TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1321
13.4.23 13:11

@Mera16 já jdu zítra 4+4. Minule jsem v 5+5 měla vidět jen 9mm gestacni vacek zatím bez plodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
13.4.23 13:13

@gemini1313 26.5. snad už to nebude taková katastrofa jako minule a budeme mít krásný zážitek. :think: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.4.23 13:15

@Mera16 joo byla jsem před týdnem (to jsem byla 5tt) a byl vidět gestacni vacek v děloze. Takže spravne umístění půjde vidět, jinak už nic moc velice 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
13.4.23 13:21

@Mera16 Byla jsem 5+3 kvůli biochemickým :). Byl vidět gestační váček a počátek žloutkového, embrijko jsem ještě neměla :(. Držím palce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
13.4.23 13:29

@mksv @gemini1313 @Banila Moc děkuji za odpovědi. :) aspoň něco, často právě psali, že ani to ne, že je to moc brzy apod, ale HCG bude alespoň 1000, když na tom testu bylo 3+, tak jsem doufala, že aspoň něco, zda to není mimoděložní apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.4.23 13:56

@TerkaS98 tak to je kraaaasne ❤️ ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
13.4.23 14:01

Holky, taky se pridavam. Poslednu ms 25.2., asi 6 testu pozitivnich.. dnes jsem byla u dr a posle ultrazvuku to tam je, priznaky mam take, ale pry je to hodne male. Mela jste to taky nektera? Bude to v poradku? 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
13.4.23 14:04

@penalda @kaaroollka @Bledulka14 @needtobreathe
holky moc dekuju❤️ 🙏🏻 dalsi kontrolu mam 5.5. a ten nejvetsi screening na konci 1.tr tedy 25.5. 😘
Jinak mi doktor doporucil tyhle vitaminy, ma s nimi pry nejlepsi zkusenosti, tak posilam😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
13.4.23 14:16

@needtobreathe jinak jsem se ptala doktora na tu dovolenou letadlem, a rikal, ze zakazat mi to nemuze, ale on sam ze by v 1.tr urcite neletel, tak jsme se holka rozhodly dobre, ze jsme to odlozily😘 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
13.4.23 14:17

Tak já uase po malé odmce zdravím :) včera jsem byla na ultrazvuku, podle ovulace hodně bruo (5+1), 8 dní předtím jem měla hcg z krve 112, ale cjtěla jsem vědět, že je aspoň nitroděložní - pracuju na soukromé klinice, chodím tam na gynekologii a je to jen o patro výš, tak proto tak brzo. By, vidět gestační váček, nic víc, což ale odpovídá, další kontrola za 14 dní. S dcerou jsem to měla úplně stejně, tak jsem teda měla být osmý týden, ale byla jsem teprve 5.-6. - ovulovala jsem asi až 30. den cyklu, takže se to strašně posunulo. Tím odpovídám na otázku - je jedno, jak je miminko veliké na prvním ultrazvuku, důlkežité je, že na další kontrole adekvátně vyroste, pokud jsi nebyla na folikulometriii, tak netušíš, kdy jsi ovulovala :) podle mé ovulace by měl být termín 12.12. Jinak je mi ted amnohem hůř, než před třemi lety - hlavně nevolnosti, včera večer jsem ani nemohla usnout, jak mě tlačil žaludek a chtělo se mi zvracet, to jsem dřív vůbec neměla. S dvouletou dcerou je to větší zápřah, než předtím :D tak budu odepisovat sem tam, podle možností :) držte se a pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
13.4.23 14:28

@ms97 a jak mivas dlouhý cykly? Co znamená malý? Musíš být asi víc konkrétní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
13.4.23 14:40

@mksv no ja brala do 31.1. antikoncepci a cykly byly vzdy 28 dni. Nasadila jsem podle rady dr Superfolin od 1.2.
Ale najednou v unoru jsem dostala ms 25.2. coz byl 27. den.
No a v breznu uz ms neprisla. Tak jsem testovala.
A kdyz jsem mela viditelny test, tak jsem volala k dr a objednala me na dnesek. Dnes jsem tam byla. A davala jsem foto ultrazvuku.
Ale delala jsem ClearBlue test toho 1.4. a ukazal 2-3 tydny po oplodneni. A podle kalendare mela byt ovulace 11.3., ale i dr rikala, ze mohla byt ovulace posunuta, proto to na ultrazvuku neni jeste tolik videt. Ze vidi gestacni vacek a zloutkovy taky. Ale ze me chce za 14 dni jeste videt. Rekla, cituji “ je to tam”..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
13.4.23 15:00

@ms97 tím pádem můžeš být někdy kolem začátku 7tt cca, to je myslím v pohodě, v tomto termínu rozhoduje kazdej den a to ze dnes tam nebylo neznamená ze tam nebude zitra 🙂 byla bych v klidu, příroda musí carovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
13.4.23 15:06

@mksv moc dekuju, mam z toho smisene pocity a nechci myslet na nejhorsi. Tak budu doufat, ze to za 14 dni bude videt a bude to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
13.4.23 16:13

Holky, tak se také ozývám po první kontrole a hlásím, že vše je jak má 😍. Mimi je v děloze, krásně mu bušilo ❤️ a odpovídá také 7tt, přesně 6+4, takže jsme na tom hodně podobně @TerkaS98 :smiling_face_with3_hearts:. Další kontrolu mám 15.5., kde bych měla dostat těhotenskou průkazku 😊. Už teď se nemůžu dočkat, ráno mi bylo pěkně blbě, ale po kontrole jsem jak vyměněná 😍.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí