Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@gemini1313 to si též říkám ze to nemusí nutně být spatne, ale proste… 🤯
@mksv Já kdybych si u prvního těhotenství neudělala test, tak o tom ani nevím…možná do doby, než by mi začalo růst břicho. Občas na mě padla únava. Až ve druhém trimestru jsem začala snad na kila jíst nektarinky a děsně mi začal smrdět uzený sýr. Jinak žádné nevolnosti, žádné bolesti v podbřišku, žádná citlivá nebo napnutá prsa, žádné změny na pleti, nic prostě
A kdybych si neudělala test tentokrát, tak o tom taky nevím, nepociťuju na sobě jediný příznak.
Mě včera kromě únavy po obědě, bolesti v podbřišku a večerního bolení prsou nic nebylo. A dneska? Uvařila jsem si kafe, vypila, pak šla holce chystat svačinu do školy, začalo mi být blbě, až jsem se
a ani po 1/2 rohlíku mi není o moc lépe
, prsa mě pnou, podbřišek ustává ![]()
Tak mám po kontrole malé má už 1,32 cm a odpovídá 7+4.
Další kontrolu mám za 14 dní.
@penalda tak to je bobeček
já mám kontrolu za týden, půjde se mnou poprvé i manžel tak se nemůžeme dočkat ![]()
Holky tak taky mám po kontrole a je to dobrý, je to 7 týden, srdíčko už tam je a další kontrola za 3 týdny ![]()
@TerkaS98 tak jsem tady četla recenze na obě porodnice a mám z toho pocit, že snad radši porodím doma ![]()
@mksv @gemini1313 holky určitě je všechno v pořádku
naopak budte rady, že příznaky nemate
mě od včera bolí hlava, už jsem si musela vzít tri Paraleny. Bohužel mi Paralen moc nezabírá a nic jiného asi nemůžu
no a jako vrchol jsem i zvracela. Takže já asi budu tohle tehu jen vzpomínat na to první, kdy mi nic nebylo
Popravdě jsem rada, ze jsem s malou na OČR a nemusím do práce.
Ahoj holky, snad můžu s klidem napsat, že se k vám přidávám
Tento týden objeveny krásné// a koncem týdne kontrola akorát mi neleze do hlavy…MS poslední 3.3 dle MS bych byla být 7 TT a digitální test mi ukazuje teprve 1-2 🤔
@Veveromek ahoj, gratuluji! Na 7tt jsou to i dost slabe čárky, zřejmě se ti posunula ovulace a proto to nesedi
ale víc ti řekne doktorka po utz
@penalda Moc gratuluju, prďolka má už hezkou fešnou fotečku😍 ❤️
Ja prave jdu na stopro do Roudnice🤷🏼♀️ mam hodne kamaradek co rodily v Litaku i v Roudnici, a vsechny se shodly ze Litak uz nikdy, a me tam teda uz po vlastni zkusenosti nikdy nikdo nedostane ani odber krve😂 a na tu Roudnici slysim jenom chvalu.. koukni se na jejich instagram, maji tam i hezke prispevky a statistiky a maminky jim tam pisou recenze 😘 ale samozrejmne, staci jedna krava sestra, a muze byt zkusenost hned jina🙄
Ke komu chodis k doktorovi? Ja jsem ted utekla od Hatašový ke Kozákovi 🙏🏻