Pochvalte/pohaňte svou pračku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pochvalte/pohaňte svou pračku.
Tak Indesitka definitivne dosluhuje, slouzila 9 let, ale opravdu blbe. Hned po nekolika mesicich zacala byt hlucna jako lokomotiva a taky blbe macha.
Tak patram po pracce, ktera by byla ticha a dobre prala i za par let. Co nejlevnejsi, na programech mi moc nesejde, protoze to, co bych chtela, nema zadna. To jest program, ktery by dokazal prerusit prani a nechat pradlo valet v praskove vode nejaky cas a pak zase sam pokracovat a zase sam doprat - proste namaceni, ale prakticky.
Dik vsem (jo a napište mi taky krome hodnoceni, jakou mate znacku)
Příspěvek upraven 09.11.13 v 17:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ji mám osm let a vůbec o ní nevím. Pere perfektně, i když jsem zlá a moc se o ni nestarám (vlastně ji jen umyju na povrchu).
Edit: je to Whirlpool
Příspěvek upraven 09.11.13 v 17:45
- Citovat
- Upravit
Už nikdy whirpool, 1/4roku po záruce je s ní amen..a to ještě v záruce už byla 3× opravovaná, bohužel vždy jiná vada, takže jsem ji nemohla vrátit..teď mám aeg, stejnou značku jako sušičku a jsem s ní zatím spokojená…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já budu kupovat pračku babče k Vánocům, ale rozhodně nechci nějakou no name a co nejlevnější. Z dovolením si počkám na reakce ostatních ![]()
Jinak k tématu já mám Whirlpool mám ji skoro 5 let a jede stále jako nová
- stála skoro 14tis. V prodejně jsem se informovala na tu pro bábi a prý už teď Whirpool nejsou vůbec dobré. Doporučovali mi v první řadě LG, Bosh… Všechno to bylo okolo ceny 10ka. Ale vůbec nevím, kterou bych vybrala

- Citovat
- Upravit
Samsung diamantovy buben mam ji pres tri roky a jsem spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám už skoro deset let Beko, tenkrát to byla ještě větší noname, než ted
kupovali jsme podle ceny, začínali jsme a stála devet tisíc a jako Dárek
jsme k ní dostali DVD.to už dávno nefunguje, ale pračka jede a to peru fakt hoidně. Nechci se rouhat, ale jede bezporuchově deset let, bez 6 měsíců, ted jsem to našla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně nedoporučuju Ariston. Pračka je se sušičkou, kupovali jsme jí kvůli malému prostoru. Hned po koupi jsme jí měnili za jiný kus - odíralo se těsnění a při sušení se ty drobky gumy pálily
Půl roku po skončení záruky problémy - verdikt - totálně zdeformované topné tělísko, opravář si pračku musel odvézt, oprava stála tři tisíce. Rok poté pračka trhá prádlo - opravář řekl, že zkusit vyměnit těsnění, oprava by stála cca 1500, ale výsledek nejistý, ale další věc je, že jsou dost hlučná ložiska, oprava by stála dalších asi 5-6 tisíc. To je pračka ani ne čtyři roky stará. Nedoporučuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
To jest program, ktery by dokazal prerusit prani a nechat pradlo valet v praskove vode nejaky cas a pak zase sam pokracovat a zase sam doprat - proste namaceni, ale prakticky.
Tak tohle jedině řešit časovým spínačem, který na nějakou dobu pračku vypne. Ovšem musela by to být pračka, která by si s tímto výpadkem proudu poradila a dál pokračovala normálně.
My máme doma starší typ této http://www.smartelektro.cz/…-bwt-6010-e/
Měla být málo poruchová. A opravdu nám opravář (který u nás byl ještě v záruce) tvrdil, že máme smůlu, že fakt je opravuje málokdy ![]()
- Citovat
- Upravit
AEG OKO LAVAMAT LAVALOGIC 1400.
Slouží 10 let bez závady, bez výtky.
Přežila i několik praní s nevyndanými aretačními šrouby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipa.k píše:
Tak tohle jedině řešit časovým spínačem, který na nějakou dobu pračku vypne. Ovšem musela by to být pračka, která by si s tímto výpadkem proudu poradila a dál pokračovala normálně.
My máme doma starší typ této http://www.smartelektro.cz/…-bwt-6010-e/
Měla být málo poruchová. A opravdu nám opravář (který u nás byl ještě v záruce) tvrdil, že máme smůlu, že fakt je opravuje málokdy
Jo, to mi nekdo radil, dat to na spinacky. prijde mi, ze v dnesni dobe by preci zase nemusel byt takovy problem takovy program udelat. Pracka je pomalu chytrejsi, nez ja, programy na vsechno vcetne pomalu prani zivych zvirat a papiru, ale namocit a pak vyprat neumi.
Nekdo spekuloval, ze to tam neni schvalne, ze by to zralo tesneni.
Muj otec zase tvrdi, ze prej kazda pracka po preruseni dodavky proudu ci programu nejprve ze vseho vypusti vsechnu vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme AEG Lavamat. Naprostá spokojenost.
Když vypadne proud(na pračku se nešahá, netočí kolečkem a pod.) a pak proud naskočí, tak se rozjede, kde přestala.
Pere tiše, čistě.
Jestli sama zvládá přerušit si program a po namočení jet sama dál to netuším.
Jde to prostě jen pauznout a po čase ručně zase spustit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme whirpool, a už nikdy. v záruce 3krát opravovaná, naposledy měsíc před konce,. to bylo letos začátkem léta, od té doby naštěstí jde, ale čekám, kdy se něco podělá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam Candy, presne za 5800kc. Pere uz sesty rok a jeste zadna oprava.Jsem nadmiru spokojena ![]()
- Citovat
- Upravit
První pračku jsem měla Candy kupovanou jetou za 1000 Kč, vydržela mi 10 let. Pak jsem koupila Whirpoool se šestým smyslem, vydržela 2,5 roku
Opravář konstatoval - to je ten šestý smysl, blbne jim to často.
Teď máme zhruba rok Bosch a zatím spokojenost. Není problém, když při praní vypadne proud nebo dítě něco zmáčkne.
Příspěvek upraven 09.11.13 v 18:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit