Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mksv Jdu ve čtvrtek, to budu 6+3.
@Frey0369 Já příznaky mám, ale fakt se tím nedá orientovat. Měla jsem je i při tom zamlklem, jak psaly ostatní ![]()
@kaaroollka moc děkuji, a moooc ti přeju aby tentokrát bylo vše v pořádku. ![]()
@Frey0369 moje kamarádky měly těhotenství naprosto bez příznaků a mají krasny zdravý děti
byla bych v klidu
@Frey0369 u první dcery mě jen bolely bradavky, těhotenství v klidu. U druhé děs a hrůza ![]()
Ještě bych potřebovala poradit. Jsem zaměstnaná v hotelu, kde jsem byla zaměstnáná poprvé minulý rok v červnu, byla jsem zde až do listopadu kdy jsem skončila a šla do prahy. V únoru jsem se vrátila zpět sem a ofiko jsem tu zaměstnaná teď od prvního dubna.
Má otázka zní, zda se svěřit aspoň mé vedoucí cca v 12 týdnu že jsem těhotná. Jsem ve zkušební době a bojím se ztráty zaměstnání, i když vím že jsou tu se mnou opravdu spokojení a stály o můj znovunástup. Bojím se že bříško a všechno do konce zkušebky jen tak neschovám. Svěřila jsem se kolegyni kvůli směnám. Mě se každá žena v práci ptá zda nejsem těhotná a ptají se i kolegyně jestli o tom něco neví. Ženy to nějak vycítí. Jsem z toho vážně nesvá, protože s manažerkou máme dobrý vztah a já ji nechci lhát, navíc už se přes dva roky neuspěšně snaží o miminko, tak vím že jí to zasáhne. Nehledě na to že minulý rok už jedna recepční odešla také kvůli miminku. Fakt si nevím rady holky..
@Frey0369 Já jsem to v prvním těhotenství také oznámila v práci dřív, určitě se mi nepodařilo vydržet až po 1. screeningu. Nejdříve jsem to řekla šéfové, až po nějaké době zbytku kolegyň.
Pokud máš podezření, že se to může provalit nebo to poznají, tak je asi lepší, když to uslyší od tebe. Pokud se nadřízená taky dlouho snaží, je to smutné, ale snad ti to i přes to bude přát. A jestli si tě tam nechají i po zkušební době, to těžko říct 😕 Zase už jsi tam předtím pracovala, tak jsi asi zaučená a víš co a jak, tak by mohli 😕
@kaaroollka moc děkuji, jde o práci recepční, takže se nemusí bát že jim uteču na neschopenku kvůli fyzicky náročné práci. Ale taky jsem názoru že bych ji to měla říct. Ale partner mi to rozmlouvá abych počkala. ale já vím že to na mě pozná. No uvdíme co mi řeknou na první kontrole a kdyžtak se jí svěřím. Bude to tak asi nejlepší. Než aby probíhali nějaké šeptandy..
Dobrý den, jsem tu nová, nebylo by fajn třeba založit skupinku na messengeru? Aby jsme si mohli psát je to tam přehlednější:smiling_face_with3_hearts: 😄 tady se moc nevyznám
Každopádně toto je dnešní test tak snad je to pravda😄 v úterý jdu na gyndu tak uvidím
Ahoj holky, tak já se k vám taky nejspíš přidávám 😊 TP porodu je dle MS 14.12. Jedná se o moje třetí mimčo. Tohle je teda spíš takové překvapení 😀. S manželem jsme se snažili od října do února, s tím, že jsem dělala ovulační testy, hrozně jsme se pozorovala atd. A nic. Tak jsme si řekli že na to kašleme a zkusíme to třeba za pár. Nakonec to ale osud chtěl jinak😀 😀
Všem nastávajícím maminkám moooc gratuluji a přeji hladké těhotenství ![]()
Příspěvek upraven 28.04.23 v 11:53
@Phylakteries píše:
Dobrý den, jsem tu nová, nebylo by fajn třeba založit skupinku na messengeru? Aby jsme si mohli psát je to tam přehlednější:smiling_face_with3_hearts: 😄 tady se moc nevyznám
Myslím že to zní jako fajn napad. Záleží či ostatní maminky ![]()
@Frey0369 @Phylakteries já se přiznám, ze mi vyhovuje ta anonymita tady
.
Hlavně takhle na začátku, když člověk ještě ani neví, jak to cele dopadne a neví to ani lidé z rodiny.
@Phylakteries asi by bylo fajn něco založit na fb. My jsme měly v r.2020 a bylo to fajn.
Já měla dneska už takto.
Já se určitě do nějaké skupinky na FB přidám, až ji někdo vytvoří
Tady se v tom občas ztrácím
Už v jedné takové skupince jsem z doby, kdy jsem čekala dceru. A doteď si radíme, píšeme si.