Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím dámy, jsem 29+6 a posledních pár týdnů mně trápí jakoby hoření tváří. Teda doslova. Z ničeho nic mi začnou hořet tváře, celá zrudnu a je mi na tvář horko. Netuším z čeho to je, bolest hlavy z toho nemám. Máte některá zkušenost? Nemůžu se nic dočíst ani se mi nepovedlo najít nějaký článek a když přijdu k doktorovi, vždycky na to zapomenu, protože řešíme hromadu jiných věcí. Dá se s tím něco dělat, máte někdo zkušenost? Díky. ![]()
Těhotné ženy mají víc krve než běžně, takže takovéhle návaly horka jsou normální.
V těhotenství bych to přičítala hormonům, jinak já to mívám po požití nějakého dráždivého jídla (barevné sodovky, kořeněné, rajčata, jahody, chipsy a podobné prasárničky)
@cancerka píše:
V těhotenství bych to přičítala hormonům, jinak já to mívám po požití nějakého dráždivého jídla (barevné sodovky, kořeněné, rajčata, jahody, chipsy a podobné prasárničky)
Já to mám teď právě úplně náhodně hned od rána do oběda, nebo během snídaně, nebo zase večer když si jdu lehnout. Někdy se mě to drží celý den a to je na palici, vypadám jak rajče a cítím se jak pikantní omáčka.
Takže s tím nic neudělám? No to potěš.. ![]()