orientovat na to, jak mi půjdou spoje a tak a trasa z Oblbramovic do Prčic se ukazuje jako nejlepší, ale chci se zeptat, kdo na této trase byl, jak je náročná? píšou že je to 35 km, což je dost, to nevadí, ale jaké je tam převýšení, terén a tak, dekuji za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.