Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TerkaS98 Tyjo, už je ti tak zle? Tak snad to bude sem tam lepší 😊 já jsem 5+2, tak jsem zvědavá jestli mě to taky čeká 😅 ve čtvrtek jdu taky, tak to bude určitě šťastný den ❤️
@TerkaS98 Neboj určitě dám
taky jsem nervózní. Tak první syn byl taková šťastná náhoda a teď jsme tomu dali volný průběh. No po čtyřech letech se přiznávám, že už jsem ztrácela naději ![]()
@KatieFar Tak to je skvěle, ze to vyšlo ❤️ jelikož ještě nemáme žádné dítě, po 3 letech snažení jsme šli do caru a celkem po 3,5 letech to vyšlo 😊 naději jsem už taky ztrácela..
@gemini1313 ja jsem s tim byla smirena uz dopredu, mam drazdivy tracnik, takze jsem na zaludek celkove citliva, takze nic co bych neznala, ale necekal jsem ze tak brzo😁 🤦🏼♀️ super, tak uz se tesim az si napiseme ve ctvrtek, a doufam ze vsechny se srdickem❤️ ✊🏻
@KatieFar Tyjooo tak to jste se snazili opravdu dlouho😳 a ja zila v tom ze nase 9m snazeni je jaka doba 😁 🤷🏼♀️ tak drzim palce at je vse v poradku❤️ ✊🏻
@gemini1313 Tak to ti také moc gratuluji a doufám, že bude vše v pořádku.
Musely to být fakt nervy… mě alespoň doma dělal radost už jeden prcek… no prcek už je to školák
![]()
@TerkaS98 No tak jak jsem už psala, dali jsme tomu volný průběh, nehodlali jsme se stresovat. Řekli jsme si buď to přijde anebo taky ne. Ale je pravda, že už jsem to po takové době už ani nečekala a bylo to překvapení
Jinak ti taky moc držím palečky ať je vše v pořádku tak jak má být
![]()
@TerkaS98 my se u prvního snažili 4 roky a ted na druhé rok..
Dneska jsem teda trochu nejistá, mám termín ms a dost mě bolí břicho, tak jsem trochu zaražená..
tak uvidíme.. Zase si ale říkám, že ten digitální clearblue snad falešně pozitivní nevychází.. ![]()
@1Hani a kdy jdeš k dr? Ja si tam v úterý budu teprv volat, uvidím na kdy mě objedná.. Pokud teda ta dnešní bolest bricha nebude předzvěst ms.. ![]()
Tak ja se k vam po tydnu nakukovani taky pridam
pozitivni testy mam tyden, Clearblue z 1-2 v sobotu poškodil na 2-3 v patek, takze super 🙏🏼termin porodu (podle ovulace) vychazi 12.12., dceri budou v lednu tri roky, tak by to vyslo hezky. Snad bude vse v poradku, trvalo to - stejne jako prvni dcera - pres pul roku. My proste plodime jen na jare 😃
Nadšeně vítám všechny nově příchozí i jejich malá embryjka ![]()
Já jdu na kontrolu teď ve středu a ten čas se hrozně vleče, ten den bych už měla být 7+0, tak snad bude i srdíčko
už se těším až si tu budeme sdílet ultrazvuky 😍 ale teda jako kromě šílený únavy jsem měla dneska v noci úplně mokrý tričko v oblasti prsou, náš dvouletak je ještě kojeny, tak to přičítám tomu, ale od šestinedělí se mi nic takového nestalo, takže jsem docela nechápala, tenhle příznak těhotenství jsem fakt nečekala 😂 😂 ale pořád lepší než nevolnosti, @TerkaS98 drž se, snad to s přibývajícími týdny bude lepší ![]()
@KatieFar @Ssfr85 @Hominka holky moc dekuju, i Vam preji co nejhladsi prubeh, a hlavne at je miminko v poradku, my tech par mesicu nevolnosti za ten nas poklad prezijeme😁 💪🏻 ❤️
Jinak ja uz mam pres dva a pul tydne od terminu ms, a bricho jako pred ms me boli do ted, tak je to holky asi normalni😘 ale taky beham furt na zachod jestli jsem to nedostala, ale prdlajz 😁 🙏🏻
@TerkaS98 No tebe s těmi nevolnostmi fakt lituji
já třeba teď trpím s prsy. Bolí jako čert.
![]()