Pocit předmětu v krku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
11.8.16 18:26

Ahoj holky poraďte mi?? Minulou středu jsem jedla popcorn od té doby mi tlačí pod jazykem jakoby ta slupka dnes je to 8 den a pořád mi to tam tlačí byla jsem včera na Orl paní doktorka mi řekla že tam nic nemám že to mám podráždění a dala mi antibiotika jen na 3 dny ale je to pořád stejný a nelepší se to je to otravný poradit mi už nevím jak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.7.17 08:54
@Ademe2 píše:
Ahoj,
obracím se s dotazem. Tři dny mám pocit jakoby „něčeho“ v krku. Jakoby mě tam něco tlačilo. Je to hrozně nepříjemný, první večer jsem měla strach abych se nezačala třeba dusit. Objevilo se mi to po tréninku v posilovně a vůbec nevím co to je. Napadlo mě, že by to mohlo být od zad ale nevím jestli je to možné když záda mě nebolí. :roll:
Nemáte některá zkušenost? Děkuji :kytka:

Ještě bych se ráda zeptala, bolelo vás při tom v krku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.17 19:56

Dobry vecer,
mam pocit neceho v krku, neustale me to nuti kaslat, sem tam mam pocit, ze se nemuzu poradne nadechnout, boli me mezi prsy. Nevite nekdo cim by to mohlo byt?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.17 20:04

Jeste dodam, ze se mi mota hlava a mam pocit, ze kazdou chvili omdlim.. :(

• Citovat
  • Upravit
174
31.10.17 20:22

…moje oblíbené tema. Jestli je ti na omdleni, tak to bych šel asi na pohotovost. :nevim: Ale jak na tom seš musíš vědět sama. To může být cokoliv od krční páteře až po štítnou žlázu, jestli máš „knedlík“ v krku. A mezitím milión dalších diagnóz. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.17 20:30

@Tomášek8 vzala jsem si horcik a je mi lip, ale strasne me to vydesilo, myslela jsem, ze se udusim. :(
Desne me boli zada, tak mozna ta pater. 8o

• Citovat
  • Upravit
3595
31.10.17 20:59

Jen knedlik v krku jsem mela pri zanetu stitne zlazy. S bolavyma zadama to muze byt blokla krcni pater. V kombinaci se zachvatem paniky globulus hystericus nebo latentni tetanie. uklidnim vas, nic z toho neni smrtelne. doporucuju se nejdriv uklidnit, uvarit si medunkovy caj s medem a dychat do papiroveho pytliku. pokud to prejde, je to jedna ze spodnich dvou, pokud ne, je to jedna z prvnich dvou… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
31.10.17 22:05

I kdyby to nebylo akutní, tak je stejně dobré se nechat vyšetřit, a třeba doporučí RHB. Ale zablokována záda a žebra mohou způsobit problémy s dýcháním a tu paniku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.17 07:13

@Kristanka @Tomášek8 oboum vam moc dekuji za uklidneni. :hug:

• Citovat
  • Upravit
174
1.11.17 14:07
@Anonymní píše:
@Kristanka @Tomášek8 oboum vam moc dekuji za uklidneni. :hug:

np- ja jsem napsal jenom to, co mám trvale. Proto je to mé oblíbené téma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.17 16:57

@Tomášek8 ty jo, jak s tim muzes zit? 8o
Ja si rano zkusila vzit Zenaro na alergie a cely den mam klid. Pritom alergicka na nic nejsem, tak jsem z toho trosku jelen. :think:

• Citovat
  • Upravit
3595
2.11.17 11:08

Ony některé léky proti alergiím obecně uklidňují i nervovou soustavu, fakt myslím, že to bude psychika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.17 13:02

@Kristanka asi jo, ac si to nerada priznavam. :roll: Porad je pro me ale lepsi zobat pilule na alergie nez antidepresiva. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10
23.5.21 10:23
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:
Jeden čas jsem to měla taky, měla jsem to v kuse asi 10 dní, strašnej pocit " něčeho" jakoby tom dulku dole, pořád sem se to snažila zapíjet, odkašlávat, kolikrát sem fakt s vervou snažila to vykašlat :-D a fakt nic nepomáhalo.. v tý době, jsem prožívala těžký období, stres, nervy, ale nepřikládala jsem tomu váhu.
Ale pak sem si začla všímat, že pokaždý, když sem byla mezi lidma, bavila se a neužírala se…nepociťovala jsem to…jakmile jsem byla sama doma, hnedle knedlík v krku..a jak sem se začla " zklidnovat" zmizelo to, takže u mě to bylo jasně z nervů… :)

Ahoj, můžu se zeptat, pokud jste to měla od psychiky pociťovala jste i potíže při polykání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.21 18:46
@Ademe2 píše:
Ted jsem se na netu dočetla, že to může být nedostatek hořčíku. A je pravda, že když piju Magnesii mám pár dní klid. Dost často mě i bolí hlava a to taky může mít suvislost. Taže zítra si skočím pro hořčík a začnu pít Magnesii pravidelně a snad to bude dobrý :roll:

Ahoj, mám pocit že mám zahleněný krk, někdy mě i bolí a mám pocit jako bych tam měla něco zaseknuté. Trvá to cca 6 dnů a strašně se bojím ze jde o rakovinou krku. Mám i trochu problémy s polykáním. ( jo a ten pocit něčeho v krku mám pouze na levé straně skoro uprostřed) Ráno jsem se vzbudila a docela jsem se rozkašlala, někdy mě bolí v levém a pravém uchu ale to většinou trvá pouze chvíli. Mám úzkost ( diagnostikovala mi ji psycholožka a říkali mi to i v nemocnici). Mamka se mi koukala do krku a říkala že tam nic nevidí) taky že ne jak by mohla když tek „pocit něčeho v krku“ pociťují až níže. Dnes jsem začala cítit jakoby trochu hořkost v ústech. Sestra je alergik ale já jsem s alergii nikdy problémy neměla, byla jsem asi před rokem na alergologii a nic mi nenašli,
Už se trochu strácím co všechno jsem tady už napsala. A ještě jsem zapomněla dodat že bratr má problém se štítnou žlázou ale nevím jestli je možné aby to bylo nejak od toho.
Psycholožka mi řekla že to může být způsobeno úzkosti ale mě se to nějak nechce věřit. Občas mě bolí na hrudí a mám pocit že častěji říhám ale to se mi možná jenom zdá.
Mám taky různé svalové záškuby docela často a momentálně beru magnosolv pravidelně cca 2 týdny a nemám pocit že by se to nejak lepšilo, psycholožka mi řekla že rozdíl jde poznat až po cca 5 měsících nepřetržitého dodávání hořčíku. Tak už opravdu nevím. Taky nevím zda je to možné ale mám pocit že ten kašel pociťují hlavně jakoby " z jedné strany"
Prosím pokud jste zažili něco jako já, prosím o radu. Jsem zoufalá. Příští týden mám v plánu jít k krčnímu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex