Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@penalda vid, svet je maly😍 😍 to by bylo super😁 🙏🏻 ja akorat chci rodit v Roudnici, ty budes v Litaku? 😘
Ahoj holky
. Mne je 29 a jsem z Plzně.
Poslední MS jsem měla 11. Března. A čekáme také první ![]()
25.4. Mám první kontrolu. Vůbec ten čas neutíká
![]()
Zatím jsem přes den více unavená a straaaasne mi pnou prsa
držím nám všem palce ať to všechno dobře dopadne
@TerkaS98 zas takové piskle nejsi. To vyhrají asi já. 20 kousek od Děčína a samozřejmě je první ![]()
@1Hani Nějak mi to nedalo a test jsem si udělala ještě před očekávanou MS, kterou jsem měla dostat +/- o víkendu…a tohle je výsledek - tři dny po sobě
Vím ale, že je ještě dost brzy, tak stojím nohama na zemi…ale snad půjde vše dobře
Co ty?
Mě je 37 a jsem po IVF. Asi budu nejstarší. bude to moje první vytoužené děťátko. Snažím se už od 30 let. Jsem z Mladé Boleslavi. Má to někdo podobně? TP 13.12. Bude to nejkrásnější dárek k Vánocům.
@Desani Ja jsem o neco mladsi, 37 mi bude v lete
mam doma holcicku narozenou v lednu 2021, ted mi vychazi termin na 12.12., na obe tehotenstvi jsem cekala pres pul roku a tobe hrozne moc gratuluju! Nedokazu si predstavit, jak musi byt tezke, kdyz to réva roky 🫶🏻 drzim palce, at je vse v poradku!
@1Hani Také mám další kontrolu 25.4! Tak doufám, že to bude šťastný den pro nás obě
. V té době budu 7+3, tak už se modlím za
.
Tak jedu z kontroly, byl vidět gestacni vacek ❤️ takže je to kde to má být. Odedneska mám neschopenku tak to jedu akorát oznámit do práce.
@mksv ahoj tak to je skvele, je taaam
![]()
Muzu se zeptat z jakeho duvodu mas neschopenku? Mas nejakou fyzicky namahavou praci?