Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, minulý měsíc jsem měla zánět močových cest a brala poctivě antibiotika při tom jsem krvácela. Po 14.ti dnech, jsem začala opět krvácet a začal se projevovat opět zánět. Volala jsem pr. lékaři a po poradě opět nasadila antibiotika, které pomohli a přestalo i krvácení, ale zůstal ten blbý pocit v rodidlech. Mezi tím jsme měli s přítelem několikrát styk,– užívam pharmatex- a po styku opět pocit zánětu. Bojím se s přítelem milovat, stačí když spím dole bez a ráno mam opět ten pocit ![]()
Doporučuji nechat vyšetřit moč na klutivaci Tebe i přítele - může být přenášeč. Antibiotika většinou likvidují přirozenou miklofloru a pomnoží se po nich kvasinky, takže zánět máš zpátky - ale tentokrát to může být jiný původce (mykóza). Pokud příteli něco najdou - pak se musíte přeléčit oba, jinak si to budete předávat. Po dobu léčby sex jen s kondomem. Pro Tebe doporučuji Triurin - brát dlouhodobě 2-3 měsíce jako prevenci. Je to kombinace 4 bylinek ve formě tablet cíleně zaměřených na močové cesty a imunitu - velice účinná přírodní cesta právě u vleklých chronických zánětů. Mají třeba zde:
http://www.lekynainternetu.cz/…urin-30-tbl/
Výborný je také Tea tree vaginální gel - použít místo lubrikačního gelu, nebo jako prevenci pomnožení kvasinek před, či po styku. Ať jsi brzo zdravá! ![]()
At zajde k lekari i pritel!!!
Ja mela zanety stale dokola, lecila jsem se uz i na urologii, dobrala jsem jedny ATB a do tydne jsem si bezela pro dalsi a stale dokola, pritel odmital, ze by to na me prenasel on, jelikoz mu nic neni a na vysetreni nesel. Byla jsem zoufala, dva roky v bolestech a jedny leky za druhymi, vypestovala jsem si i alergii a nikdy me nesmi lecit chinoliny, po rozchodu s pritelem jsem urologii jiz nenavstivila!