Pochod Praha - Prčice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pochod Praha-Prčice
Ahojky maminy,zakládám nové téma pro ty,kdo mají v úmyslu projít se 19.5. 2012 z nějakého záchytného bodu(přesně se ještě dohodneme) a rozhýbat ty svoje faldíky
Čím větší skupinku utvoříme,tím větší bude sradna a i naše drobotina se zabaví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jako já bych i šla.
Ale nevím podrobnosti..jak dlouho by se šlo a je tam vhodný terén pro kočárky?Máme 2 kluky a oba jsou ještě na chození malí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme dvě holky,tři roky a tři měsíce,takže taky porazíme kočárem. Jak dlouho?To záleží na nás jaké si zvolíme tempo
My jsme šli před čtyřma rokama a bylo to supr,chodili tam i s kočárkama,takže pohoda. Přemýšlela jsem o dětské trase z Votic tady je odkaz na trasy co se chodí http://akce.kemza.eu/…-prcice-2012
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já patřím k organizátorům pochodu. Tak se na Vás těším. Jen tedy trasy nejsou plánované pro kočárky, takže je třeba počítat s tím, že je občas třeba poponést, může být bahno a tak. Tady jsou webovky pochodu .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my bychom se taky připojily.Malá má 19.měíců, chodí docela hezky a na výlety vyrážíme s krosničkou, takže v pohodě.Jen se mi nechtělo jet samotné, tak by to bylo fajn se k někomu přidat ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý nápad!Tak že bychom dali někde sraz?Já bych musela vzít dvojkočár..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betula píše:
Ahoj, já patřím k organizátorům pochodu. Tak se na Vás těším. Jen tedy trasy nejsou plánované pro kočárky, takže je třeba počítat s tím, že je občas třeba poponést, může být bahno a tak. Tady jsou webovky pochodu .
Tak to je super, to bys nám mohla doporučit nejkratší trasu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky berete i chlapy? S náma stopro pojede i taťka,ještě přemýšlíme jak se z domu dopravíme někam blíž,vlakové spojení je na nic,takže pokud nenajdeme nějaký bus,tak budeme muset autem a pro tu naší starší to nebude tak lákavé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trasa z Votic je dětská jen 23 km.
S častýma přestávkama na pivčo atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano nejkratší je dětská z Votic (kratší je jen trasa pro vozíčkáře, ale na tu ostatní nesmí). Jinak na dětskou trasu můžou jít na jedno dítě 2 dospělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, tak to je docela hodně, to to děti zvládnou? Já sama bych měla co dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to není tak hrozný,jde se skoro celý den, i když je pravda že večer jsme byli docela utahaní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no podle mě to je docela obdivuhodný, já bych jako díte pronesla už doma, že mě bolí nožičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.