Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kytka29 Ahoj ![]()
Ja beru druhy mesic Verru komplex Plodnost&tehotenstvi a pravdepodobne u nej v prvnim trimestru zustanu. Nebo se tu mozna necham inspirovat vami, pokud mate uz nejake kvalitni doplnky odzkousene ![]()
Ahoj holky, tak se snad konečně po roce snažení přidávám. Mám za sebou jedno ZT, tak jsem trochu propadla testovacímu šílenství a sleduji, jestli čárka sílí. Snad to tentokrát vyjde ![]()
Dnešní poslední test už hezká čárka (12DPO)
Přeji všem štěstí 🍀
@kaaroollka Ahoj
to je moc hezké že se po roce snad konečně povedlo, moc gratuluju, a držím palce, ať je vše v pořádku, testíky máš krásné
![]()
a ZT mne moc mrzí
sílily ti testíky, než si zjistila, že se jedná o ZT? Mám z toho taky hrozný strach ![]()
@TerkaS98 ano, měla jsem testy už úplně na max silné, byla jsem několikrát u dr., byl vidět gestační váček, ale Hcg v krvi rostlo moc pomalu, tak už jsme to očekávali 😔 Tenkrát jsem to vzala docela dobře, stává se to, a je to lepší hned takhle na začátku. Ale pokud by se to opakovalo tak nevím nevím ![]()
@kaaroollka Tyjoo to mě moc mrzí
v kolikátém si byla týdnu? to je strašidelné, že na sobě žena ani nic nepozná
Ale teď už to určitě vyjde, držím palce ![]()
@TerkaS98 Myslím, že vývoj se zasekl někde v tom 6tt a ještě asi 2 týdny, než se oběhali doktoři. Nakonec mě moje doktorka poslala do nemocnice na vyšetření a ukončení těhotenství. Protože to bylo takhle brzo šlo to tabletou a nemusela jsem na kyretáž. ![]()
@kaaroollka Děkuju za informace, a promiň že se tak vyptávám, ale je to pro mě v tuhle chvíli strašák č. 1
Si silná, že si to takhle zvládla, teď už určitě bude vše v pořádku
![]()
@TerkaS98 Chápu, je to těžký. Musíme doufat ❤️ Ani nechci jít k doktorce moc brzo, aby mě zbytečně nestresovala, že tam zatím nic nevidí 🙄 Ikdyž to čekání bude taky děs.
@kaaroollka presne tak ❤️ 💪🏻 me si doktor pozval na 6+0 tak by snad uz mohl neco malo videt.. mam navic na jednom vajecniku dva dermoidy, tak si chci potvrdit, ze nebudou predstavovat v tehotenstvi problem, a celkove mam proste hrozne moc otazek😂 🤦🏼♀️ takze jak pises, to cekani zabiji🙈
@kaaroollka Ahoj, testy máš moc krásné a věřím, ze tentokrát nám to všem vyjde
Jaké jsi měla hodnoty hcg? Toho ZT se taky bojím 🙈
@gemini1313 Ahoj, děkuji 😊 Myslím, že nějak kolem 1000 jsme se dostali, už nevím přesně. Už jsem cítila i trochu nevolnosti 😕
@TerkaS98 A kdy budeš 6+0 resp. kdy máš prohlídku? 😊
@kaaroollka 13.4. jdu, ted jsem 4+4 takze opravdu na zacatku, ale testy mam krasne a priznaky taky, tak se modlim at je vsechno v poradku🙏🏻 ❤️
Ahooj ![]()
tak to vypadá že se k prosinčátkům přidávám taky ![]()
ale bojím se, abych vás všechny zase rychle neopustila, dneska první testování, 23DPO a testy se mi nějak nezdají, papírový byl i dělaný z ranní moči
kdybych si neměřila BT tak se přikláním k pozdní ovulaci, ale takhle vím na 99% kdy proběhlo početí… Zítra ráno budu testovat znova tak snad se čárka vybarví aspoň trochu víc
Jak vypadají vaše testy? ![]()
Příspěvek upraven 03.04.23 v 14:34