Počítadlo kopnutí

Anonymní
25.3.23 12:03

Počítadlo kopnutí

Ahoj kamarádka mi doporučila aplikaci těhotenství+ a tam na mně dnes vyskočil článek že od 7.měsíce se mám více zaměřit na počet kopnutí a mají na to i spešl počítadlo. Vážně je nutné si každý den a každou hodinu zaznamenávat počet? Protože mám placentu na přední stěně a necítím úplně každý pohyb, minulý týden jsem byla na kontrole a viděla jsem jak se malá hýbe a kope ale necítila jsem to… V 7 měsíci budu za dva týdny tak se to třeba ještě změní ale i tak se ptám je opravdu nutné takto počítat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21602
25.3.23 12:07

Prosím tě vykašli se na to. Ani u jednoho těhotenství jsem fakt nepočítala kopání. Důležité bylo, že pohyby cítit jsou. A s placentou na přední straně toho moc nenapočítáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
25.3.23 12:08

Samozrejme neni, akorat to stresuje. Pohyby by mely mit tak nejak stejnou frekvenci, pokud jsou vyrazne intenzivni nebo naopak vyrazne mene caste, muze byt problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2080
25.3.23 12:14

Já si myslím že za běžné situace tohle opravdu nutné není :think: pokud tedy lékař by to vyloženě nenařídil že si to máš psát a počítat tak bych se na to asi vykašlala protože tě to akorát vystresuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
25.3.23 12:14

Byla jsem těhotná 2× a ani jednou jsem to nedělala. Jo jasný, číhala jsem na kopance, podvědomě jsem si hlídala, jestli se dítě hýbe, ale nic jsem cíleně nepočítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.3.23 12:59

Koukam, ze dneska uz se clovek bez aplikace ani nevykaka :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24681
25.3.23 13:05
@Anonymní píše:
Ahoj kamarádka mi doporučila aplikaci těhotenství+ a tam na mně dnes vyskočil článek že od 7.měsíce se mám více zaměřit na počet kopnutí a mají na to i spešl počítadlo. Vážně je nutné si každý den a každou hodinu zaznamenávat počet? Protože mám placentu na přední stěně a necítím úplně každý pohyb, minulý týden jsem byla na kontrole a viděla jsem jak se malá hýbe a kope ale necítila jsem to… V 7 měsíci budu za dva týdny tak se to třeba ještě změní ale i tak se ptám je opravdu nutné takto počítat?

Ne, není. Myslíte, že v časech bez smartfounů něco takového existovalo? A rodily se tenkrát děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.3.23 13:16

Ne a jen by tě to zbytečně vystresovaní..já jsem třeba v prvním těhotenství pohyby necítila celý den..většinou jen ráno a večer…v druhém zas se mimčo pohybovalo hlavně kolem oběda..cíleně jsem na pohyby čekala a snažila se je vyvolat jen když jsem měla pocit že už jsem je nějak podezřele dlouho necítila..zvlášť teď podruhé protože jak jsem litala. kolem. prvniho dečka tak jsem je ani nevnímala a večer sem si uvědomila že ani nevím jestli se vůbec hejbal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35825
25.3.23 13:17

Doporučuji to zase odinstalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
25.3.23 13:22
@Lucie_Sx píše:
Koukam, ze dneska uz se clovek bez aplikace ani nevykaka :mrgreen:.

chtěla jsem napsat přesně to stejné. Lidi z těch aplikací úplně blbnou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
25.3.23 18:31

Vykašlat se na aplikaci! Akorát z toho budeš nervózní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí