Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TerkaS98 My se snažíme přes 3 roky a z toho půl roku chodíme do caru. Teď nám vyšel 2 KET
Už jsem se bála, že ty 2 čárky na testu nikdy neuvidím.. Ale pořád se bojím, stát se může cokoliv.. Pevně ale věřím, že bude vše v pořádku ![]()
Holky testujete dál jestli čárka sílí? Nebo čekáte na krev/kontrolu u doktora? ![]()
@gemini1313 urcite bude vsechno v poradku, po takove dobe snazeni si to moc zaslouzite ❤️ 🙏🏻
Ja jsem testovat prestala vcera, test dosahl maxima, takze nemam uz kam dal silit
pristi vikend zkusim CB jestli bude 3+ 🤗 ale testovala jsem jak silena dvakrat denne 🤦🏼♀️ 😂 a zajimave je, ze mi hcg sililo vice vecer, nez z ranni moci 😳 a jinak uz vyhlizim termin kontroly, to bude stejne nejvice rozhodujici💪🏻
@TerkaS98 Tak to máš krásnou čárku! 😍 Já jsem dnes 10 DPT a doufám, že bude čárka jen sílit
Už abych měla výsledky pondělní krve ![]()
@TerkaS98 Zítra chci taky zkusit CB
a zatím jsem testovala jen 3×, ale svrbí mě ruka a chtěla bych zkusit ještě odpo 🙈 největší nervy ale vždycky mám než se ta čárka vybarví, to mi přijde jak tisíc let 🤣
@gemini1313 to mas moc krasnou carku 😍 zkus odpo, ja opravdu nevim cim to je, ale mam opravdu hezci carky z vecera😁 🤷🏼♀️ presne, vzdy nez se ta carka vybarvi, tak mam pred infarktem 😁 😁 tak dej vedet az budes mit vysledky😍 🙏🏻
Ahojte holky, můžu se k vám prosím přidat?
Jsem dnes 13 dpo, termín MS a potichu se doma s manželem radujeme, že se snad podařilo zadělat na druhého prcka
termín porodu dle appky mi vychází 10.12.2023. U prvního jsme taky měli skupinku a už si tam píšeme dva roky ![]()
Ahojky, muzu tady nadhodit tema: Vitaminy?
Zajimalo by me, jestli budete nekdo brat tehotenske vitaminy, nebo uz berete a jake. Ja dobiram prave posledni platicko Inofolic a premyslim co dal. Treba jestli bych nemela brat listovku nebo i neco dalsiho… Mate to nektera taky tak?
Dekuji
@Kytka29 Ahoj 😊 Já už dlouho beru aktivní kyselinu listovou od goodie (má lepší vstřebatelnost). Plus liposomální multivitamin. Myslím si, že ta kyselina listová je základ 😊
@Kytka29 vitamíny od puravia, rybí kapsle plus hořčík. Je to sice darda, ale oproti ivf pakatel. ![]()
@penalda Jestli se můžu zeptat, máš za sebou 1 ivf? Nebo kolikátý pokus vyšel? Já byla v lednu na odběru a pak následně v únoru na prvním KETu a ten nevyšel 😔 druhý KET v březnu už jo a byl to vlastně můj první pozitivní test v životě ![]()
@gemini1313 jsem po 1.IVF. ET nevyšlo, 1. KET vyšel bylo z toho ZT v 8.-9. TT, 2. KET nevyšel, 3. KET vyšel a snad už to dotáhnu až do zdárného konce. ![]()
Je to krásný pocit viď já to vždycky radostí obrečela. ![]()
@penalda Ze začátku jsem tomu vůbec nemohla uvěřit, byla jsem v naprostém šoku 🤣 a jasné, že jsem bulela jak želva 😃 Určitě to dotáhneme do zdárného konce
Já dneska konečně dálnice ![]()
@Kytka29 ja beru uz 3mesice vitaminy od znacky Verra (plodnost a tehotenstvi) + listovku, a ted je vymenim za vitaminy pro Tehotne od znacky Venira (maji v sobe vic zeleza, a dalsich dobrot) 🤗 obe znacky jinak muzu moc doporucit. Od znacky Venira jsem brala dlouha leta vitaminy na vlasy, a hezky se mi zpravily👍🏻