TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
3.4.23 14:29

Omylem nahráno 2× 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
3.4.23 14:35

@Hominka na CB máš 2-3 to vypadá dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.4.23 14:42

@Hominka Ahoj 😊 testy mas krásné 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.4.23 14:49

Děkuju :kytka: já vím, moc to zkoumám, ale nemělo by to silnější, když už mám zpoždění víc jak týden? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.4.23 14:50

Jinak všem gratuluju, doufám, že se skupinka bude jen a jen rozrůstat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.4.23 14:59

@Hominka Já si myslím, ze hcg se každému tvoří jinak. Hlavní je aby stoupalo 🙏 Ovulace i uhnízdění mohlo být později.

Já byla dnes 12DPT na krvi a hodnotu hcg mám 556, někdo tento den může mít 1500 nebo 200. Ve čtvrtek jdu na ultrazvuk jestli je vše na správném místě ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.4.23 18:39

@Hominka Je super, že ti ten digitální ukazuje 2-3. To by mělo odpovídat. Spíš opravdu jen sledovat, jestli test sílí.

Já třeba začala testovat Mamatestem a ten mi ukazoval mnohem dřív a silnější čárky a jiné testy třeba ještě neukazovaly vůbec nic. Tak taky pořád plaším a nakupuju různé testy a přijdu si jak blázen. Manžel si klepe na čelo, že to stejně neovlivním 🙈 Pohodář prostě.

Budu v klidu po ultrazvuku až uvidím vše na svém místě i se srdíčkem ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.4.23 20:04

@TerkaS98 jen teda aby tě ta kontrola v 6+0 spíš jen nevystresovala, tam ještě nebude moc nic vidět, tak s tím počítej, max že to je v děloze…I to srdíčko většinou bývá až později…v prvním tehu jsem šla na první kontrolu až na zacatku 9 tydne a teď jsem objednana taky až po půlce dubna, doktor sám říkal, že ty dřívější kontroly spíš pak ženský vystresují…to tehu taky může být o pár dní jinak a na začátku to může dělat dost rozdíl no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
3.4.23 20:20

@kaaroollka Testy jsou krásné. Moc gratuluji a držím palce, ať je vše v pořádku :*
@Akko95 Já byla se synem v 5+4 tt a bylo i srdíčko (ovulka v půlce cyklu) :srdce: Takže už klidně být něco vidět může :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
3.4.23 20:22

@Hominka Řekla bych, že to je i typem testu, tyto mají málo barviva, na mamatestu už by byla určitě o dost silnější :palec: a hlavně, že digitální naměřil vyšší hodnotu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
3.4.23 20:42

Mohu mit dotaz? Pocitate ty tydny od ovulace nebo od posledni menstruace…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
3.4.23 20:55

@Akko95 me doktor takhle objednal, tak uz to menit nebudu, snad vi co dela 🙏🏻 me bude stacit kdyz budu vedet, ze je v deloze, a ze neni zamlkle, ze tam proste neco je.. navic stejne musim chodit na castejsi kontroly kvuli stitne zlaze, tak by si me stejne pozvali uz takhle driv☺️ a jelikoz byl jen jeden sex + pozitivni ovu test tak na 99,99% vim kdy k oplodneni doslo💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
3.4.23 21:39

@Kytka29 od menstruace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.4.23 21:50

Jako je pravda, že to byl ten nejlevnější papírový, kupovala jsem ho hlavně kvůli zpoždění a teď se tady kvůli tomu stresuju :zed: mám aspoň od té stejné značky dva, tak si ho za pár dní udělám znova a budu se těšit na sílící čárku :dance:

@Kytka29 týdny se počítají od prvního dne poslední menstruace, například pro mě to je od 24.2., takže 5 týdnů + 4 dny (probíhá 6. týden), jen ten CB test píše týdny od početí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.4.23 22:04

Jinak jak si to všechno pročítám tak koukám, že ZT si fakt nevybírá, taky mám za sebou jedno, ani nezačalo tlouct srdíčko… Ale scénář mám úplně stejný jako @Akko95, hned po samovolném potratu se povedlo otěhotnět na poprvý a teď už tu vedle mě leží skoro dvouletý klučík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí