Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vítejte v diskuzi pro všechny s termínem v prosinci 2023.
Ahojte,
tak já se pomalu potichounku hlásím..
zatím to vypadá na TP 13.12.
@Mera16 gratuluji, já zatím jen zpoždění, ale priznaky žádné. Dole sucho, ani bolest prsou nic…ale kojim dvouletka.
Ahoj holky, zatim nevim, jestli se pridat do prosince nebo listopadu..podle MS je to konec listopadu a podle ovulky prosince
Na prvni prohlidku jdu az 11.4., tak pak budu treba moudrejsi. Hlavne teda, aby bylo vsechno v poradku 🙏
Vsem co nasly // moc gratuluju a tesim se s vami na spoustu novinek ![]()
Ahoj holky, tak ja snad taky, TP zatim 7.12., 13.4. jdu na prvni utz ❤️ 🙏🏻
@needtobreathe Jsem rada, ze se potkavame i tady😍 😍
@TerkaS98 jee ahooj
je to super, že se tu můžeme potkat 🍀 a jeste hezci je videt jak se na tvem testu posunuly tydny ![]()
@needtobreathe moc dekuju, jsem rada ze jsme tu spolu ❤️ a tvoje testiky jsou uz teda uplne reklamni, mam radost😍 🍀 a koukam ze i prohlidku mame ve stejnem tydnu, tak zustan v kontaktu😘 💪🏻
@Niky25136 taky nemám bolest prsou, ale v podbřišku jo a bedra teda..😀
Ale to kojení má určitě velký vliv, tak se uvidí.☺️
Ahoj gratuluju
a taky se opatrně hlásím TP mi vychází na 4.12, ale jsem po KET tak uvidíme. Já cítím prsa asi od 4. dne taky mám a sem tam pnutí v podbřišku. Včera mě začala bolet hlava. ![]()
@Mera16 tak bohužel, test negativní, ale mrcha stále nikde😱 😱
@Niky25136 to je mi líto
Já jsem s tím zatím opatrná, jsem po jednom ZT, ale doufám, že tu načerpám trochu pozitivní nálady a bude vše ok. ![]()
Ahojky, taky se k vam pridam. Termin porodu by teoreticky mohl byt 4.12… Ale u Dr. jsem jeste nebyla. Doma mame uz dvouletaka narozeneho 17.12. takze kdyz to vyjde, budou spolecne oslavy…a nasledne Jezisek 😁
@Mera16 taky mám za sebou ZT tak už jsme si toho peška snad vybrali. ![]()
@Kytka29 chudák jako můj syn má v ten den svátek a v lednu narozeniny.
Je mu už 12. ![]()
@penalda píše:
@Kytka29 chudák jako můj syn má v ten den svátek a v lednu narozeniny.Je mu už 12.
Ja vim, ale kdyz se to takhle povedlo neso
lo to zmenit. Musela jsem slevit i ze jmena Mikulas (Miki)…protoze to by byl teprve chudak 🤣