Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne. Vždycky když jsem si myslela, že jsem těhotná tak jsem nebyla a naopak.
Ne, kolikrát jsem si těhotenství vsugerovala a nebyla sem. Naopak, když sem byla, tak sem se cítila najednou hrozně netehotne ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím Vás.
Rada bych se zeptala, jestli některá z vás měla někdy pocit z ničeho nic ze je těhotná a taky byla? S manželem se o miminko nejak nesnazime, ale taky
se uplne nehlidame. Meli jsme sex na den ovulace (ta byla před 10 dny). Menstruci mam dostat za 5dni. Dneska sedim na gauci, koukam na telku, mazlim se se psem a najednou jsem vylitla a rikam sama sobě ze jsem těhotná …. Nechapu co to do me vjelo. Stalo se to už nějaké?
No tak trošku s druhým dítětem, ale tam byly v začátku dost nevolnosti a tak nám to bylo jasný aj bez testu 🐒 Jinak u prvního byl ta vědma chlap ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím Vás.
Rada bych se zeptala, jestli některá z vás měla někdy pocit z ničeho nic ze je těhotná a taky byla? S manželem se o miminko nejak nesnazime, ale taky
se uplne nehlidame. Meli jsme sex na den ovulace (ta byla před 10 dny). Menstruci mam dostat za 5dni. Dneska sedim na gauci, koukam na telku, mazlim se se psem a najednou jsem vylitla a rikam sama sobě ze jsem těhotná …. Nechapu co to do me vjelo. Stalo se to už nějaké?
Tyhle pocity jsem měla, když jsme se snažili.
A nikdy jsem nebyla, nejhorší je, ze mám i PMS takove špinění, bolesti prsou, takže jsem si vždy říkala, že to klaplo.
No a pak jsem na tohle vůbec nemyslela, a těhotná jsem byla 🤷🏻♀️.
Ne, vždycky kdyz jsem se pred menstruaci mela nejake pocity, tak z toho nic nebylo. Těhotná jsem byla, az kdyz jsem si uvedomila, ze mam týden zpoždění a je mi zle.
Poprvé jsem to vedela hned, spis ještě předem. Silná intuice. Podruhé jsem byla překvapená. ![]()
Tak přesně jako děvčata. Když jsem to absolutně nečekala, tak jsem byla těhotná. ![]()
Já jsme byla těhotná jen jednou, ale po 11 DPO jsem najednou večer si řekla, že je něco fakt divně. A byla jsem v tom (snažili jsme se rok)…
Krom posledního jsem to věděla (4×). Poslední jsem zjistilac když jsem se den předem slusne opila a ráno jsem neměla takovou kocovinu jakou jsem čekala. Bylo mi relativně dobre, ale divne. Uvedomila jsem si, ze už je to druhy nebo třetí den po sobě.
Tak mi to ani nejak neresime, buď by se povedlo a nebo ne. Neprijde mi ze bych si neco nejak sugerovala. Zatím mi je 27let takže to ještě uplne nehrotim. Je mi i jasný ze to muže trvat nez se zadari. Boli me i prsa a podbrisek ale to mam i kdyz mam dostat menstruaci, tak uvidime. Všem dekuji za odpovědi ![]()
Několikrát jsem si to nalhávala a těhotná jsem nebyla. A až jsem to nečekala, tak jsem těhotná byla ![]()
Ne, žádný pocity jsem neměla. Prostě vynechala MS a byl pozitivní test 🤷♀️
Tak to můžeme zeny vyloučit. Menstruace měla prijit za 5dni a nejspis prisla už dnes. Slabé krvácení a hlavne bez bolesti, což me trochu zarazí. Většinou mi chodila pravidelně a se šílenými bolestmi ….
Zdravím Vás
.