TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2755
21.4.23 20:47

@TerkaS98 Děkuju :srdce:. Samozřejmě se TP může změnit dle UZ, ale nejdřív jsem si říkala, že je to strašný datum, ale teď bych byla i rada, i když je to vlastně úplně jedno :dance:. K otěhotnění mi pomohlo MimiStar, tak jsem přešla na MamaVit. Snažím se do sebe dostat vše možné, ale nemám na nic chuť. Téměř vlastně ani hlad. Možná to je tím, že člověk neví zda vše ok, ale zjistila jsem to, že jsem se strašně těšila, až budu těhotná, že si to budu užívat téměř pohádkové a zjistila jsem, že už se asi nikdy nepřestanu strachovat :lol:. Jak zda je vše ok, zda další návštěva bude ok, zda malý Grinčátko ( přítel nesnáší Vanoce :lol: :lol: ) bude zdravé 🤗.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
22.4.23 14:10

@Potvora22 starší bude mít v prosinci 9, mladší v září 3 roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.4.23 14:15

@Garza tak to podle me bude už celkem pohoda, starší ti může už pomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.4.23 14:33

@Kulich6 já bych na Štědrý den nechtěla být v porodnici ale to dělá i to že mám ještě malé děti a chci být s nimi
Holky jdete některá v pondělí na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
22.4.23 15:50

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? // jsem našla na testu v pondělí a TP dle MS vychází na 21.12. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
22.4.23 16:08

@lovean to chápu, tohle je naše vymodlené první, tak nikdo na Ježíška jako u Vás čekat nebude 8). Pak ty Vánoce jsou hlavně pro děti :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
22.4.23 16:10

@Rosiga Ahoj, taky už bys nejradši věděla, že je vše ok? :D nedočkám se snad prvního UZ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
22.4.23 16:13

@Kulich6 to si piš. Ale musím ještě týden počkat. Na UTZ jdu 2.5., dřív mi sestra u dr. nechtěla dát termín :roll:
Hlavně ač je těhotenství plánované, tak jsme to s přítelem úplně nečekali. Snažili jsme se rok a půl a dle genetiky měl šílený spermiogram, kde to údajně přirozeně nejde a v říjnu nás tlačili do umělého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
22.4.23 17:16

@Potvora22 jako když jsem něco potřebovala podat, tak pomohla, ale jinak… zlobí :lol:

@lovean já jdu v pondělí na první USG. Jsem objednaná na 8:15 :D
Kamaradce se první holka narodila 24.12. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.4.23 17:28

@Rosiga jo to jsou ti doktoři. Mýmu ex taky tvrdili že má blbý spermie, ani si nepamatuju proč šel na spermiogram, nesnažili jsme se o dítě. Prý pomalé spermie a pokud bude chtít dítě přirozeně to nepůjde a čím dyl bude čekat tím to bude horší a bla bla bla. Pak nám prasknul kondom a já po pár týdnech od nehody zjistila že jsem těhotná, což byl důvod našeho rozchodu. O miminko jsem později přišla a po nějaké době jsem se dala dohromady a s mým manželem. Takže koukám že to mají doktoři v oblibě, o spermiich tvrdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
22.4.23 17:59

@Potvora22 s exmanželkou měl ten problém taky, takže jsme se tím nějak smířili, začal zobqt prášky a měsíc po změně prášku jsem v tom. Tak buď zabraly vitamíny a nebo nvm :nevim:
Ono něco zlé je k něčemu dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.4.23 18:15

@Garza j jo já na 8 ale já už teda díky nemocnice mám těhotenství potvrzené akorát se čeká na objevení plodu ze srdeční akcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
22.4.23 18:21

@Rosiga já jdu až 12.5. :(. Což budu 8.tyden. Ale uklidňují se, že na to nejlepší musím počkat 🤗. My se snažili 2 roky, v srpnu jsem se měla přijít domluvit co dál. Přečetla jsem si babské rady + vitaminy a za měsíc se povedlo :srdce:. Budu držet moc palce 2.5. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
22.4.23 19:07

Hezky večer všem. Tak dnes 6+3 a ráno první kontrola. Doktorka říkala, že prdolka přesně odpovídá, ale ovulaci jsem měla hodně bolestivou, takže jsem to předpokládala :) srdíčko bušilo až tak, že mi slzy tekly … stará plačka proste :D v týdnu mám přijít na odběry a kontrola v dalším týdnu, kdy mi dají i průkazku. Nejvíc se těším, až to řeknu té své starší cacorce :srdce:

Příspěvek upraven 22.04.23 v 19:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
22.4.23 19:08

@Rosiga ahoj, taky jdu 2.5., měla bych být 7+1. Ty?🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...