Pochod Praha - Prčice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
216
8.4.12 14:41

Pochod Praha-Prčice

Ahojky maminy,zakládám nové téma pro ty,kdo mají v úmyslu projít se 19.5. 2012 z nějakého záchytného bodu(přesně se ještě dohodneme) a rozhýbat ty svoje faldíky :lol: Čím větší skupinku utvoříme,tím větší bude sradna a i naše drobotina se zabaví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1147
8.4.12 17:06

Jako já bych i šla. :pankac: Ale nevím podrobnosti..jak dlouho by se šlo a je tam vhodný terén pro kočárky?Máme 2 kluky a oba jsou ještě na chození malí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.4.12 17:32

My máme dvě holky,tři roky a tři měsíce,takže taky porazíme kočárem. Jak dlouho?To záleží na nás jaké si zvolíme tempo ;) My jsme šli před čtyřma rokama a bylo to supr,chodili tam i s kočárkama,takže pohoda. Přemýšlela jsem o dětské trase z Votic tady je odkaz na trasy co se chodí http://akce.kemza.eu/…-prcice-2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
8.4.12 18:15

Ahoj, já patřím k organizátorům pochodu. Tak se na Vás těším. Jen tedy trasy nejsou plánované pro kočárky, takže je třeba počítat s tím, že je občas třeba poponést, může být bahno a tak. Tady jsou webovky pochodu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.4.12 18:53

Ahoj, my bychom se taky připojily.Malá má 19.měíců, chodí docela hezky a na výlety vyrážíme s krosničkou, takže v pohodě.Jen se mi nechtělo jet samotné, tak by to bylo fajn se k někomu přidat :palec:

• Citovat
  • Upravit
1147
8.4.12 19:43

Dobrý nápad!Tak že bychom dali někde sraz?Já bych musela vzít dvojkočár..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.4.12 12:49
@Betula píše:
Ahoj, já patřím k organizátorům pochodu. Tak se na Vás těším. Jen tedy trasy nejsou plánované pro kočárky, takže je třeba počítat s tím, že je občas třeba poponést, může být bahno a tak. Tady jsou webovky pochodu .

Tak to je super, to bys nám mohla doporučit nejkratší trasu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.4.12 12:52

Holky berete i chlapy? S náma stopro pojede i taťka,ještě přemýšlíme jak se z domu dopravíme někam blíž,vlakové spojení je na nic,takže pokud nenajdeme nějaký bus,tak budeme muset autem a pro tu naší starší to nebude tak lákavé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.4.12 19:05

Holky jak je to dlouhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.4.12 20:19

Trasa z Votic je dětská jen 23 km. ;) S častýma přestávkama na pivčo atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
10.4.12 12:21

Ano nejkratší je dětská z Votic (kratší je jen trasa pro vozíčkáře, ale na tu ostatní nesmí). Jinak na dětskou trasu můžou jít na jedno dítě 2 dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
11.4.12 10:20

Ty jo, tak to je docela hodně, to to děti zvládnou? Já sama bych měla co dělat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
11.4.12 19:51

Ono to není tak hrozný,jde se skoro celý den, i když je pravda že večer jsme byli docela utahaní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
13.4.12 17:02

no podle mě to je docela obdivuhodný, já bych jako díte pronesla už doma, že mě bolí nožičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
14.4.12 13:38

A jak staré máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.