TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1360
23.4.23 15:26

Hezké nedělní odpoledne.
Myslíte, že bych se k vám mohla také přidat? :)
Zatím mám těhotenství potvrzené testy a z krve. Na ultrazvuk jsem objednaná až na 8tt. Mají to tu takto později… Takže zatím čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
23.4.23 15:39

@Garza já zítra 6+4 podle MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
23.4.23 16:01

@penalda mluvíš mi z duše :roll: už čtvrtý den taky ziju jen z rohlíku, které normálně ani nejim a z banánu. Z Asie jsem si asi něco dotahla nebo mám jen vytriskanou mikroflóru ve střevech, mám s tím trosku problém. Takže nic nejim, abych nebehala na záchod. Do toho sem tam žaludek na vodě z tehotenskych nevolnosti. Fakt skvělý :? V úterý jdu na kontrolu a doufám, ze mi doktor něco dá, ať se konečně srovnam a mužu aspoň normálně jist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
23.4.23 16:20

Ahoj, ja jsem dnes podle ms 7+3tt a ve ctvrtek jdu konecne k doktorovi!! :dance:
Mne je teda taky priserne. Cely den mi je na zvraceni (nekdy zvracim, nekdy to ustojim) a to i jen z ruznych jen vuni (jidla, mistnosti, parfemu..). A hlavne mam pocit, ze jsem strasne natekla a nafoukla. Uz jsem musela dat dolu snubak, bo jsem ho tezko rvala z prstu dolu. Za noc chodim tak 5× curat 8o. A desne se zadychavam :roll:. Byla jsem zvykla 5× do tydne beh po horach, crossfit a dnes jsme sli s deckama na pomalou 10km turistiku a funela jsem jak kombajn. Jeste jsem v patek dala mensi vyklus/rychlochuzi a uz jsem citila, ze s vyklusem uz koncim. Strasne zvlastni, jak se telo a vse tak rychle meni :mrgreen:.
Holky, kdy budete oznamovat v praci? Mam z toho celkem nervy, uz bych to nejradsi aspon sefce rekla (nikdo to u me neceka) a pocitaji se mnou na nove projekty :roll: ale rikam si, ze nejrozumnejsi je do 1.screeningu mlcet…jak to budete resit/resite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
23.4.23 16:31

@JulkaaD já určitě do 1. screeningu čekat nemůžu, protože ten bude tak začátkem cervna a v práci by se se mnou počítalo na dlouhé zahraniční cesty. Takže až za dva týdny dostanu prukazku, budu muset s pravdou ven. Sice to takhle budou vědět okamžitě všichni, ale v prvním těhotenství jsem to taky říkala brzy. Kdyby se něco stalo, tak i tohle bude hned venku, ale to je proste život. V posledních dvou letech měly dvě kolegyně rakovinu, takže jsou horší věci. Musíme ale myslet pozitivně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
23.4.23 16:39

Já měla test takto. Jinou značku jsem doma neměla. :lol:
Akorát mám žaludek jak na vodě a je mi zle. Takže pokud byste měly jakékoliv rady, co by mohlo pomoct, budu vděčná. :srdce: Už jen uvařit oběd je kolikrát nadlidský úkol. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
23.4.23 17:23

@Lusi123 tak já v Asii nebyla u mě to bude opravdu jen tím mimčem. :lol: Tak snad ti dá něco na spravení zažívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
23.4.23 19:36

@Lusi123 Ja taky v Asii nebyla, ale uz pres mesic prakticky jenom prujmuju 🤢 nastesti nezvracim, ale stejne mi je porad blivno🤦🏼‍♀️

@JulkaaD Ja uz jsem to v praci rekla.. jsme teda mensi tym.. ale jelikoz nam odchazi ekonom, a nemame zatim nahradu, bylo mi navrzeno, jestli ho nechci na nejakou dobu zastupovat, tak jsem jim to rekla, vzhledem k nervum co s tou praci jsou, a tim ze mi je fakt zle, to nemam zapotrebi😄 Ja nevim, ja jsem proste i ukecana, mam kolem sebe male okruhy lidi, a vim ze bych jim rekla, i kdybych potratila. Takze ja uplne na to cekani do 2tr nehraju🤷🏼‍♀️ ale kazdy to muze mit jinak❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
23.4.23 20:23

@JulkaaD : Takže první kontrola v 8tt? Také to tak mám. Ale u většiny ty kontroly jsou o 2 týdny dřív.
Já to zatím říkat nechci. A uvidíme, za jak dlouho to řeknu nebo za jak dlouho to bude vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
23.4.23 20:30

Ahoj holky také vás pročítám už asi třetí den ale mam konečně dočteno, my jsme se konečně po 4 a půl roku dočkali těhu testu s pozitivitou 😊 po druhém IUI, které proběhlo 5.4., poslední MS začala 22.3. Takže termín mi vychází 27.12. na narozeniny tchýně 😊 zatím jsem to řekla jen nejlepší kamarádce a kolegyni v práci protože nemůžu nosit teď těžké věci a budu v práci dost chybět skrz kontroly 😊 jak jsme přes car tak o to častější, takže teď 27.4. jdu na první kontrolu 😊 momentálně bych podle ms bych teď měla být 4+4tt 😊 doufám že na kontrole uvidím alespoň uhnízdění v děloze a případně počet, protože jsem měla na IUI 3 vajíčka, tak s manželem už vtipkujeme co budeme muset koupit za auto aby se vešly 3 sedačky 😊 ale samozřejmě i strach mam, protože jsem v roce 2017 měla též ZT a musela jsem na kyretáž v 9tt, ale věřim že teď už bude vše v pořádku 😊 jinak je mi 29 a jsem ze Šumavy 😊 rodina už se na miminko/miminka uplně třesou hlavně moje mamka a sestry to bude slz 😂 omlouvám se za dlouhý příspěvek a přidávám fotky testů 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
23.4.23 20:45

@JulkaaD šéfové to budu říkat na svatbě. Jelikož tam to budeme oznamovat hromadně, budu cca v 13tt. Ostatním v práci nevím, kdyby to bylo na mě, tak se to dozví před nástupem na mateřskou. Ale bohužel to na mě půjde časem vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
23.4.23 20:46

@Zuzca.K gratuluji… Taky zdravím z okolí Šumavy :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
23.4.23 20:53

@Zuzca.K to je krasne :srdce: moc gratuluju a věřím, ze všechno bude v pořádku a dočkáte se všichni vysněného miminka/miminek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
23.4.23 20:57

Moc děkuji 😊 jinak příznaky skoro žádný nemam jen jsem nafouknutá a unavená 😊 jo a buď mam hlad jako vlk nebo jsem strašně přežraná 😂 😂 nic mezi 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
23.4.23 21:25

Ahoj, já sa k Vám snad teda tiez pridam 😬 dnes 14dpo tak snad to bude vsetko Ok. Mala by som byt v 5tt a termín 31.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí