TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
1.4.23 08:11

@TerkaS98 My se snažíme přes 3 roky a z toho půl roku chodíme do caru. Teď nám vyšel 2 KET :dance: Už jsem se bála, že ty 2 čárky na testu nikdy neuvidím.. Ale pořád se bojím, stát se může cokoliv.. Pevně ale věřím, že bude vše v pořádku :srdce:
Holky testujete dál jestli čárka sílí? Nebo čekáte na krev/kontrolu u doktora? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
1.4.23 08:16

@gemini1313 urcite bude vsechno v poradku, po takove dobe snazeni si to moc zaslouzite ❤️ 🙏🏻
Ja jsem testovat prestala vcera, test dosahl maxima, takze nemam uz kam dal silit :nevim: pristi vikend zkusim CB jestli bude 3+ 🤗 ale testovala jsem jak silena dvakrat denne 🤦🏼‍♀️ 😂 a zajimave je, ze mi hcg sililo vice vecer, nez z ranni moci 😳 a jinak uz vyhlizim termin kontroly, to bude stejne nejvice rozhodujici💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.4.23 08:31

@TerkaS98 Tak to máš krásnou čárku! 😍 Já jsem dnes 10 DPT a doufám, že bude čárka jen sílit :srdce: Už abych měla výsledky pondělní krve :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.4.23 08:42

@TerkaS98 Zítra chci taky zkusit CB :D a zatím jsem testovala jen 3×, ale svrbí mě ruka a chtěla bych zkusit ještě odpo 🙈 největší nervy ale vždycky mám než se ta čárka vybarví, to mi přijde jak tisíc let 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.4.23 08:55

Naposledy 14. Dpo. Myslím, že už víc nevykoukám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
1.4.23 09:21

@gemini1313 to mas moc krasnou carku 😍 zkus odpo, ja opravdu nevim cim to je, ale mam opravdu hezci carky z vecera😁 🤷🏼‍♀️ presne, vzdy nez se ta carka vybarvi, tak mam pred infarktem 😁 😁 tak dej vedet az budes mit vysledky😍 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
1.4.23 15:11

Ahojte holky, můžu se k vám prosím přidat? :kytka: Jsem dnes 13 dpo, termín MS a potichu se doma s manželem radujeme, že se snad podařilo zadělat na druhého prcka :srdce: termín porodu dle appky mi vychází 10.12.2023. U prvního jsme taky měli skupinku a už si tam píšeme dva roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.4.23 21:47

Ahojky, muzu tady nadhodit tema: Vitaminy?
Zajimalo by me, jestli budete nekdo brat tehotenske vitaminy, nebo uz berete a jake. Ja dobiram prave posledni platicko Inofolic a premyslim co dal. Treba jestli bych nemela brat listovku nebo i neco dalsiho… Mate to nektera taky tak?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.4.23 22:18

@Kytka29 Ahoj 😊 Já už dlouho beru aktivní kyselinu listovou od goodie (má lepší vstřebatelnost). Plus liposomální multivitamin. Myslím si, že ta kyselina listová je základ 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
1.4.23 22:28

@Kytka29 já beru kyselinu listovou už chvíli a femibion 1.☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
2.4.23 04:39

@Kytka29 vitamíny od puravia, rybí kapsle plus hořčík. Je to sice darda, ale oproti ivf pakatel. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.4.23 07:12

@penalda Jestli se můžu zeptat, máš za sebou 1 ivf? Nebo kolikátý pokus vyšel? Já byla v lednu na odběru a pak následně v únoru na prvním KETu a ten nevyšel 😔 druhý KET v březnu už jo a byl to vlastně můj první pozitivní test v životě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
2.4.23 07:20

@gemini1313 jsem po 1.IVF. ET nevyšlo, 1. KET vyšel bylo z toho ZT v 8.-9. TT, 2. KET nevyšel, 3. KET vyšel a snad už to dotáhnu až do zdárného konce. ;)
Je to krásný pocit viď já to vždycky radostí obrečela. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.4.23 08:00

@penalda Ze začátku jsem tomu vůbec nemohla uvěřit, byla jsem v naprostém šoku 🤣 a jasné, že jsem bulela jak želva 😃 Určitě to dotáhneme do zdárného konce :srdce: Já dneska konečně dálnice :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
2.4.23 08:10

@Kytka29 ja beru uz 3mesice vitaminy od znacky Verra (plodnost a tehotenstvi) + listovku, a ted je vymenim za vitaminy pro Tehotne od znacky Venira (maji v sobe vic zeleza, a dalsich dobrot) 🤗 obe znacky jinak muzu moc doporucit. Od znacky Venira jsem brala dlouha leta vitaminy na vlasy, a hezky se mi zpravily👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí