Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TerkaS98 taky se přidávám k otázce. Moje první mimi tak se ptám na vše. Ale četla jsem že dávají vaginální ![]()
@TerkaS98 taky jsem si to hledala
a všude psali, že první by měl být vaginální, že je na něm ze začátku vše lépe vidět
.
Teri, už zítra
![]()
@Mera16 @Frey0369 @gemini1313 @Bledulka14 dekuju holky za odpoved😘 ja jdu na gyndu s mamcou, seslo se nam to, ze ona je objednana na sve vystreni hned po me, tak jsem si rikala, ze kdyz uz tam bude, a bylo by treba slyset srdicko, tak by mohla se mnou dovnitr, ale to jsem myslela jen v pripade, ze by se delalo vysetreni pres brisko, tak nic ☺️
@Bledulka14 Vid 😍 jak se citis? Si taky tak hrozne nervozni jako ja? 😁 😘 ja myslim ze ani nedospim🙄 v kolik jdes? Ja v 10.30h🙏🏻
@TerkaS98 od včera mi je strašně, už nevím, jak se hnout, aby se mi nehoupal žaludek
. Jinak se strašně těším, ale jdu až ve 14 hodin
. Doufám, že bude vše ok a zítra si napíšeme jen pozitivní zprávy, budu Ti ráno držet palce
.
@TerkaS98 Teď první týdny se dělá vaginální určitě. Moje dr. mi ho dělala docela dlouho.
@TerkaS98 @Bledulka14 holky, drzim na zitra moc palce 🍀
Jinak ultrazvuk mi delala vaginalne. Taky pomerne dlouho, prottoze vsechno merila, stourala
a popisovala uplne vse jak nekde na exkurzi ![]()
@Bledulka14 ja jsem mela s tim zaludkem problem o vikendu, ted je mi docela dobre, ale uz 3den mam prujem a mam obavy, ze se mi rozjizdni mykoza, tak jsem rada, ze zitra jdu k doktorovi a vsechno to snim vyresim🙏🏻 tobe taky moc drzim palce, a urcite si napiseme✊🏻 ❤️
@needtobreathe moc dekujeme ❤️ 😘 jojo, jak jsem ted chodila na ultrazvuky s tou cystou, tak mi to prislo uplne stejne, jak nekde na vylete to tam propatravaji😂 😂 😂
@mksv jsem úplně stejně 4+2. Minulý měsíc jsem měla biochemko, tak se bojím. Bylo to moje první biochemko. Zítra udělám kontrolní test a zavolám na gyndu.
@Garza to mi povidej, já psychuju u každé bolesti břicha. Přitom bych teď mela být hlavně v klidu, jenže to úplně nejde. 😫 ale věřím ze to už tentokrat klapne ❤️
Furt chodím kontrolovat zda nekrvacim a každý utreni je pro mě stres jak u statnic 🫣
Holky jen se zeptám, mate všechny nějaké příznaky? Mě přijde až podivný, že mi vůbec nic není. Jediný příznak těhotenství u mě je, že se nedostavila menstruace a měla jsem pozitivní těhotenský test. Až mi to přijde podivné jak je to v pohodě 😂 Děkuji za reakce ![]()
@Cahova.an já mám příznaky jak na houpačce. Někdy mi je příšerně zle i po jakémkoliv jídle a někdy mi vůbec nic není ![]()
@Cahova.an mě pobolívá podbrišek, únava a děla se mi celkem blbě v autě. Ale taky je to sem tam 😊