Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja taky zustavam tady❤️
@Frey0369 Ahaa, to se ti nedivim, ze si z toho spatna 😔 ale urcite je vsechno v poradku, rikam si, ze kdyby mela doktorka podezreni ze je neco spatne, tak si te pozve driv nez za 2tydny, nebo ti aspon vezme krev. Spis ti dala malo informaci, a ty si ted domyslis zavery. Urcite to bude dobry🙏🏻 ❤️
@TerkaS98 doufám v to no. Jako nerikala ze je něco špatně jen ze vychází menší než by mělo být no. Už jsem doufala v
.. ale to prijde ![]()
Ahojte holky, já se snažím průběžně procitat, ale úplně to nestíhám
Mám dvouletého prďolu doma a částečně pracuji, takže je to celkem frmol. Ale! Gratuluji všem ke kontrolám, že to dopadlo dobře
Já jsem šla na pozváni doktora brzo v 5+4 tt (mám za sebou ZT ještě před synem v 9tt), tak mě bude víc hlídat a doufám, že příští týden uvidím srdíčko
Jinak jak jste psaly, jsou to nervy, aby bylo vše v pořádku a vím, že i budou později, kdy jsem stresovala, že cítím min pohyby a tak
Ale oni to zvládnou, musíme věřit
A jak berete porod před Vánoci?
Já mám syna 5.12.a teď mi termín vychází 8.12.a říkám si, zda jsme prckům pěkně nezavarili, ale ono to tak proste zrovna vyšlo
![]()
A na nevolnost mi hrozne moc pomohl Antimetil, jak myslím doporučovala @Terka S98, moc děkuji za záchranu!
![]()
@kudlanka96 Taky jsem si říkala, ze ten prosinec není nic moc a bum mám to tady znovu
Aspoň se nebudou hádat, ze někdo má zahradni party a druhy ne. Já mám podle aplikace dnes 5+5 a k doktorce jdu v sobotu, tak jsem moc zvědavá, co mi poví. Prsa katastrofa a žaludek maličko na vodě. Stačí něco zobnout a dobrý, tak uvidíme. První tehu jsem měla skvěle, to jsem ani nevěděla, ze čekám mimi, tak bych byla rada, kdyby to tak bylo i teď ![]()
@kudlanka96 Ahojky, vitej zpatky😁 ❤️ to mas fakt narocne, a nechapu jak to zvladas, ja v tuhle chvili zvladam sotva sebe samotnou 😁 jinak jsem rada ze ti Antimel pomaha, ja jsem snim take nejlepsi kamaradka😂 🙏🏻 ❤️
A porod pred Vanocemi mi asi nevadi, bude to nejkrasnejsi darecek pod stromecek😍 trosku bych asi byla smutna, kdyby se narodilo presne 24.12. vanoce v nemocnici, a pak chudak melej spojeny narozky a Vanoce jeden den.. ale takhle na zacatku prosince mi to vubec nedela vrasky🤗
@Lusi123 To už by možná mohlo něco líp jít vidět
mě taky bolí prsa a je mi šoufl, takže furt něco ujídám a bojím se, že pak budu jak sud
u prvního jsem dost zvracela a byla i na kapačkách a teď se modlím, ať je to v klidu a můžu normálně fungovat kolem prcka ![]()
@TerkaS98 Děkuju!
A jak je tobě? Je to lepší? Pro mě celkem děs vařit, protože nemám na nic chuť, ale kluci něco jíst musí
Jojo, a hlavně to může být ve výsledku úplně jinak, malý je narozený o pět týdnů dřív, měl být v lednu a je prosincový a tento třeba bude to samé a hned z toho bude listopad ![]()
Holky mě prsa přes den bolí sporadicky, ale jak to přijde… únava děs, ale někdy si lehnout nejde, při dcerách. Starší jak starší, ale mladší jsou 2,5 roku. A nevolnost…snad po všem co sním ![]()
Tak poslední dva týdny mi bylo fakt zle od žaludku a teď to najednou přestalo. A já teď začínám panikařit, ze je něco špatně
. Další kontrolu mám až za týden a do te doby se asi zblázním
. Přesně takhle jsem to měla i posledním těhu, kdy to nedopadlo
.
@Banila A nezvažuješ zajít si pro klid duše na kontrolu dřív? Příznaky můžou mizet a zase se třeba za pár dní vrátit
doktor mrkne a budeš mít klid ![]()
@kudlanka96 no musela bych se objednat s nakym důvodem
. Nejde tam jen tak přijít. A ze mám “špatný pocit” mi asi neprojde
.